OP
Elara
Misafir
- #4.761
anam ne güzel haberler maşallah maşallah sıra sana gelıyo eloş
evet cnmm inşallahh
ezel umut bestem kaldıı eskilerden
iyim cnm sen nasılsın :sirin:
bende iyim sagol cnm.
anam ne güzel haberler maşallah maşallah sıra sana gelıyo eloş
iyim cnm sen nasılsın :sirin:
bu oto koltugu konusunda tek üşengecc ihmalkar bi benim koca sanıyordum ama degilmişş
oto koltugu aldıkk ama evde duruyorrr.bazen annemgille biyere gidiyoruz mecburen oto koltugunu eve cıkarıyoruzz tekrar indirip takmaya üşeniyorr
kac kez tartıştık bu konu yüzünden amaa halaaa aynııı.illaa dürtüklicem bi iş yaptırırkennn,valla yoruyor beni bazenn:dertli:
valla yatakta bıraktım kız ama bizim yatakta yani güvenilir yerde ay alıştım kızlar size girmeden duramıorum valla :dertli:
Kız, bu arkadaş evde unutmuş birde çıkıp almaya üşenmiş. Çocuk normal koltukta oturunca bile eğri büğrü oluyor. Uykusu gelmiş uyuyamamış yavrucak. Ayyy yok kimse kusura bakmasın benim çocuğum ne kucakta ne normal koltukta oturur. Bizim arabada yer yok. Kimseyi alamam, çocuklarımın güvenliği daha önemli, onları biz korumazsak başka kim korur? Çok garipler ya...
cnm haklısındaa iştee olmuyorr, koltugu alamamm siz taksiyle gidin denmiyor anneye babayaa
Ama adam yatakta terkedilmezki
canım emin ol suan yanında olmadığımdan haberi bile yoktur kızlar cok horluo ya gece bazen korkarak uyanıyorum öle bir ses çıkıoki noldu noldu nerde diyom etrafa bakıom ses ne die sonra beyfendi kalkım ya sessiz ol korkuttun beni uyumaya calışıorum dio ya deli oluorum nolur çözüm söleyin bana hadi ben alışsamda ilerde cocuk olcak oda geceleri birden korkarak uyanmasın ben yavruma kıyamam
ben canım karbonatı denedim kızım oldu daha önce söylemiştim ya unuttunmu
Yok kız alışır o yavrun babasının horlamasına... Kocan şişman mı?
merhaba kızlar sf 472 den yani bıraktığım yerden geçmii hızla okuyup geldimmm.dizim bitti nasılsınızzzzzz?
Rengincim, hayret ettim valla. Ya bence her erkekte kız-erkek sperm sayısı farklı. Biri diğerinden daha fazla sanırım. Yani bazılarında kız daha çoksa sen tedbir almana rağmen kız olasılığı daha yüksek olabilir gibi geliyor. Ben bir embriyologla konuşmuştum zamanında. O "ardarda 2 aynı cinsiyet için değil ancak ardarda 3 aynı cinsiyet için böyle düşünürüz" demişti.
Rengincim, hayret ettim valla. Ya bence her erkekte kız-erkek sperm sayısı farklı. Biri diğerinden daha fazla sanırım. Yani bazılarında kız daha çoksa sen tedbir almana rağmen kız olasılığı daha yüksek olabilir gibi geliyor. Ben bir embriyologla konuşmuştum zamanında. O "ardarda 2 aynı cinsiyet için değil ancak ardarda 3 aynı cinsiyet için böyle düşünürüz" demişti.
görmemişin bi arabası olmuşş:dill:Ben çaktırmadan arabadada oturacak yer yok diyorum laf aralarında... 7 kişilik arabam olursa o zaman binsinler paşa paşa
evet cnmm inşallahh
ezel umut bestem kaldıı eskilerden
bende iyim sagol cnm.
merhaba kızlar sf 472 den yani bıraktığım yerden geçmii hızla okuyup geldimmm.dizim bitti nasılsınızzzzzz?
canım benm hoş geldin baktım yoktun kız hangi diziymiş bu izlediğin hımmmm
nilayy akşama kadar sayfadasınn tee ilk sayfalarımı okuyon napıyonn,sesinde cıkmıyor hiç