Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
tablo oluncada çoook güzel gözüküyorrr
çok teşekkür ederim canım benim :seviyorum:

rica ederım cnm inşallah güzel sonuc alırısn mutlu oluruz

ama ezell o kınası yapılan bebek kımındı yaa

sen ne kadarlık evlısın ezell

kız o bebeği senın bılıyordum benn

OP
E

_eZeL_

Misafir
ezell senın kızın var dımeee

1. sayfada bebek yok yazıo elara bı bakarmısın cnm

onun çocuğu yok canım
ezelde senin gibi ilk olacak inşallah

rica ederım cnm inşallah güzel sonuc alırısn mutlu oluruz

ama ezell o kınası yapılan bebek kımındı yaa

sen ne kadarlık evlısın ezell

kız o bebeği senın bılıyordum benn

ay Allah iyiliğini versin yok kız benim bebeğim o bebek halamın torunu ama çook tatlı dimiiiiiiiii benim ilk olacak inşaAllah ben evliğimin başında korundum sonra bir ara doğum kontrol ilacı ile korundum aslında ben daha bebek apmayı düşünmüyordum doğum kontrol ilacını araştırırken yani zararlımı değilmi yasmin kullandıktan sonra kadınların erkek bebek sahibi olduğunu okudum umutlandım belki benide olur diye sonra onu araştırırken Elaranın topiğini buldum ve işte burdayımmm ekim ayında hamiş kalacağımı düşünüyordum 6 ay olmuş ama aralarda deneme olmayan aylar var

son tartışmaları silmişler ezel o yüzden ikinci sayfanın sonundaydı konu daha geriyede gitmiş olabilir

hımmm anladımmm teşekkürler hilal

çok sevindim ikisinide tebrik ederim çok mutlu oldum gerçekten
darısı dier kızların başına en kısa zamanda inşallah

amin inşaAllah canımmm

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
ay Allah iyiliğini versin yok kız benim bebeğim o bebek halamın torunu ama çook tatlı dimiiiiiiiii benim ilk olacak inşaAllah ben evliğimin başında korundum sonra bir ara doğum kontrol ilacı ile korundum aslında ben daha bebek apmayı düşünmüyordum doğum kontrol ilacını araştırırken yani zararlımı değilmi yasmin kullandıktan sonra kadınların erkek bebek sahibi olduğunu okudum umutlandım belki benide olur diye sonra onu araştırırken Elaranın topiğini buldum ve işte burdayımmm ekim ayında hamiş kalacağımı düşünüyordum 6 ay olmuş ama aralarda deneme olmayan aylar var

aa ben de yasmin kullanmıştım oğlan olduğunu nerde okudun,doğru olabilir mi acaba

OP
E

Elara

Misafir
Canım güle güle kullan kanepelerini hepsi ayrı güzel karar veremedim. .

tşkler cnm.daha iyisi sizlerin olsunnn

Yarına işler çok yoğun bugün hep hazırlıklarıyla geçti evde her yer dosya doldu. Bebişimde saolsun hiç rahat vermedi neyse ki bitirdim zorla ama bilgisayarın başından kalkamıyorum yorgunummm:böö:

Bu arada yaprak banlanmış. Topikte son yazılan 2-3 sayfanın hepsi silinmiş.

ne dosyasıı???
o sayfaa ileri gitcene silinmekten dolayıı geriye gidiyor.bizim gitmemiz o sayfaya yan etki yaptıı:hihi:

OP
E

Elara

Misafir
Canım öylede bir koltugun ömrü ne kadarki sanki. Zaten 4-5 senede insan onları görmekten sıkılıyor. Maddi durumda iyise değiştiririm zamanı gelince diye düşündüm. Bu minnoşlar az daha büyüsün o zaman alırım yeni bir takım diyorum. Hatta evi değiştiririm toptan:)... Evden çok sıkıldım cidden. İnsan aynı şeyleri sürekli görmek istemiyor. Evet ben zaten resimlere bakınca bunları pahalı olduğunu tahmin ettim. Peki bu örtüler kaymazmı oturdukça. Onları düzelt falan ben sinir olurum.

sen yakında kocadanda sıkılır degiştirirsin ozamann:hihi:
koltuklar konusunda iyi güzel düşünüyondaa kocan ne düşünüyor bu konuda.. koltuklara verecegim parayı kızımın egitimi için biriktiririmm
malummm koltuk takımı cidden pahalı
iyisini alıyım desen 2-3 binliraa.az mıı gızzzz

bende cok sıkılgan biriyimm aslındaa.benim bi odam boş oldugundan bu koltuk takımını aldımm,
diger odalarında duvarını boyatcamm degişiklik olsun diye :)

banyo ve wc ninde derz aralarını renkli yaptırcamm farklı bi hava katar,hemde beyaz gibi hemenn sararmazzzz diye düşündümm
cünkü artıkk bıktım her ay derz yapmaktann

ayrıca resimde gösterdigim gibi olcak örtülerr.yani kaymaz cnm.cübkü minder ve yastıkların kılıfı ayrı.tek parca örtü olsa kayardıı dedigin gibi.

OP
E

Elara

Misafir
Elara ben öyle çiçekli renkli renkli desenleri sevmiyorum ama senin gösterdiğin örtü modeline de çok yakışacak desenler .Amerikan tarzı diyolar mavi ve kahve tonlarını karıştır çok güzel olur.üsteki pembe tonlarından çok çabuk sıkılır insan
çok göz yorar, daha dinlendiren renkler seç bence ,sen zevkli hatunsun bulursun güzelini zaten.Gülben ergenin evinde vardı koltuk mavi yeşil tonlarda bi bak istersen

haklısın cnm.pembe secmemin nedeni halıma uygunlugundan dolayıı
bu halım daha cok yeni.3 yıllık

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/20976_261804379395_826429395_3082324_977830_n.jpg
[QUOTE="renginnn, post: 586782"]tecrübe güzel bi deneyim, pazar günü söylediğin egzama kremini hemen aldım elera bir kere sürdüm maşalla hiç egzamam yokmuş gibi oldu teşekkür ederim[/QUOTE]

elecon pamad tan mı bahsediyorusn cnm???
yüzünede sürdünmü? senin kulagının arkasındaydı egzama dimi.

[QUOTE="BerniL, post: 586785"]kızlar utu yapcam hıcde sevmesemde.:([/QUOTE]

kolay gelsinnn cnm

OP
E

Elara

Misafir
hayırlı sabahlar kızlar
bizim adımıza sevinen herkesten ALLAH razı olsun
ALLAHım herkesin gönlünün muradını versin

deyyan doktora nezaman gitcenn
denk geldigimizde sana da cetvel yapalımm

elaracım bence krem olsun
ben çok severim odayı daha şık ve havalı
gösterio ayrıca geniş gösterio
ama senin zevkin önemli

tşkler ,evet cnm krem yaptırcam büyük ihtimal.
Kız sen başladığında hızını alamazsın eminim, soğumadan banada uğra lütfennnn...
Ütüyü bernil temiziliğide sen. Birde yemek için birini bulsam tamam...

:hihi:

Sağol canım, sen o zaman bir an önce senin işleri bitirde benim işler gecikmesin çok:)
:hihi:

OP
E

Elara

Misafir
Tamam canım, bir an önce başla. Bugün oruçlu olduğum için öğlen uykusuna yatmak istiyorum. Evin işleri aksamasında bende gönül rahatlığıyla uyuyup uyanayım.

Allah kabul etsin tubyyy
senden resim istiyoruzz
albüne yüklesende bide seni görsekkk

diğer taraftakı konuyu kaldırmışlar galiba kızlar bulamadım başlığı

yok cnm 3 sayfa geriye atmışlarr :)

ezel çok güzel hadı bakalım inşşallah böle devam eder ateş düşmezz

sende bu ay hamılesın bence

umut sende bak görürsün bu kez çalışmaların ıyı oldu bana diyodunuz ya çok sık çalışma yapmışsınız bebek olım da barı kurtulım demıstır dıye bak sende böle yaptın çocuk kutulmak ıcın gelıyodur sımdı

minicim ne güzel destek veriyorsunn

OP
E

_eZeL_

Misafir
hoşgeldin Elara nasılsın görüşmeyeli cidden minietek çok güzel moral veriyor yaa çok tatlı sağolsun

OP
M

minietek

Misafir

HIMM CANIM İNŞALLAH SENDE BU AY HAMILESINDIR KIZ IKIMIZINDE YOK HADI INSALLAH ÖNCE ERKEK SONRA KIZ BULURUZ YA DA ARKA ARKAYA FARKLI CINSIYET VERIR ALLAH INŞALLAH

OP
M

minietek

Misafir
allah kabul etsin tubyyy
senden resim istiyoruzz
albüne yüklesende bide seni görsekkk

yok cnm 3 sayfa geriye atmışlarr :)

minicim ne güzel destek veriyorsunn

hoşgeldin elara nasılsın görüşmeyeli cidden minietek çok güzel moral veriyor yaa çok tatlı sağolsun

valla benim için dünyadaki herşeyden önemli bebeğimin olması ve sağlıklı olması hatta eşimin yüzüne bile söledim 1-2 kere ben bebek için evleniyorum bak diye şaka tabi ama ama evlilikte bence bebek şarttt olmazsa olmaz yanı çocukları çokkk sevıyorumm

ve kimsenin bu duygudan yoksun kalmasını istemiyorumm
bu dünya da bir tane bile çocuğum bile olmucaksa yaşamanın bir anlamı yok benim için

çok üzülüyorum bebekleri olmayanlara onunn

için canı gönülden istiyorum herkesin bebeğini versin rabbimm

yoksun koymasın benide kimseyide evladıyla sınamasın rabbim

OP
E

_eZeL_

Misafir
HIMM CANIM İNŞALLAH SENDE BU AY HAMILESINDIR KIZ IKIMIZINDE YOK HADI INSALLAH ÖNCE ERKEK SONRA KIZ BULURUZ YA DA ARKA ARKAYA FARKLI CINSIYET VERIR ALLAH INŞALLAH

canım yaa önce erkeklerimize kavuşalım inşaAllah benim oğlum abi olsun çok istiyorum kız kardeşini korur kollar gezmelere götürür inşaAllah

bıraktığım gün:) oğlum var biliyosunuz onun için doğruluğu varmı merak ettim

gürcü nickli arkadaşında ilk ay yasmine başladığında yasmin kullanırken olmuş daha böyle arkadaşlar vardı ama sonrasında kızı olanda var

selamm kızlarrr nabersinizzz

h.b cnm sagol iyiyim sen nasılsınn.belirtilerinde varmış inş hamişsin sen bu ayy

inşaAllah Elara yaa hayırlısı içime bazen çoook çok hamişim gibi doğuyor bazende kendi kendime belirti uyduruyorum gibi geliyor

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
elara örtülerini merak ettim sayfayamı koydun fotoları,
benim koltuklarda battı öyle değişcek gibi de değilki yeni almaya kalksan 4ü bulur,
örtüyüde sevmem ama bi de seninkini göriym merak ettim

OP
E

_eZeL_

Misafir
valla benim için dünyadaki herşeyden önemli bebeğimin olması ve sağlıklı olması hatta eşimin yüzüne bile söledim 1-2 kere ben bebek için evleniyorum bak diye şaka tabi ama ama evlilikte bence bebek şarttt olmazsa olmaz yanı çocukları çokkk sevıyorumm

ve kimsenin bu duygudan yoksun kalmasını istemiyorumm
bu dünya da bir tane bile çocuğum bile olmucaksa yaşamanın bir anlamı yok benim için

çok üzülüyorum bebekleri olmayanlara onunn

için canı gönülden istiyorum herkesin bebeğini versin rabbimm

yoksun koymasın benide kimseyide evladıyla sınamasın rabbim

evet minietek bende senin gibi düşünüyorum eşimde böyle düşünüyor çok şükür onun için bebeği hasretle bekliyoruz eşim bu kadar bebiş istemese umudum kırılabilir belki ama çok şükür oda çocukları çok seviyor görümceminde bebeği olmuyor 12 yıldır ama onların problemi iki taraflı Rabbim isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar