Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
elara koltukların hayırlı olsun canım güle güle otur inşallah.örtüler süper benimde koltuklarım krem almışım akla bak sanki hiç çocuk doğurmıycak gibi.ben de değiştirmeyi düşünüyorum.oğlum büyüdü artık yazıp çizmiyo ama arkadan diğeri geliyo bikaç sene bu koltuklarla idare etmeyi düşünüyorum bebek biraz büyüsün salon takımını komple değiştiricem allah izin verirse.

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
kakulecim kızımında aynen bahsettigin gibi egzaması vardı bacakların,kuurluktan dolayı oluyor dedi doktorr
bize excipial lipo yazmıştı cok güzel nemlendiriyorr ve kokusuda güzel.
ssk karşılıyor uzman doktor yazması lazım ama.
hemde boyut olarak büyük bayaa gider sizee

kendime aldıgım organik üürnlerden de cok memnunumm.cildime cok ii geldii

kızımın yüzü için ceradolin parfümsüz krem kullanıyorum.organik almadım ona daha.ama alcam inş.

ceradolin egzama içinde ii geliyorr
ben cildimee kremini kullanıyorum cok memnunum
kızımada bepantehene krem ve ceradolin krem dönüşümlü kullanıyorum.
vucuduna excipial lipo bitince ceradolin losyon alcam

alttaki yazıları okuyabilirisnn

vucudu içinde losyonunu kullanabilirisn

çok sağol cevabın için.
excipial lipoyu bizde kullandık hemde 2 şişe yalnız en son alırken eczacı hanım bu kremin o kadar da masum olmadığını anlattı.bu krem cilt yeniliyormuş yenilerkende inceltiyor dedi.sonuçta bir ilaç ve çocuklarda kullanmayın dedi.ben de ondan sonra kullanmadım doktora da sormadım açıkcası.ama senin şu önerdiğin kremlere bakıyorum şimdi olmazsa onları spariş vereyim.
şuanda egzaması yok ama cildi çok kuru bide tüm vücudu diyebilirim artık her banyodan sonra değil nerdeyse hergün kremliyorum ama buna rağmen kuru.geçen bi hışım arko sürdüm ama nasıl yoğurt gibi bol bol gece yatarken sabah kalktım yüzünde bi tane sivilce çıkmış.yağlandırmayan nemlendiren bişey lazım bana.

OP
E

Elara

Misafir
selammm 27.000 tıkla en cok tıklanan forum burası mı acabaaaa:)))):huhuu::huhuu:

evettt.aynı zamanda en cok üyesi olanda bizim sayfa galibaa

Elaracım ben çıkmak zorundayım da,sana şifremi vermiştim ya foto albümümü gizledin mi canım? sormayı unutmuşum.gizlemediysen gizler misin sana zahmet.teşekkür ederim öpüyorumm seni ve prensesini.iyi geceler yarın görüşürüz.

evet dün gizlemiştimm

OP
E

Elara

Misafir
Kızlar ben koltuk üzerinde örtü sevmiyorum. Düzelt et aman kalsın. Ben koltuklarımın yüzünü göremeden iskeleti eskiyip atacaksam ne diye örteyim diye düşünürüm. Ama diğer yandan çocuklara ne koltuk ne halı dayanıyor:(

cnm benimde en nefret ettigim şeydir örtü aslında.
cocuk olunca annem demişti örtü ört kanepelerine bak cok yazık olur cocukla diye
ama yok ben sevmiyorum örtüyü dedim örtmedimm
ve annemin dedigine geldimm.kanepelerim tükenmez kalemle çizildii
ne kadarda silsem gecmiyor
şuan alacagım tam örtü gibi degil aslında.resmen döşeme yapılmış gibi duruyor.o nednle bu modeli tercih ettim
fiyatıda baya tuzlu aslında ama napim içime sinsinn dimi.

Şekerim öylede varlığı yokluğu bir. Bu zaten yontulmuş hali. Anca bu kadar oldu. Bunu zorlasam kaldıramaz, çok hassastır bizim oğlan:)

:hihi:

OP
E

Elara

Misafir
Kız Elara mutlulukla kullanın aldıklarınızı. Biri bizim evide yenilese...

tşkler cnm daha iyiisi sizlerin olsun inş.

Aynen öyle şekerim, sebebine gelince adam iki sohbet etmez. Benim gibi geveze bir insana ağzını bıçak açmayan adam biraz ters olmuş. Bende ona "sanırım yanlış bir seçim yapmışım" dedim. Tepki gelmedi. Şimdi konuşmak için çırpınıyor. Konuştuğu şeyde: Uyudu mu çocuk, traş oldum hiç öpüp test etmiyorsun. Adamın yapısı işte ne yapayım:(

:hihi: cnm dengee meselsi işte.cok konuşana az konuşan olcakkii denge olsun
erkek milleti iştee normal sohbet etmezler ama iş fiki fikiye gelincee muhabbetlerine doyum olmaz :)

OP
E

Elara

Misafir
benim bu ay muhtemelen nötr gün yumurtlma günüm
kırmızı ve yeşilin f(iziksel ve duygusal) çakıştığı yeri o şekilde yorumluyorsun değilmi, ne dersin Elara deneyeyimmi

evet cakıştıkları gün nötr oluyor,ama o günelrde sonuc nasıl oluyor tam kestiremedim.

yani ben olsam denemezdim aklımda kalmasın diyee
bide sen cabuk hamile kalıyorsunn maşallah diyim bence denk gelsin ya.ama sen bilirsin yinedee
bu seferde karbonatı yapcanmı sen?

OP
E

Elara

Misafir
elara koltukların hayırlı olsun canım güle güle otur inşallah.örtüler süper benimde koltuklarım krem almışım akla bak sanki hiç çocuk doğurmıycak gibi.ben de değiştirmeyi düşünüyorum.oğlum büyüdü artık yazıp çizmiyo ama arkadan diğeri geliyo bikaç sene bu koltuklarla idare etmeyi düşünüyorum bebek biraz büyüsün salon takımını komple değiştiricem allah izin verirse.

tşkler cnm daha iyiisi senin olsunn
bencedee bi kac yıl daha idare ett yenilersin komplee

çok sağol cevabın için.
excipial lipoyu bizde kullandık hemde 2 şişe yalnız en son alırken eczacı hanım bu kremin o kadar da masum olmadığını anlattı.bu krem cilt yeniliyormuş yenilerkende inceltiyor dedi.sonuçta bir ilaç ve çocuklarda kullanmayın dedi.ben de ondan sonra kullanmadım doktora da sormadım açıkcası.ama senin şu önerdiğin kremlere bakıyorum şimdi olmazsa onları spariş vereyim.
şuanda egzaması yok ama cildi çok kuru bide tüm vücudu diyebilirim artık her banyodan sonra değil nerdeyse hergün kremliyorum ama buna rağmen kuru.geçen bi hışım arko sürdüm ama nasıl yoğurt gibi bol bol gece yatarken sabah kalktım yüzünde bi tane sivilce çıkmış.yağlandırmayan nemlendiren bişey lazım bana.

cnm ben kızıma excipial lipoyu sadece banyodan sonra kullanıyorum
uzun süre aynı markayı kullanmak zatenn iyi degil.dermotologlarda bunu öneriyor.

ceradolinin losyonu su bazlı oldugudnan yaglandırma yapmazz
bide okumuşsundur mutlaka bebek ve cocuklar içinde kullanılabilidigindne ben kızıma için tercih ettim

ayrıca ceradolin parfümsüz olanda yaglandırmıyor yüzü.sadece nemlendiriyor yumuşacık oluyor cilt.

OP
E

Elara

Misafir
ceradolini ben burdan almıştımm
bunun yanında bana baya hediyeler yollamışlar cok hoşuma gitmişti
bide en ucuzu burdaydııı

ama stoklarında kalmamış :)
mesaj atıp isteyebilriisnn.

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
cocuk olunca annem demişti örtü ört kanepelerine bak cok yazık olur cocukla diye
şuan alacagım tam örtü gibi degil aslında.resmen döşeme yapılmış gibi duruyor.o nednle bu modeli tercih ettim

:hihi:

Canım güle güle kullan kanepelerini hepsi ayrı güzel karar veremedim. Koltuklarda pastel ve açık renkleri severim böyle ferah ferah olacak. Ama maalesef ki aynı şey benimde başıma geldi daha salon takımını yeni almıştık kızım 6 ay sonra tükenmez kalemle imzasını attı:acep: Neyse ki kumaşından güzel silinince geçiyor derisinden de zamanla azalarak geçiyor. Şimdi örtü kaplattım üzerlerine renkli görüntüsüde güzel oldu ama geç oldu. Birkaç sene sonra inşallah duruma göre bakıcaz.

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Yarına işler çok yoğun bugün hep hazırlıklarıyla geçti evde her yer dosya doldu. Bebişimde saolsun hiç rahat vermedi neyse ki bitirdim zorla ama bilgisayarın başından kalkamıyorum yorgunummm:böö:

Bu arada yaprak banlanmış. Topikte son yazılan 2-3 sayfanın hepsi silinmiş.

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar günaydıııın ilk ben geldim galiba bende geçmişi okumaya gidiyorummm

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013

Canım öylede bir koltugun ömrü ne kadarki sanki. Zaten 4-5 senede insan onları görmekten sıkılıyor. Maddi durumda iyise değiştiririm zamanı gelince diye düşündüm. Bu minnoşlar az daha büyüsün o zaman alırım yeni bir takım diyorum. Hatta evi değiştiririm toptan:)... Evden çok sıkıldım cidden. İnsan aynı şeyleri sürekli görmek istemiyor. Evet ben zaten resimlere bakınca bunları pahalı olduğunu tahmin ettim. Peki bu örtüler kaymazmı oturdukça. Onları düzelt falan ben sinir olurum.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
tşkler cnm daha iyiisi sizlerin olsun inş.

:hihi: cnm dengee meselsi işte.cok konuşana az konuşan olcakkii denge olsun
erkek milleti iştee normal sohbet etmezler ama iş fiki fikiye gelincee muhabbetlerine doyum olmaz :)

Ayyy saat 11 gibi yatağa gittim. Ben ilk uykuya daldığım zamanlar kolay kolay uyanmam uyansamda ruh gibi olurum. Tam daldığım zamanlarda dudağımda bir çift dudak hissettim. Verdiğim tepki "sen kimsin, burada ne işin var". Karşı koymama fırsat kalmadan olay bitmişti:1:...

OP
M

minietek

Misafir
cnm ben de yastıkları farklı renk yapmayı düşünüyorum zaten.altta yazmıştım
ama benim de aklımdaki renk bej yada krem.ama tekli koltukta canlı bi renk olcak desenlii
bu hafta yaptırcazz bakalım.resim cekerimm :)

hayırlı olsun canımm

buda güzelmişşş
dosemelik_kumas9.jpg

bu renk sadece krem ustıne yastık rengı olarak düper olur bırde krem koltuk ve berjerler bu renk olsa süper olur

Ayyy saat 11 gibi yatağa gittim. Ben ilk uykuya daldığım zamanlar kolay kolay uyanmam uyansamda ruh gibi olurum. Tam daldığım zamanlarda dudağımda bir çift dudak hissettim. Verdiğim tepki "sen kimsin, burada ne işin var". Karşı koymama fırsat kalmadan olay bitmişti:1:...
:hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi:

çok iyi yaa bazen bana da oluyo uyku sersemı kocamı acaba eve hırsızmı girdi falan diyorum korkuyorum

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Günaydın herkese
geçmişe bakıyodum geçmişte bakılacak gibi değilki 2 günlük :hihi:

kızlar deyyanıda duydunuz dimi çoook sevindimmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar