Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
cnm sen erkek bebek dieti yapmıyorsunki ve hemen hamişde kalmıcann.sorun olmaz şuan için.
Momof demişti biliyorsun bu konuyuu.onun yalancısıyım ben :)

cnm ya ewet karabıberde zayıflamısdı yanlıs hatırlamıyosam neyse ya basladım ıkere eylule kadar daha var 3 ay dıyetle vucud ıns alkallı olacak ya

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
canım benim 28 şubattı reglim..5 gün geçti....sata göre normalde 4 hafta 5 günlük .ama ne olduğu malesef belli değil.ya geç yumurtlama yada başka biş.pazartesi yada salı gel kan ver dedi.....

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
sürekli gittiğim drum.bana rahimle ilgili şimdiye kadar bi sorunun yoktu ama geçen ay regl gününe göre inceymiş not düşmüşüm dedi....bana niye demiyon allahın cezası:uzgun:
bu kadar incelersem olacağı bu:uzgun:
ayrıca yediğim incir kürü ve çörek otu iki üç ay erken regle sebep oldu ya belkide sebebi budur.aklınızda olsun yemeyin.............:sim3::sinifsinif:

Canım inşallah saglıklı bir gebeliktir ve istediğin cinsiyettir. Ya belkide geç döllenmiştir.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
sürekli gittiğim drum.bana rahimle ilgili şimdiye kadar bi sorunun yoktu ama geçen ay regl gününe göre inceymiş not düşmüşüm dedi....bana niye demiyon allahın cezası:uzgun:
Bu kadar incelersem olacağı bu:uzgun:
Ayrıca yediğim incir kürü ve çörek otu iki üç ay erken regle sebep oldu ya belkide sebebi budur.aklınızda olsun yemeyin.............:sim3::sinifsinif:

cnm ya ınan dert etme bızım bıkomsu rengl bı oncekı gunu ılıskı yasıyo ertesı gun regl olacak ama olmuyo esı askerden gelınce o gece ılıskı ve hamıle kalıyo oglu oldu hakkımızda ne yazıldıysa o onankı ıns sehzademız olur ama duadan baska care yok

OP
E

Elara

Misafir
ya çok güldüm bu yorumuna cnm::::::::::)
:zonk:

kızlar selam....
kan değerim çok düşük çıktı.42,36
dr moralimi çok bozdu....
bana ne dese beğenirsiniz..biliyorsunuz geçen ay ona gittim yum 13 mm diye kartına not almış ya.bi not daha almış meğer benim rahim duvarım regl günüme göre ince diye not düşmüş..bana dediki ben sana pazartesi gel demiştim gelmemişsin dedi...
şimdi bekliycez.pazartesi yada salı gel yine kan ver dedi...ama hiç umutlu konuşmadı....yumurtlaman geç olmuş olabilir dedi...ikinci tahlili görmeden bi yorum yapamıycam dedi....
şansa bakın geç yumurtladıysam ve o tuttuysa kesin kız olur:uzgun::sim3:

cnm her doktorun sölediginee inanmıcann
uzman bi doktor olsa zaten yeni hamile olan bi kadına böle olumsuz konuşmazz.zamana bırakırr bu durumuuu
sanki sana söledide nolduu derdine dermanmı olduu

sen o doktora gitme bidahaa
bi kac gün sonra tekrar kan verr degerin yükselişee gecerse ki inş gececektirrr ,başka doktora takip yaptırr

OP
M

minietek

Misafir
kızlar selam....
Kan değerim çok düşük çıktı.42,36
dr moralimi çok bozdu....
Bana ne dese beğenirsiniz..biliyorsunuz geçen ay ona gittim yum 13 mm diye kartına not almış ya.bi not daha almış meğer benim rahim duvarım regl günüme göre ince diye not düşmüş..bana dediki ben sana pazartesi gel demiştim gelmemişsin dedi...
şimdi bekliycez.pazartesi yada salı gel yine kan ver dedi...ama hiç umutlu konuşmadı....yumurtlaman geç olmuş olabilir dedi...ikinci tahlili görmeden bi yorum yapamıycam dedi....
şansa bakın geç yumurtladıysam ve o tuttuysa kesin kız olur:uzgun::sim3:

canımm adet zamanın ne zamandı 42 çıktı ama ne zaman ölçtürdün bır de ates takıbı yapmısmıydınn

elara rüyada erkek çocuk görenin hamıleyse eğer kızı olur dıye ınternet tabırınde hayırlsı bakalımm

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Mimoza, Elaranın dediği gibi sen kendine düzgün birini bul. Madem sıkıntı görmüş neden söylememiş? Ne tuhaf bir doktormuş.

OP
M

minietek

Misafir
üzme mimozaaa kendını yorma dınlenn bak dünde söledımm ben yapamazsam da sen dınlen yağlı bol calorılı seyler yeme

sağlıklı beslen fazla ayakta durma kımyasallardan uzak durrrrrrrr

OP
E

Elara

Misafir
mimoza vajinal duş yapmasann kız ihtimali olabilir derdim ama sen ortamı alkali yaptıktan sonraa y spermleri dayanıklı olurr,x spermleri alkali ortamda cok yaşamaz biliyorsunn.
şimdi bunları düşünmeee,inş degerin yükselişee gecer cnm,cok emek verdinn

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
ya bu nasıl iş...bir senedir uğraştım gittim geldim.ilaç iğne takip saat diyet ne varsa yaap sonunda olana bak...ben moralmen çöktüm kızlar....
kendime gelene kadar zaman lazım bana..allahın taktiri inanın hiç aklıma aman kız aman erkek gelmiyor sadece bu kadar uğraş uğraş sonunda hiç hesapta olmayan bi durumla başbaşa kal...bebek sağlıklı olsunda en önemlisi o...inanın zerre içimden cinsiyet geçmiyor ama bi tuhaf oldum...beni anlayabilen vardır inşallah aranızda:sim3::sim3::sim3:

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
mimoza vajinal duş yapmasann kız ihtimali olabilir derdim ama sen ortamı alkali yaptıktan sonraa y spermleri dayanıklı olurr,x spermleri alkali ortamda cok yaşamaz biliyorsunn.
şimdi bunları düşünmeee,inş degerin yükselişee gecer cnm,cok emek verdinn

Elara cidden bu vajinal duş erkek ihtimalini artırıyor mu? Bunu deneyenlerin hepsinin oğlumu oldu? Merak ettim şimdi:)

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
ya bu nasıl iş...bir senedir uğraştım gittim geldim.ilaç iğne takip saat diyet ne varsa yaap sonunda olana bak...ben moralmen çöktüm kızlar....
kendime gelene kadar zaman lazım bana..allahın taktiri inanın hiç aklıma aman kız aman erkek gelmiyor sadece bu kadar uğraş uğraş sonunda hiç hesapta olmayan bi durumla başbaşa kal...bebek sağlıklı olsunda en önemlisi o...inanın zerre içimden cinsiyet geçmiyor ama bi tuhaf oldum...beni anlayabilen vardır inşallah aranızda:sim3::sim3::sim3:

Hemen karamsarlığa kapılma ya, belkide sağlıklı bir gebeliktir. Nerden biliyorsun. Stres yapma şimdiden lütfen. Daha henüz hiçbirşey belli değil...

OP
E

Elara

Misafir
Elara cidden bu vajinal duş erkek ihtimalini artırıyor mu? Bunu deneyenlerin hepsinin oğlumu oldu? Merak ettim şimdi:)

momof,mutluelif,boncuk,matematik vajinal duşla hamiş kaldılar ve sonuc erkek
karbonatı deneyip kızı olan duymadım ben ,duyan varmı??*

Tepki
50
iyi akşamlar arkadaşlar..40 sayfa okudum geçmişi:)))ama özlemişim okumayı şikayet etmiyorum..bizde eşimle dışarı çıktık sinema ,yemek ,alışveriş yaptık yaptık güzel bir gündü..kendime eşime ve kızma 2 parça kıyafet aldım..bebişie almadık cinsiyeti belli olsun dedik..kızıma kıyafet alırken eşim birazda erkek çocuk kıyafetlerinin olduğu yere bakalım şimdiden kendimizi hazırlayalım diyo..erkek olmazsa üzülücek.ama ben ne yapayım Allah vergisi.

OP
E

Elara

Misafir

seni en iyi biz anlarız :)
hayırlısı olsun hakkında.ama şimdiden bu kadar üzülmeee,hiç belli olmaz ne olacagı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar