Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
canım yeni gelebildim,temizlik iptal oldu mutfak dolaplarımı kendim hallettim.Herkes görmüştür heralde canım riske atmıyım anlarsın ya:) gizleyelim istersen artık.Şifremi yolluyum mu özelden tekrar,sildiysen yolluyum.

şifreni sildim cnm tekrar yolla

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Deyyannnnnnnnnnn canım çok sevindimmmmm.Allah hayırlısıtyla tamanına erdirsin gönlündekini versin.Bana ve isteyen herkese dua et arkadaşım,yer gök dua ile...lütfen kendine dikkat et,bu dönemler çok önemli bebeğin rahmine yerleşiyor,kimyasal hiçbirşey kullanma temizlik malzemesi,kozmetik parfüm kullanma,bitkisel el sabunlarından kullan ve ayakta kalma bol bol dinlennn.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Ay benim 7-8 haftalıkken başladı ve 20.haftaya kadar devam etti,bol bol hastaneye yatıp serum yedim hem düşük tehliklesinden hem bulantıdan hatırlamak istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.İşallah sen çok çekmezsin deyyan bünyeden bünyeye değişir.

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
herkese selamlar,
umarım herkes iyidir
ne var ne yok var mı bi gelişme muhtarımız elaradan bilgi alalım :cokkomik:

OP
E

Elara

Misafir
deyyancım sen urbia ya bakmamışmıydın
orda 19 u yum günü olarak gösteriyor
16 sı 12.gün oluyor erken denemişsinn
18 sından hamiş kalmış olabilirsin benceee

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
deyyann sana 2 mesaj yolladım cnm dulara varr.onlara başla bugünn
mimoza ve mini size duaları yollamıştım az önce bir dua daha yolladımm
bu son dua yı Umut gemisi göndermişti banaa
hamile kalanlara yollıcamm

Elaracım farklı dualar var,bebeğin düşük tehlikesine karşı ve hamşilelikten önce okunacak dualar.İsteyen arkadaşlara verebilirim ya da sana yollarım sen gönderirsin.El birliğiyle birbirimize yardımcı olacağız,birlik beraberlik her güçlüğü yener Allahın izniyle...

OP
E

Elara

Misafir
herkese selamlar,
umarım herkes iyidir
ne var ne yok var mı bi gelişme muhtarımız elaradan bilgi alalım :cokkomik:

h.g cnm

haberler güzelll
aşagı yukarı 1 yıll denemee yapan ama hamiş alamayan iki arkadaşımızz hamişşş
mimoza ve deyyannn

deyyan

Aktif Üye
Tepki
62
Deyyannnnnnnnnnn canım çok sevindimmmmm.Allah hayırlısıtyla tamanına erdirsin gönlündekini versin.Bana ve isteyen herkese dua et arkadaşım,yer gök dua ile...lütfen kendine dikkat et,bu dönemler çok önemli bebeğin rahmine yerleşiyor,kimyasal hiçbirşey kullanma temizlik malzemesi,kozmetik parfüm kullanma,bitkisel el sabunlarından kullan ve ayakta kalma bol bol dinlennn.

canım çok teşekkür ederim
tam net değil ya
oyüzden bağlanmak istemiyorum
RABBİM herkese nasip etsin içinde banada
inşallah hamileyimdir

deyyan

Aktif Üye
Tepki
62
deyyancım sen urbia ya bakmamışmıydın
orda 19 u yum günü olarak gösteriyor
16 sı 12.gün oluyor erken denemişsinn
18 sından hamiş kalmış olabilirsin benceee

elara ben bunu nie öle düşündüm biliyomusun son yumurta takibinde 12. gün çatlamıştı
birde akıntının çok iyi olduğu gün 12. gündü oyüzden denedim

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
bu sabah liseden arkadaşıma kahvaltıya gittiik 4 arkadaş buluştuk orda..çok iyi geldi ya herkesten uzak kaldım oğlandan sonra..
arkadaşım da 6 aylık hamiş, kızı olcak, çok tatlı olmuş,çok zayıftı kilo almış güzelleşmiş,insanın canı istyo vala bidaha diye ama..

OP
E

Elara

Misafir
Elaracım farklı dualar var,bebeğin düşük tehlikesine karşı ve hamşilelikten önce okunacak dualar.İsteyen arkadaşlara verebilirim ya da sana yollarım sen gönderirsin.El birliğiyle birbirimize yardımcı olacağız,birlik beraberlik her güçlüğü yener Allahın izniyle...

tmm cnm yollasrans evinirim.bend ekızlara yollarım hamiş kaldıkca

elara ben bunu nie öle düşündüm biliyomusun son yumurta takibinde 12. gün çatlamıştı
birde akıntının çok iyi olduğu gün 12. gündü oyüzden denedim

hımm anladım cnmm.hayırlısı olsun hakkında

[

OP
E

Elara

Misafir
bu sabah liseden arkadaşıma kahvaltıya gittiik 4 arkadaş buluştuk orda..çok iyi geldi ya herkesten uzak kaldım oğlandan sonra..
arkadaşım da 6 aylık hamiş, kızı olcak, çok tatlı olmuş,çok zayıftı kilo almış güzelleşmiş,insanın canı istyo vala bidaha diye ama..

ogluşa annenmi baktı?
iyi yapmışsın cnm.artık sende yavaş yavaşş hazırlan hamişligeeee
kakuleye ve demetee arkadaşş oolll kız beebek için.
ben bu yaz kesin düşünüyorum ALLAH nasip edersee
cokta ara vermemek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar