OP
Umut Gemisi
Misafir
- #4.681
cnnm valla bakamadım henuz yardımcı olursan sevınırım gece bakarım kucuklukle okuyamıom su an kucagımda basıyo habıre tuslara
ok sonra konuşuruz bu konuyu.
cnnm valla bakamadım henuz yardımcı olursan sevınırım gece bakarım kucuklukle okuyamıom su an kucagımda basıyo habıre tuslara
bu deniz suyu mevzusunu ısıtıp ısıtıp önümüze getirenler tam bi öküzzzzz
defalarca acıkladımm ama hala kofti kafaları basmıyorr
onlra malzeme lazımm ya işte bu da onların malzemesiii
gecen yaz bi kadın özelime yazdııı
ben ogluma tatildeyken hamile kaldımm,deniz suyunun etkisi olabilirmi dedi
bende araştırdım ve deniz suyu alkalliii.sonuctaa sodyumm içerigi varr
ve kızlarada dedimkii tatile gitmeyi düşünenler orda deneme yapabilirlerrr
hattaaa suyunu da alın evde içersiniz dedimm espiri mahiyetindee.
ama bu olay olduu
hadi espirii yapmamış bile olsamm deniz suyu içmek o kadar kötü bişimii
yüzerken hiçmi agzınma su kacmıyor
yada madem o kadar zararlı bebeleri hiç sokmamk lazım onlar daha cok su yutuyorr
anlıyacagınn mall insan cokk diger taraftaa
Allahtan buraya geldiktee laf anlatmaktan kurtuldum.
bu sitede mi özel mesaj attın..burada özel mesaja nasıl bakılıyo bilmiyorum..
ne güzel,ben de Tarih öğretmeniyim. 3.5 yıllık evliyim,10 aylık bir kızım var henüz hamile değilim...Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim dermişimmmm
Allah bağışlasın kızını...kızın küçük umut hemen hamilelik düşünüyomusun..
peki aynı gün yani ilişki öncesi hem yumurta akı hem dekarbonat duş mu yapılıyor yoksa biri mi tercih ediliyor ay ipek mahvolur ya ezelimin kulağı çınlasın.ipekkkkkkkkkkk:dill::dill::dill:
bcm gecen gun ıntrnt gıttıya bı gun gıremedım bı o sayfaları okunmadıM ozamanmı yazdınız sansa bak
canım ne güzel dileklerde bulunmuşsun..sen iyi niyetli iyi yürekli bir insansın..inşalah Allah dileklerini kabul eder..bu arada kızıma kırmızı bi elbise aldım birde kırmızı tokalar taktım...kız çocuğuda bi başka arkadaşlar aslında çooook şanslıyız..
ay benden bahsetmiyorsun dimi elara ben çok dikkatliyimdir sıkı takipçinizim .
teşekkürler umut gemisien çok muhabbet olan başlık burası galiba konu da ilgimi çekiyor zaten güzel paylaşımlar olsun inşallah:
)
umut gemisi senin minnoşda daha minikmiş. Allah bağışlasın...yaş kaçki kız
Buradada diğerindede atmıştım. Burada yukarıda isminin orda uyarılar ışığı yanıp söner canım. Oradan görebilirsin.
Kız valla benimde amacım bunu gözüne sokmak değildi. Bu konuyu sahibine sorayım istedim. Kız deniz suyu afedersin benim tren yoluna bile giriyorkaldıki ağzıma burnuma fazla fazla giriyor.
İnşallah şu anda yazıştığımız insanlar gibi kaliteli dostlar uğrar buraya.
yok yok bizim saf osmanımızıdan bahsediyorumm :d
gerci sende cok detaylı okumuyon gibi geldi banaa
millett saatlercee gecmişi okyor sen giriyon sayfayaaa hızlıca sayfaalrı okudum diyonn ben inanmıyorumm
Sayfaalr zaten gec acılıyorr bide okuma olunc abaya vaktimi alıyor benim
bide gecmiş cok yazlıyor biliyorsunn
ama sen hızlı okuma kursuna gitmiştin dimi.onun faydasımı diyorsun
hoşgeldin burdakilere allah bi çene vermiş gerisini koyvermiş :d
ben 33 yaşındayım canım,geç evlendim bebiş de önce düşünmedik sonra biraz aradık sıkıntılı oldu yani.çok şükür yavruma kavuştum ama.
valla açık söyleyeyim elimden geldiğince detaylı okumaya çalışıyorum ama tabi şu var aradaki şakalaşmalar var ya onları bazen hızlı atlıyorum.ama çoğunlula detaylı okuyorum.tabi ki hızlı okuma kursunun etkisi büyük.ay çok dürüstüm ama ne yapayım ben böyleyim ya.
AHHHHHHHHHHHHH AHHHHHHHHHHHHH CANIKM YAŞIM 25-30 ARASI OLSAYDI ÇOCUĞUM 5 YAŞINA GELENE KADAR DÜŞÜNMEZDİM.aMA YAŞ İLERLİYIOR O YÜZDEN SANIRIM ÇOK AÇMIYACAĞIM SENEYE DÜŞÜNÜYORUM.18 AYA KADAR EMZİREYİM DED İŞALLAH.SEN KAÇ YAŞINDASIN?
ben acmasam konuyuu sen nerden sölicektin bunuuu
Bence benn cok dobrayımm:zonk:
aslında en iyisi yakın olamları beraber büyürler..ben kızım 1.5 yaşındayken korunmayı bıraktım tam 13. Deneme de hamiş kalbildi...istediğin zaman hemen olmuyo da...allah ne zaman verirse o zaman oluyo..sen inşalah dilediğin zaman abuk hamile kalbilirsin..benim yaş 29..