Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
Elara gülüm evde ki stresimi size yansıtmamaya çalışıyorum işte:)... Bugün adama çok kızgınım. Boğasım geliyor onu:)... O yüzden hem sizi hem kendimi eğlendiriyorum:)

nolduu gızzz niye kızgınsınn eşineee
benim kocişde gelmedi nöbetciydi bugün,gelir birazdan ama bende ona kızgınım,gelince alacamm ifadesinii

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
kızlar kızlar gelemmi yananızdan öpem miiiiii :) selam kızlar nasılsınız nevar ne yokkkkkkk uykum kaçtı bende kocamın yanından kactm sizi özledm ;)

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
nolduu gızzz niye kızgınsınn eşineee
benim kocişde gelmedi nöbetciydi bugün,gelir birazdan ama bende ona kızgınım,gelince alacamm ifadesinii

Şekerim kızgınım çünkü kocam büyük bebeğimle dışarı çıktı ve çıkarken çocuğu koca insanmış gibi normal koltuğa bağlamış. Oto koltugu temizlenmek için yukarı alınmıştı. Tekrar götürüp bağlamaya üşenmiş. Gittiği yerde yakın değil. Bende açtım ağzımı yumdum gözümü. Oto koltuğu ne için çocuğun güvenliği için.... Belki kücük bir sebep gibi görünüyor ama bana göre çok büyük bir sebep.
Senin koca ne iş yapıyorduki canım? Sen alırsın ifadeyi ama nerede alırsın bilmem:)

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar selam....
kan değerim çok düşük çıktı.42,36
dr moralimi çok bozdu....
bana ne dese beğenirsiniz..biliyorsunuz geçen ay ona gittim yum 13 mm diye kartına not almış ya.bi not daha almış meğer benim rahim duvarım regl günüme göre ince diye not düşmüş..bana dediki ben sana pazartesi gel demiştim gelmemişsin dedi...
şimdi bekliycez.pazartesi yada salı gel yine kan ver dedi...ama hiç umutlu konuşmadı....yumurtlaman geç olmuş olabilir dedi...ikinci tahlili görmeden bi yorum yapamıycam dedi....
şansa bakın geç yumurtladıysam ve o tuttuysa kesin kız olur:uzgun::sim3:

canım öncelikle rabbim hayırlı sağlıklı versin ve hayırlısıyla erkek evlat versin sana, benim kafam artık çok karıştı genelde diet yum.takibi vs yapanların oluyo ama artık istisnalarda çok oluyo

OP
E

Elara

Misafir
Şekerim kızgınım çünkü kocam büyük bebeğimle dışarı çıktı ve çıkarken çocuğu koca insanmış gibi normal koltuğa bağlamış. Oto koltugu temizlenmek için yukarı alınmıştı. Tekrar götürüp bağlamaya üşenmiş. Gittiği yerde yakın değil. Bende açtım ağzımı yumdum gözümü. Oto koltuğu ne için çocuğun güvenliği için.... Belki kücük bir sebep gibi görünüyor ama bana göre çok büyük bir sebep.
Senin koca ne iş yapıyorduki canım? Sen alırsın ifadeyi ama nerede alırsın bilmem:)

bu oto koltugu konusunda tek üşengecc ihmalkar bi benim koca sanıyordum ama degilmişş
oto koltugu aldıkk ama evde duruyorrr.bazen annemgille biyere gidiyoruz mecburen oto koltugunu eve cıkarıyoruzz tekrar indirip takmaya üşeniyorr
kac kez tartıştık bu konu yüzünden amaa halaaa aynııı.illaa dürtüklicem bi iş yaptırırkennn,valla yoruyor beni bazenn:dertli:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
aaaa hatırlamıyorumm renginnn
nasıl yapmıştınn?? sen tek ilişki mi denedinn

canım söylemiştim ilk geldiğimde,unuttun sanırım diet yum.takibi .falanla hamile kalamadım 2 seneye yakın her ay bir defa denedim sonuncu ayda artık bıkıyo insan ph falan elimden geldiğince dikkat ettim ph yüksek suyu geç okumuştum netten 2 yada 3 hafta içtim 14 16 gün deneme yaptım ikisindede parmakla yaptım karbonatı karbonata çok inanmıyorum artık doğrusu hani o artı 12 olayı nda ne yaparsan yap bana göre asidik ortam değişmiyo çünkü aynı şeyi yaşayan arkadaşlar var benim gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar