Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
şaka yaptım kızlar galiba
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMM
2. çizgi silik ama
ayrıca günlerdir mide bulantım var hafif hafif
nereye gittiysem bugün kötü koktu bana
bilmiyorum yani

deyyan tebrik ederim arkadaşım çoook sevindim muradına erdin sonunda inşaAllah hayırlı bir erkek evlat alırsın kucağına

ezelın çizelgeyi görünce hamıle sandım

hazırlık yaptım canparçammm inşaAllah yolda

görüşürüz canım sen ne zaman test yapıcaksın ezel

hoşgeldin canım ohh işleri halletmiş gelmişsin

11 martta test yaparım ben kakuş

mini sen ezeli tanıyamadınmı tatlım, ezel bu test yapsa bile direkten dönebilir biliyosun vazgeçtim diyebilir :hihi:ezel şu hamilelik konusunda son kararın neydi canım ya
canım bekliyorum ya şaka maka bişeyler var galiba yüzüm sivilcelendi çok hiç böyle olmazdı 4 - 5 tane sivilce var sonra vahina girişinde hafif zonklama gibi ağrılar oluyor kasıklarımda batmalar oluyor bide dün acayip uykum vardı bütün gün çok halsizdim gecede fiki fiki yaparken yumurtalıklarım çok ağrıdı

ezel kız kusmusun bıze bugun konusmuyon

geçmişiniz oku oku bitmiyorki hayatıommmm

o geçmişte kaybolup gitmiştir:)

aynen öyle teletubby

gelir şimdi ben hamileyim diye :cikolata:

kız hamiş olabilme ihtimalim çoook yüksekkk

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
deyyan tebrik ederim arkadaşım çoook sevindim muradına erdin sonunda inşaAllah hayırlı bir erkek evlat alırsın kucağına

hazırlık yaptım canparçammm inşaAllah yolda

11 martta test yaparım ben kakuş

canım bekliyorum ya şaka maka bişeyler var galiba yüzüm sivilcelendi çok hiç böyle olmazdı 4 - 5 tane sivilce var sonra vahina girişinde hafif zonklama gibi ağrılar oluyor kasıklarımda batmalar oluyor bide dün acayip uykum vardı bütün gün çok halsizdim gecede fiki fiki yaparken yumurtalıklarım çok ağrıdı

geçmişiniz oku oku bitmiyorki hayatıommmm

aynen öyle teletubby

kız hamiş olabilme ihtimalim çoook yüksekkk

evet ezel ya şaka maka gerçekten banada hamile gibisin geliyo hayırlısı bende gerçekten senin ilişkiye girdiğin gün hamile kaldıysan ki o zaman kalınmaz sanıyodum farklı bişey öğrenmiş olacağım hayırlısı rabbim hepimizin gönlündekini versin inş amin

OP
E

_eZeL_

Misafir
evet ezel ya şaka maka gerçekten banada hamile gibisin geliyo hayırlısı bende gerçekten senin ilişkiye girdiğin gün hamile kaldıysan ki o zaman kalınmaz sanıyodum farklı bişey öğrenmiş olacağım hayırlısı rabbim hepimizin gönlündekini versin inş amin

evet canım yaaa o zaman gerçektwen ilişki günleri değişmiş olacak
bide ateşimi ölçüyorum 4 gündür

adetin 23. günü yani ilişkiden 5 gün sonra 36,4
24. gün 36,5
25. gün 36,7
26. gün 36,7

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
EZELL hadi hayırlısı bakalımm değişik şeyler oluyo yani vücudunda
az kaldı zaten belli olur cumaya kadar
bu hafta çok heyacanlı geçecek çoook

ateşin ne durumda

OP
E

_eZeL_

Misafir
EZELL hadi hayırlısı bakalımm değişik şeyler oluyo yani vücudunda
az kaldı zaten belli olur cumaya kadar
bu hafta çok heyacanlı geçecek çoook

ateşin ne durumda

canım bak yukarda yazdım ateş bilgilerimi arttı ateşin bakalım yarın sabah kaç çıkacak evet inşaAllah cuma sabahı gebelik testi yapıcam

OP
E

_eZeL_

Misafir
diğer taraftakı konuyu kaldırmışlar galiba kızlar bulamadım başlığı

OP
M

minietek

Misafir
evet canım yaaa o zaman gerçektwen ilişki günleri değişmiş olacak
bide ateşimi ölçüyorum 4 gündür

adetin 23. Günü yani ilişkiden 5 gün sonra 36,4
24. Gün 36,5
25. Gün 36,7
26. Gün 36,7

ezel çok güzel hadı bakalım inşşallah böle devam eder ateş düşmezz

sende bu ay hamılesın bence

umut sende bak görürsün bu kez çalışmaların ıyı oldu bana diyodunuz ya çok sık çalışma yapmışsınız bebek olım da barı kurtulım demıstır dıye bak sende böle yaptın çocuk kutulmak ıcın gelıyodur sımdı

OP
E

_eZeL_

Misafir
ezel çok güzel hadı bakalım inşşallah böle devam eder ateş düşmezz

sende bu ay hamılesın bence

umut sende bak görürsün bu kez çalışmaların ıyı oldu bana diyodunuz ya çok sık çalışma yapmışsınız bebek olım da barı kurtulım demıstır dıye bak sende böle yaptın çocuk kutulmak ıcın gelıyodur sımdı

teşekkürler canım inşaAllah hayırlısıyla aama minietek benim sık olmadı bir defa oldu ve eşim epey bir perhiz yaptı 5 gün belkide fazla ilişki olmamıştı

OP
M

minietek

Misafir
O da güzel canım yumurtlama günü olduysa o perhızden sonrakı ılıskı çook büyük ihtımal tutmustuR HEMDE ERKEK OLARAK

kızlar bu arada

eğer ıdrar yolları ıltıhabı falan varsa kesınlıkle tedavı olduktan sonra hamılelık ıcın çalışma yapın

Tepki
2
kızlar günaydın nasılsınız
mimoza hamilemi başta pozitif yazıyo ilksayfadaki tabloda çok mutlu oldum ya

OP
E

_eZeL_

Misafir
O da güzel canım yumurtlama günü olduysa o perhızden sonrakı ılıskı çook büyük ihtımal tutmustuR HEMDE ERKEK OLARAK

kızlar bu arada

eğer ıdrar yolları ıltıhabı falan varsa kesınlıkle tedavı olduktan sonra hamılelık ıcın çalışma yapın

canım hayırlısı olsun inşaAllah bir tarafım evet galiba oldu diyor bir tarafımda yok olmamıştır diyor çok karmaşığımmm:deli:

OP
M

minietek

Misafir
ezell senın kızın var dımeee

1. sayfada bebek yok yazıo elara bı bakarmısın cnm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar