Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
Ben birinden duymuştum, dinen çocuğun anne sütü içme hakkı 2 yaşına kadarmış. Maşallah senin yavru kuş almış alacağını.
Benim büyük hanım doğduğundan beri uyku sorunludur. Gecenin karanlığında uyanır ota moka ağlar afedersin.Mesela bu gecede uyanmış gece lambası nerde diye ağlıyordu:)

evett 2 yaşa kadar emzirmek gerekirmiş ama daha fazla emzirilmemelidir diye bişi yok cnm.
1 ayı kaldı zatenn

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kızlar gebe kalmak ayrı bir uğraş, erkek veya kız olması ayrı bir uğraş. Bunların bir kolay yolu ilaç alsakta istediğimiz şeyler olsa:)
Ya siz duydudunmu bugün Funda Arar erkek istiyormuş onun için 9 kg vermiş ve erkek dieti vs yapıyormuş. Acaba aramızda bir Fundamı var:D

OP
M

minietek

Misafir
Amın ama benım kızım olcak galıbaa hayırlı sağlıklı olsun 1. Farketmez ama 1kız 1 erkek inşallah

rüyamda görümcemın oğlunu gördüm onu gezdırıyordum bır de bırıne para yardımı yaptıgımı gördüm bır kapıdan parayı attım

çoookk uzun bır de merdıven gördüm şimdi çocukla burdan inmem zor olur sokağı dolaşım dıye düşündüm rüyamda

hayırlara yazsın inşallah

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Amın ama benım kızım olcak galıbaa hayırlı sağlıklı olsun 1. Farketmez ama 1kız 1 erkek inşallah

rüyamda görümcemın oğlunu gördüm onu gezdırıyordum bır de bırıne para yardımı yaptıgımı gördüm bır kapıdan parayı attım

çoookk uzun bır de merdıven gördüm şimdi çocukla burdan inmem zor olur sokağı dolaşım dıye düşündüm rüyamda

Allah hayırlara çıkarsın inşallah. Ne istersen onu nasip eylesin...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Kızlar gebe kalmak ayrı bir uğraş, erkek veya kız olması ayrı bir uğraş. Bunların bir kolay yolu ilaç alsakta istediğimiz şeyler olsa:)
Ya siz duydudunmu bugün Funda Arar erkek istiyormuş onun için 9 kg vermiş ve erkek dieti vs yapıyormuş. Acaba aramızda bir Fundamı var:D

KIZ GERCEKDENMI NERDEN DUYDUN VALLA OLURMU OLUR BIZDEN ALIRLAR TIYOLARI:hihi::hihi:

OP
E

Elara

Misafir
erkek bebek dieti kilo aldırırmış aslında,ve zayıflamak vucudu asidik yaparmışşş

kızın olacagı fikrine nasıl kapıldın cnm rüyadan dolayımı.ben anlamam yorumlamaktann hayır olsun rüyann

Senin 1 ay benim 1 sene:)... Memeler indi göbeğe. Bir an önce yukarı çıkartmak gerek:)... 2, 3 senedir memeler bunlara ait oldu. Adamcağız hasret kaldı:D

benim kocanın ilgi alanına girmiyor memişlerr,ben rahatım o konuda

nedenben

Aktif Üye
Tepki
57
erkek bebek dieti kilo aldırırmış aslında,ve zayıflamak vucudu asidik yaparmışşş

kızın olacagı fikrine nasıl kapıldın cnm rüyadan dolayımı.ben anlamam yorumlamaktann hayır olsun rüyann

ya çok güldüm bu yorumuna cnm::::::::::)

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013

Benim kocanın ayda yılda bir ilgi alanına giriyordu. Ama şimdi uzaktan bakışıyor. Ama ne yapayım onunda zamanı gelir:)

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377

ELARA BEN ZAYIFLIYORUM AMA:dertli::dertli::dertli:DIYET YAPACAGI M ICIN BI SORUN OLURMU YA VALLA HEMEN BIRAKIRIM KILO MILO SEHZADEM GELSUNDE LAZIM DEGIL:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
kızlar selam....
kan değerim çok düşük çıktı.42,36
dr moralimi çok bozdu....
bana ne dese beğenirsiniz..biliyorsunuz geçen ay ona gittim yum 13 mm diye kartına not almış ya.bi not daha almış meğer benim rahim duvarım regl günüme göre ince diye not düşmüş..bana dediki ben sana pazartesi gel demiştim gelmemişsin dedi...
şimdi bekliycez.pazartesi yada salı gel yine kan ver dedi...ama hiç umutlu konuşmadı....yumurtlaman geç olmuş olabilir dedi...ikinci tahlili görmeden bi yorum yapamıycam dedi....
şansa bakın geç yumurtladıysam ve o tuttuysa kesin kız olur:uzgun::sim3:

OP
E

Elara

Misafir
cnm bende bı kıtapda okumustum kız cocugu 1bucuk erkek 2 yasına kadar emebılır dıye

cnm ben kuran dışında başka kitap tanımam
orda yazanda şu kopy yapıyorum

2:233 - Anneler, çocuklarını, emzirmenin tamamlanmasını isteyenler için tam iki yıl emzirirler. Çocuk kendisine ait olan babaya da emzirenlerin yiyecekleri ve giyecekleri geleneklere uygun olarak bir borçtur. Bununla beraber herkes ancak gücüne göre mükellef olur. Çocuğu sebebiyle bir anne de, çocuğu sebebiyle bir baba da zarara sokulmasın. Varise düşen de yine aynı borçtur. Eğer ana ve baba birbirleriyle istişare edip, her ikisinin de rızasıyla çocuğu memeden ayırmak isterlerse kendilerine bir günah yoktur. Eğer çocuklarınızı başkalarına emzirtmek isterseniz vereceğinizi güzel güzel verdikten sonra bunda da size bir günah yoktur. Bununla beraber Allah'tan korkun ve bilin ki, Allah yaptıklarınızı görür.

burda yazılana göre emzirme süresi 2 yıl ama 2 yıldan az yada cok emzirmek caiz degildir diye bi ifade yok cnm

OP
E

Elara

Misafir
ELARA BEN ZAYIFLIYORUM AMA:dertli::dertli::dertli:DIYET YAPACAGI M ICIN BI SORUN OLURMU YA VALLA HEMEN BIRAKIRIM KILO MILO SEHZADEM GELSUNDE LAZIM DEGIL:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

cnm sen erkek bebek dieti yapmıyorsunki ve hemen hamişde kalmıcann.sorun olmaz şuan için.
momof demişti biliyorsun bu konuyuu.onun yalancısıyım ben :)

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
kızlar selam....
kan değerim çok düşük çıktı.42,36
dr moralimi çok bozdu....
bana ne dese beğenirsiniz..biliyorsunuz geçen ay ona gittim yum 13 mm diye kartına not almış ya.bi not daha almış meğer benim rahim duvarım regl günüme göre ince diye not düşmüş..bana dediki ben sana pazartesi gel demiştim gelmemişsin dedi...
şimdi bekliycez.pazartesi yada salı gel yine kan ver dedi...ama hiç umutlu konuşmadı....yumurtlaman geç olmuş olabilir dedi...ikinci tahlili görmeden bi yorum yapamıycam dedi....
şansa bakın geç yumurtladıysam ve o tuttuysa kesin kız olur:uzgun::sim3:

Şimdi senin ne kdr gecikti reglin?

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
sürekli gittiğim drum.bana rahimle ilgili şimdiye kadar bi sorunun yoktu ama geçen ay regl gününe göre inceymiş not düşmüşüm dedi....bana niye demiyon allahın cezası:uzgun:
bu kadar incelersem olacağı bu:uzgun:
ayrıca yediğim incir kürü ve çörek otu iki üç ay erken regle sebep oldu ya belkide sebebi budur.aklınızda olsun yemeyin.............:sim3::sinifsinif:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar