Merhaba canım, bizlerde sohbet ediyoruz işte...
nasıl denedin karbonatı renginn anlatsana.bir de yumurtlama günü tek ilişkiyle mi oldu.
Evet canım olabilir. Ben bu yüzden bir daha denemeye korkuyorum...mesela çinko eksikligi olan erkekelrin erkek cocugu olma şansı cook azmışş
yada normalde vajina asidik yapıya sahiptir ama bazı kadınlarda asit oranı fazlaymış ve erkek şansıı budurumdada cok az oluyorr v.s gibi
torpağımı izliyorum tatlım,cazibeyi.çok eğleniyorum yaw tres felan kalmıyor.iyi geliyor bana kaliteli bir ekip oynuyor.nasılsın tatlım?
torpağımı izliyorum tatlım,cazibeyi.çok eğleniyorum yaw tres felan kalmıyor.iyi geliyor bana kaliteli bir ekip oynuyor.nasılsın tatlım?
bende çok eğleniyorum o diziyi izlerken
cok değil yüzü geçkin
kızlar bu isim tam olarak nasıl değiştirilio bana şöle ayrıntılı anlatırmısınız
adımı hürrem yapcam
off of bakalım ben düşündüğüm ay kalabilecek miyim??? Allahım yardım et.
bende iyiyim canım içimde sebebini bilmediğim bir mutluluk var hayırdır inşallah diorum bugün bişide olmadı ama niye mutluyum anlamadım uyuyamadm bile kızlar bu enerjim hepinize dağalsııınnnn şöle bir sirkelenim toplanın yamacıma valla hadi hayırlısıbu arada canım eşimde çok sevio cazibeyi ama ben bugün yeteneksizsinizi izledim ilginç şeyleri seviorum ama o cazibe yok mu o hareketleri flan çok tatlı ya simgeden gıcık alıorum ama güzel rol yapıo
canım aaslında öyle düşünüyorum ama bazanda hani ileri yerinde sperm sayıları falan varya oda geldi aklıma,acaba hani şu kürlerle hareket artırılabilirmi die düşünüyorum ,3kız benim ve eşimin ailesinde çok var benim annem ,eşimin annesi anneannem,görümcem,teyzem falan artı hep 4. erkek hani kendime bi çözüm olarak görmüyorum ama öyle düşünüyorum bu sperm konusuyla ilgili başka bilgisi olan varsaa kızlar söylerseniz sevinirim bidaha denemeyi ona göre yapmak daha mantıklı olabilir die düşünüyorum
kız ne alaka hürrem ismi
canım aaslında öyle düşünüyorum ama bazanda hani ileri yerinde sperm sayıları falan varya oda geldi aklıma,acaba hani şu kürlerle hareket artırılabilirmi die düşünüyorum ,3kız benim ve eşimin ailesinde çok var benim annem ,eşimin annesi anneannem,görümcem,teyzem falan artı hep 4. erkek hani kendime bi çözüm olarak görmüyorum ama öyle düşünüyorum bu sperm konusuyla ilgili başka bilgisi olan varsaa kızlar söylerseniz sevinirim bidaha denemeyi ona göre yapmak daha mantıklı olabilir die düşünüyorum
bebeğim düşünürsen sitresden bile kalamazsın düşünme öle sadece inancın olsun inanmak başarmaktan daha önce gelir unutma inşallah hamile hamile dua ediyorum allahım inşallah duyar ve istediğin ay ve istediğin bebişe hamiş kalırsın canım
byük ihtimalle yumurtlamadan ya bir gün önce yada aynı gündür muhtemelen akıntımı takip etmiştim birkaç arkadaşım yum.bir gün önce ve birde aynı gün denediler 2 3 ilişki oldu onlarda erkek oldu bende aynısını yaptım diette çok çok sıkıydı yani vajina kesinlikle alkaliydi
ben canım karbonatı denedim kızım oldu daha önce söylemiştim ya unuttunmu
off of bakalım ben düşündüğüm ay kalabilecek miyim??? Allahım yardım et.