Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
5-6-7-8-9- bu günlerden bırınde yerlesme düşüşü oluyor cnm

benım sınırda 36,4 senın sınırda36.4 benım 7. gün sınırın altına bıle düşmüştü senın atesın suan sınır ustunde yanı bugunlerde sınır altına bıle düşebılır bır günlüğüne sonra çıkması lazım yıne

36.7 düşüş deme cnm benım hep aynı rakamda kalmaz sadece 2-3 gün boyunca sınır altına düşerse düştü derız bu ara ama12-13 güne kadar düşmezse büyük bı olasılıkla güzel seyler düşünebılırız

şuanda ateşin güzel ılerlıyor

valla sen alıyosun canım tablodan sana bırakıyorum
5-6-7-8-8 dediğin adetine 5 gün kalamı demek istedin

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kız benımkılerde öleydı ınanırmısın ıkı tane buyuttum ne koltugum cızıldı ne duvarlarım ama kucukde herseyı gordum valla 3.ler cok yarmaz cok

aaaa gerçektenmi 3. ler çevremdede dikkat ediyorum bernil çok yaramaz özlediğimizdenmi nedir çocuğu bilmemem kıyamıyo insan hele bide ablaları avukat kesiliyolar hemen toz kondurmıyo

OP
M

minietek

Misafir
valla sen alıyosun canım tablodan sana bırakıyorum
5-6-7-8-8 dediğin adetine 5 gün kalamı demek istedin

yyo yumurtlamadan sonra tablo sayıyorya senın yumurtlama 12, gün adetten sonra yanı

şuanda 6. gündesin şuana kadar da iyi yarın yükselırse 6, gün yerleşme düşüşü denır

inşallah sen kakule ve bestembenım sıradasınız dımee olcak olcak bu ay varya burada hamıle patlaması yasancak bence

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
aaaa gerçektenmi 3. ler çevremdede dikkat ediyorum bernil çok yaramaz özlediğimizdenmi nedir çocuğu bilmemem kıyamıyo insan hele bide ablaları avukat kesiliyolar hemen toz kondurmıyo

AY INANKI ÖLE BEN KIZINCA FLAN ABLARI AYNEN ÖLE KIZ VALLA TOZ KONDURMUYOLAR OYZDEDE COK YUZ BULUYOLAR ZATEN KUCUKLER.......

elara benım pembe cok hosuma gıttım cnm ben zaten kırmız pembe hastasıyım:)kumaslarındakı renklerde

deyyan

Aktif Üye
Tepki
62
hayırlı sabahlar kızlar
bizim adımıza sevinen herkesten ALLAH razı olsun
ALLAHım herkesin gönlünün muradını versin

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
yyo yumurtlamadan sonra tablo sayıyorya senın yumurtlama 12, gün adetten sonra yanı

şuanda 6. gündesin şuana kadar da iyi yarın yükselırse 6, gün yerleşme düşüşü denır

inşallah sen kakule ve bestembenım sıradasınız dımee olcak olcak bu ay varya burada hamıle patlaması yasancak bence

bakalım artık bu hafta kızlarr belli olacak pazarteside ben :cikolata:
ezeli unuttunnn :huhuu:

deyyan

Aktif Üye
Tepki
62
elaracım bence krem olsun
ben çok severim odayı daha şık ve havalı
gösterio ayrıca geniş gösterio
ama senin zevkin önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar