Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
Diyorum ya bazen sayfada sadece 2 3 kişi oluyor tek bir konu üzerinde şakalaşıyorlar onları hızlı atlıyorum ama detayları kaçırmam elimden geldiğince,bir de benim pc çok hızlı öyle geç açılma sıkıntısı çok yaşamadım.hatta en son hangi sayfada kaldığımı bile not alıyorum.bir defter tuttum topikten notlar dedim yazıyorum her bilgiyi detaylıca.

yazmakla ugraşma yaww
ben sana yollıcam topluca yöntemelrii
orda herşey yazıyor

OP
E

Elara

Misafir
umutt aydan şeneri cok begenirim ben normalde
ama avatarındaki resimmm koyabilecegin en kötüü resimi aydanınn ,valla o resimde aynı travestiler gibi cıkmışş,yani böle erkeksii gibi cıkmış sanki gövde kısmııı

degiştirmek istersen farklı bişi koysanda güzümüz bayram etsee :sirin:

images

bu bi alternatif olabilirrr

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
yazmakla ugraşma yaww
ben sana yollıcam topluca yöntemelrii
orda herşey yazıyor

yaa ne bileyim ben hayatta hazırcılığı sevmiyorum,emeğe sonsuz saygım var inanın benim bildiklerimden de sizlerin faydalanmasından çok mutlu olurum.elara belki beni yazılı sınav yapar diye düğşündüm sıfır almam en azından be elara kanaatla geçirir beni.yazamadıklarım oldu elaracım ben yine istiycem senden :))

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
umutt aydan şeneri cok begenirim ben normalde
ama avatarındaki resimmm koyabilecegin en kötüü resimi aydanınn ,valla o resimde aynı travestiler gibi cıkmışş,yani böle erkeksii gibi cıkmış sanki gövde kısmııı

degiştirmek istersen farklı bişi koysanda güzümüz bayram etsee :sirin:

[ımg]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:and9gctk6p3czybntrz4xepvwkg5y4wawogctanw-o_amosxevr3nfyv[/ımg]
bu bi alternatif olabilirrr

ay istersen bikinili resmimi de koyayım aydan şenerin havası püf diye söner:))şaka bir yana olur değiştireyim görüntü kirlenmesin.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
yok gülüm birşey oldugundan değil. Ikimizde aynı yaştayız. çok şükür benim 2 minişim var. Allah sanada zamanı gelince oğlunu nasip etsin...

bu durumda benim kendimi yüksek bi yerden atmam gerek heralde,amann ne yapayım ben de hayatı çiğ çiğ yemedim,sindire sindire tadını çıkara çıkara yaşadım.pişman değilim .geç olsun güç olmasın .işallah 35 yaşlarımızın şehzadelerini verir rabbim bekletmeden.amin.

OP
E

Elara

Misafir
aydan şenerin kızna bakarmıısnızzzzzz ,biraz tombiş.annesine cekmemişş fizik olarakk
ama yüzü biraz benziyor

fft20_mf30959.Jpeg

OP
U

Umut Gemisi

Misafir

aSLAN VE YAY İYİ ANLAŞIRLAR.İKİSİ E DETAYCI VE DİKTİR.KOLAY KOLAY EĞİLMEZLER,AMA ASLANLAR BAZEN MİSKİNLEŞİR EVİ SEVERLER AMA YAYLAR MACERAPERESTTİR SEYAHAT EN BÜYÜK ZEVKLERİDİR.ASLANLAR BAVUL HAZIRLAMAYA ÜŞENİRLER BAZEN BEN GİBİİİİİİİİİİ.BİR ARA YÜKSELENİNE BAKALIM O DAHA ÇOK DEĞİŞTİRİR BİR DE AY BURCU VAR O DA ÇOK DEĞİŞTİRİR .BENİM YÜKSEKLENİM BOĞA MESELA,BOĞADAN DA ÇOK ÖZELLİĞİM VAR.KIRMIZIYA TUTKUNLUĞUM MESELA...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
aydan şenerin kızna bakarmıısnızzzzzz ,biraz tombiş.annesine cekmemişş fizik olarakk
ama yüzü biraz benziyor

[ımg]http://i.milliyet.com.tr/galerihaber/2008/04/22/fft20_mf30959.jpeg[/ımg]

kesinlikle annesi daha güzell.o kadın çok etkileyici yaw.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kızlar çıkıyorum,yahşi cazibe başlıyor.hiç kaçırmam da.görüşürüz.iyi sohbetler uyuyp kalmazsam gece gelirim:)

OP
E

Elara

Misafir
benim yükselenim ne bilmiyorumm
ama ben gecen yıla kadar kendimi oglak burcandaım sanıyordumm,gecen yıl ögrendimkiiş yay burcuyumm
aslında ben oglak burcunun özleliklerini daha cok taşıyorum belkide yükselenim oglaktır

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
hırrrrrrrrrrrrrrr özet bitmedi yaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
benim yükselenim ne bilmiyorumm
ama ben gecen yıla kadar kendimi oglak burcandaım sanıyordumm,gecen yıl ögrendimkiiş yay burcuyumm
aslında ben oglak burcunun özleliklerini daha cok taşıyorum belkide yükselenim oglaktır

doğum saatinden buluruz bakalım bir ara.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
eşim oğlak burcudur ve tüm özelliklerini taşırrrr.en sevdiğim özelliği de yatırımcı olması ben de öyleyim çünkü aslana tek uymayan tarafım çok savurgan değilim,tutunlu ve yatırımcıyım geleceğimi düşünürüm anlık yaşamam.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
tekrar çıktımmm görüşürüz.sarıkarafatma çıktııııııııııı

OP
G

gunness

Misafir
yaa kk ya girebilen biri milke özelden niklerimizi arattırırsan bulursun nerde olduğumuzu filan yazsın yazık yaa saf saf oralarda geziyo halaa.yeni nick alıyım dedim 100 mesaj olmadan özel mesaj atamıyormuşuz.

ben attım cuma günü ama gitmedi heralde virüs var msj.larda diye yazmış
nisan81 momofa da atmıştım

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
bu durumda benim kendimi yüksek bi yerden atmam gerek heralde,amann ne yapayım ben de hayatı çiğ çiğ yemedim,sindire sindire tadını çıkara çıkara yaşadım.pişman değilim .geç olsun güç olmasın .işallah 35 yaşlarımızın şehzadelerini verir rabbim bekletmeden.amin.

Kız ne atacaksın kendini, gül gibi yavrun var işte. Daha güzelimi var? 33 yaşı geçmiş daha evlenmemiş insanlar var. Öyle bir yazmışsınki sanki ben ne bekledin neden geç evlendin demişim gibi. Valla ben öyle birşey demedim demeyede niyetlenmedim :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar