Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
50
oo elara her şeyde olduğu gibi bir hayırlı olaya daha vesile olup dostlukları pekiştiriyor teşekkür ederim.Nisan meslektaşım mısın? memnun oldum.ismen tanıştık ama ayrıntılı bilmiyordum seni.

evet umut öğretmenim ben sınıf öğretmeniyim..5.5 yıllık evliyim 2.5 yaşında bir kızım var(Allah bağışlarsa)birde 14 haftalık hamileyim ..benden bu kadar:)))

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
aynennn:sirin:

pek olumlu bakamıyorum ben.yapamamm sanırımm.ama yapanların oglu oluyorrr cogunluklaa
matematik yum akıyla hamiş kaldı mesela

peki aynı gün yani ilişki öncesi hem yumurta akı hem dekarbonat duş mu yapılıyor yoksa biri mi tercih ediliyor ay ipek mahvolur ya ezelimin kulağı çınlasın.ipekkkkkkkkkkk:dill::dill::dill::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
evet umut öğretmenim ben sınıf öğretmeniyim..5.5 yıllık evliyim 2.5 yaşında bir kızım var(Allah bağışlarsa)birde 14 haftalık hamileyim ..benden bu kadar:)))

ne güzel,ben de Tarih öğretmeniyim. 3.5 yıllık evliyim,10 aylık bir kızım var henüz hamile değilim...Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim dermişimmmm

OP
E

Elara

Misafir
hımm öyle mi
doğru aslında ama doğumdan sonra hep 30 günde olur oldum biliyor musun maşallah benim adetlerim hamilelikten önce daha düzensizdi doğumdan sonra daha düzene girdi.Ama ne biliyim çok merak ediyorum şu bioritm olayını.

maşallahh.inş düzen bozulmazz
normalde emziren kadınların adetleri düzensiz olur
mesela benimki düzensizz.emzirmeyi bırakınca düzene girer dedi doktor

Tepki
50
h.g nisann.güle güle giyin cicileriniziii.inş bide ogluş olur kızının yanınaa
bak sayfaada bi ögretmen daha varr.umutta tarih ögretmenii
tanıştırıyım ben sizii

umutt ,nisannn
nisann umuttt :D

canım ne güzel dileklerde bulunmuşsun..sen iyi niyetli iyi yürekli bir insansın..inşalah Allah dileklerini kabul eder..bu arada kızıma kırmızı bi elbise aldım birde kırmızı tokalar taktım...kız çocuğuda bi başka arkadaşlar aslında çooook şanslıyız..

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
maşallahh.inş düzen bozulmazz
normalde emziren kadınların adetleri düzensiz olur
mesela benimki düzensizz.emzirmeyi bırakınca düzene girer dedi doktor

ben bebeğim 4 aylıkken adet oldum,süğt korumadı yani.Annem öyle olmamış sütten kesene kadar adet görmemiş .ona çekmemişim.demek ki prolaktin düzeyim yüksek değil...Ama halen emziriyorum çok şükür.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Kızlar momof ızıne ayrılmıs dogum ıznı heralde artık evdeyım kızlarımla gezecem bos vaktımdede ytatacam yazmıs ne kadarlık oldukı aman daha dun gıbı ya bıde duyarız sehzademıs dogmus massallah ne cabuk gecıyo zaman..

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
canım ne güzel dileklerde bulunmuşsun..sen iyi niyetli iyi yürekli bir insansın..inşalah Allah dileklerini kabul eder..bu arada kızıma kırmızı bi elbise aldım birde kırmızı tokalar taktım...kız çocuğuda bi başka arkadaşlar aslında çooook şanslıyız..

Sağlıkla giysin inşallah. Sana özeline mesj atmıştım aldınmı?

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
teşekkürler umut gemisi:)en çok muhabbet olan başlık burası galiba konu da ilgimi çekiyor zaten güzel paylaşımlar olsun inşallah::))

işallah canım,NİYETLER HALİS OLUNCA NE DOSTLUKLAR NE EMEKLER ZİYAN OLUR.güzel paylaşımlar.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Kızlar momof ızıne ayrılmıs dogum ıznı heralde artık evdeyım kızlarımla gezecem bos vaktımdede ytatacam yazmıs ne kadarlık oldukı aman daha dun gıbı ya bıde duyarız sehzademıs dogmus massallah ne cabuk gecıyo zaman..

bernil aldın mı cevabı kız,istersen yardımcı olurum.

OP
E

Elara

Misafir
Kız biliyorsun diğer yerden yolcu edildik (!) ya, şimdi orada millet sakız gibi arkadan konuşuyor. Nasıl olsa cvp verme durumumuz yok. Keşke hacker olsaydım:)... Orada deniz suyu falan denmiş. Ben bunu ilk defa duydum. Bu konu neyin nesi acaba?

bu deniz suyu mevzusunu ısıtıp ısıtıp önümüze getirenler tam bi öküzzzzz
defalarca acıkladımm ama hala kofti kafaları basmıyorr
onlra malzeme lazımm ya işte bu da onların malzemesiii

gecen yaz bi kadın özelime yazdııı
ben ogluma tatildeyken hamile kaldımm,deniz suyunun etkisi olabilirmi dedi
bende araştırdım ve deniz suyu alkalliii.sonuctaa sodyumm içerigi varr
ve kızlarada dedimkii tatile gitmeyi düşünenler orda deneme yapabilirlerrr
hattaaa suyunu da alın evde içersiniz dedimm espiri mahiyetindee.
ama bu olay olduu :hihi:

hadi espirii yapmamış bile olsamm deniz suyu içmek o kadar kötü bişimii
yüzerken hiçmi agzınma su kacmıyor
yada madem o kadar zararlı bebeleri hiç sokmamk lazım onlar daha cok su yutuyorr
anlıyacagınn mall insan cokk diger taraftaa
Allahtan buraya geldiktee laf anlatmaktan kurtuldum.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
bu deniz suyu mevzusunu ısıtıp ısıtıp önümüze getirenler tam bi öküzzzzz
defalarca acıkladımm ama hala kofti kafaları basmıyorr
onlra malzeme lazımm ya işte bu da onların malzemesiii

gecen yaz bi kadın özelime yazdııı
ben ogluma tatildeyken hamile kaldımm,deniz suyunun etkisi olabilirmi dedi
bende araştırdım ve deniz suyu alkalliii.sonuctaa sodyumm içerigi varr
ve kızlarada dedimkii tatile gitmeyi düşünenler orda deneme yapabilirlerrr
hattaaa suyunu da alın evde içersiniz dedimm espiri mahiyetindee.
ama bu olay olduu :hihi:

hadi espirii yapmamış bile olsamm deniz suyu içmek o kadar kötü bişimii
yüzerken hiçmi agzınma su kacmıyor
yada madem o kadar zararlı bebeleri hiç sokmamk lazım onlar daha cok su yutuyorr
anlıyacagınn mall insan cokk diger taraftaa
Allahtan buraya geldiktee laf anlatmaktan kurtuldum.

Artı bebeğimin urnu tıkandığında kullandığımızda deniz suyunun paketlenmişi.solunum yollarını temizliyor.zararı olsaydı denize giren herkes hastalıktan kırıulırdı.ayyy bayılazağımmmmmmmm dengesizlik parayla mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar