Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:
valla son sürat gidiyorum ama bilmemki psikolojik mi geçen ay yaşadıklarım beni korkutuyor şu an.göğüsler şişti akıntı baya var uyumak istiyorum ayaklarım buz kasıklarım batma ağrı herbişey var bana ne oldu noluyorum sizce:deli:

acaba hamile olabilirmisinki:dertli:

OP
E

Elara

Misafir
evet elera süper bi şeymiş ya bir kere sürdüm bi kaç saat sonra yumuşadı daha sonrada kabuklar yumuşacık kayboldu normalde kuruyup dökülüyodu yüzüme sürmedim canım kulağımın arkasına sürdüm

cnm bu gece banyo yap ve bu kremden azcık sür yatt
sabahaa yüzüne inanamıcaksın :)
ama herzaman yapmaa.kortizonlu ilac sonuctaaa
bazen yüüzmde pütürcükler cıkıyor ozaman sürüyorum sabaha kagıt gibi oluyor yüzümm

Elara bana senin baktığın biortimde bakarmısın 27 şubat nötr mü sendekinde erkek günü mü_?

31.08.1986 benim doğum tarihim

nötr cıkıyor sonrası erkekkk günleri

OP
E

Elara

Misafir
bernil ya acaba gerçekten bizim eşlerinmizde x ler fazlamı takviye ve kürler işe yararmı bunu öğrenmenin yolu varmı acaba

erkekte x ve y lerin sayıları eşit diye biliyorum ben.
öenmli olan hızları ve harekteliligii
aynı zamdann uygun vajina ortamı,y için alkali ortam yani.

h.g. gwert kızlar burdakilere istek yolladım yeni resim yükledim isteyen baksın silecem 3 tane ekledim

cok seksüüsünnn maşallahhh

OP
E

Elara

Misafir
tamam canım çok sağol araştırdım baktım denemeye karar verdim dediğin gibi çocuklarda kullanılır demesi bide parfümsüz olması aklıma yattı.losyonunu almayı düşünüyorum tüm vücuda daha kolay uygularım.hediye de mi yolluyorlar kız ne güzel:cikolata:

evet losyonu yüz ve vucut için kullanabilirisnn
evet bana bi kac bişi yollamışlardıı.

elara nerde kızlar bugün gelmedi mi?gene elektrikler mi kesik yoksam

geldim cnm kızımla ilgileniyordumm

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
cnm bu gece banyo yap ve bu kremden azcık sür yatt
sabahaa yüzüne inanamıcaksın :)
ama herzaman yapmaa.kortizonlu ilac sonuctaaa
bazen yüüzmde pütürcükler cıkıyor ozaman sürüyorum sabaha kagıt gibi oluyor yüzümm

nötr cıkıyor sonrası erkekkk günleri

aaaa gerçektenmi elera hemen bugün deniyorum o zaman benim cildimde seninki gibi çok hassas bişey kullanamıyorum hemen kızarıp sivilce çıkar

OP
E

Elara

Misafir
aaaa gerçektenmi elera hemen bugün deniyorum o zaman benim cildimde seninki gibi çok hassas bişey kullanamıyorum hemen kızarıp sivilce çıkar

cnm ama gece banyo yap yatmadan önce sürr
ama dedigim gibi, sık kullanmaa
ben dügüne yada misafirlige gidecegim zaman kullanıyorm gecedenn :hihi:

OP
E

Elara

Misafir
o nötr aşagıda olursa kız yukarda olursa erkek olabilir diye düşünüyorumm
ama yinede kesin bi şi diyemiyorumm

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
erkekte x ve y lerin sayıları eşit diye biliyorum ben.
öenmli olan hızları ve harekteliligii
aynı zamdann uygun vajina ortamı,y için alkali ortam yani.

cok seksüüsünnn maşallahhh

2 gün önce gunness söylemişti sanırım doğrusu kafam karıştı herşeyi allah bilir tabiki en başta, bazısında x ler bazsında y ler fazla die duymuş ,ben 3 kızdan önceki eşimin beslenme şeklini düşünüyorum eşim çok güzel beslenir yemesi çok çok güzeldir eminim ,testeron hormonu ile ilgili bi problemin olduğunu sanmıyorum ama acaba x ler dahamı fazla diede düşünüyorum,üçüncüde alkali ortamada dikkat etmiştim

OP
G

gunness

Misafir
2 gün önce gunness söylemişti sanırım doğrusu kafam karıştı herşeyi allah bilir tabiki en başta, bazısında x ler bazsında y ler fazla die duymuş ,ben 3 kızdan önceki eşimin beslenme şeklini düşünüyorum eşim çok güzel beslenir yemesi çok çok güzeldir eminim ,testeron hormonu ile ilgili bi problemin olduğunu sanmıyorum ama acaba x ler dahamı fazla diede düşünüyorum,üçüncüde alkali ortamada dikkat etmiştim

ben sölemedim ama dur bi araştıralım onu.

OP
E

Elara

Misafir
Bu konuda çok net sonuçlar ortaya koyan çalışmalar mevcut olmamakla birlikte, teorik olarak %50-%50olduğu kabul edilir. Doğan erkek çocuklar göreceli olarak kızlara göre biraz daha fazladır, ancak bunun nedeni bir erkekteki x ve y kromozomların dağılımının farklılığından değildir. Sağlıklı günler geçirmenizi ve doğru-etkili tedavilerle buluşmanızı dilerim.

alıntıdırrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar