Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
momof,mutluelif,boncuk,matematik vajinal duşla hamiş kaldılar ve sonuc erkek
karbonatı deneyip kızı olan duymadım ben ,duyan varmı??*

Allah allah, ne ilginç. Ben ne erkek olanı duydum ne kız olanı. Bu dediklerini burada öğrendim. Düşünsene daha bilmediğimiz neler vardır kimbilir...

OP
E

Elara

Misafir
Allah allah, ne ilginç. Ben ne erkek olanı duydum ne kız olanı. Bu dediklerini burada öğrendim. Düşünsene daha bilmediğimiz neler vardır kimbilir...

bi duysan neler yapıldıgını agzınn acıkk kalırr şaşkınlıktan :)
cocuk yapmaya karar verirsenn sana konferans veririz sayfadaki kzılarla birlikte :cikolata:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
h.g umutt,iyiyim tşklr sen nasılsınn
bioritime bakcan cnm aklımda ama şuan hiç bakasım yok
rengine de bakmadım henüzz.ikini,ze bakar mesaj atarım cnm

tamam çok sevinirim canım çünkü ben eğer temmuz ağustos eylül uygundsa nisanda ocak şubat uygunsa eylülde diyete başlıycam ben 4-5 ay önceden başlamayı düşünüyorum.Alkalife da sipariş edeceğim hem zayıflatıyor hem alkali yapıyor.

OP
E

Elara

Misafir
iyi akşamlar arkadaşlar..40 sayfa okudum geçmişi:)))ama özlemişim okumayı şikayet etmiyorum..bizde eşimle dışarı çıktık sinema ,yemek ,alışveriş yaptık yaptık güzel bir gündü..kendime eşime ve kızma 2 parça kıyafet aldım..bebişie almadık cinsiyeti belli olsun dedik..kızıma kıyafet alırken eşim birazda erkek çocuk kıyafetlerinin olduğu yere bakalım şimdiden kendimizi hazırlayalım diyo..erkek olmazsa üzülücek.ama ben ne yapayım Allah vergisi.

h.g nisann.güle güle giyin cicileriniziii.inş bide ogluş olur kızının yanınaa
bak sayfaada bi ögretmen daha varr.umutta tarih ögretmenii
tanıştırıyım ben sizii

umutt ,nisannn
nisann umuttt :D

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Rlara yumurta akı ile vajinal duş konusunda ne düşünüyorsun? sağlıklı mı acaba? bir yan etki yapar mı? iltihap felan.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elara adını yanlış yazdım kusura bakma,klavyenin bazı harfleri silinmiş onun için böyle yanlış çıkabiliyor bazı kelimeler.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
tamam çok sevinirim canım çünkü ben eğer temmuz ağustos eylül uygundsa nisanda ocak şubat uygunsa eylülde diyete başlıycam ben 4-5 ay önceden başlamayı düşünüyorum.Alkalife da sipariş edeceğim hem zayıflatıyor hem alkali yapıyor.

CNM ALKALIFE NEY KIZ ANACIM BENDE ALAYIM ZAYIFLATIYOR DEDINYA:dertli::dertli:

OP
E

Elara

Misafir

umut aslında şuan için bioya bakmakk cok mantıklı degil cnm.
reglin 1 ay şaşsaa tüm plan bozulurrr
ben kendime bile bakmıyorum ileri dönükk
ama yinede bakarım sana

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
h.g nisann.güle güle giyin cicileriniziii.inş bide ogluş olur kızının yanınaa
bak sayfaada bi ögretmen daha varr.umutta tarih ögretmenii
tanıştırıyım ben sizii

umutt ,nisannn
nisann umuttt :D

oo elara her şeyde olduğu gibi bir hayırlı olaya daha vesile olup dostlukları pekiştiriyor teşekkür ederim.Nisan meslektaşım mısın? memnun oldum.ismen tanıştık ama ayrıntılı bilmiyordum seni.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
umut aslında şuan için bioya bakmakk cok mantıklı degil cnm.
reglin 1 ay şaşsaa tüm plan bozulurrr
ben kendime bile bakmıyorum ileri dönükk
ama yinede bakarım sana

hımm öyle mi
doğru aslında ama doğumdan sonra hep 30 günde olur oldum biliyor musun maşallah benim adetlerim hamilelikten önce daha düzensizdi doğumdan sonra daha düzene girdi.Ama ne biliyim çok merak ediyorum şu bioritm olayını.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
CNM ALKALIFE NEY KIZ ANACIM BENDE ALAYIM ZAYIFLATIYOR DEDINYA:dertli::dertli:

bernil hem zayıflatıyor hem içtiğin suyun ph ını 10 kadar alkali yapıyor.tecrübe edenler var.ben ek olarak karbonatlı limonlu su da içecem ayy mide fesadı geçirmezsem iyidir.istiyorsan sipariş ederken sana da edeyim adını ve adresini özelden yazarsın.

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
bi duysan neler yapıldıgını agzınn acıkk kalırr şaşkınlıktan :)
cocuk yapmaya karar verirsenn sana konferans veririz sayfadaki kzılarla birlikte :cikolata:

Kız biliyorsun diğer yerden yolcu edildik (!) ya, şimdi orada millet sakız gibi arkadan konuşuyor. Nasıl olsa cvp verme durumumuz yok. Keşke hacker olsaydım:)... Orada deniz suyu falan denmiş. Ben bunu ilk defa duydum. Bu konu neyin nesi acaba?

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
bernil hem zayıflatıyor hem içtiğin suyun ph ını 10 kadar alkali yapıyor.tecrübe edenler var.ben ek olarak karbonatlı limonlu su da içecem ayy mide fesadı geçirmezsem iyidir.istiyorsan sipariş ederken sana da edeyim adını ve adresini özelden yazarsın.

cnm cok sagol nerden alıyosun bunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar