ayyyyyyyyyyyyyyy ne çok yazmışsınız,geçmiş hızlıca okuyup geldim,zamanında hızlı okuma kursuna gitmem ne kadar işe yaradı yaw
Mutluelif,nisan 81 hoşgeldinizzz.
hoşbulduk..
ayyyyyyyyyyyyyyy ne çok yazmışsınız,geçmiş hızlıca okuyup geldim,zamanında hızlı okuma kursuna gitmem ne kadar işe yaradı yaw
Mutluelif,nisan 81 hoşgeldinizzz.
hoşbulduk..
cnm pcden resim yükliceksenn alattıgım gibi yapamazsınn
sayfanın aşagısında eklenti ekle var ordan yapabilirisnn
benim dediigm netteki resimlerii eklemekk
bu arada senin isminmi iremmm))
hoşbulduk..
Ayy sorma ya zor işlert ama niss gibi temizlik kokan evde oturmak ayrı bir keyif oh
arkadaşlar buldum sizi ..çok özledim..sonunda ulaşabildim size..benden gelişmeler şöyle...ikli teste cinsiyet söylenmedi...ben zaten kzım olacağını hissediyodum galiba bebiş.kızerkek olsa erkeğe benziyo falan denirdi....hayırlısı diyrum..sizlerde umarım iyisinizdir..
kızlar ben çıkıyorum birazdan hafta sonu yokum kendinize iyi bakın çoook çok öpüyorum hepinizii çok yazışmayın beni yorup oğlumun canının sıkmayın hadi bakalım
hoşgeldin Nisan benim mesajımı aldın öbür tarafta
evet canım senin mesajdan sonra buldum.
cnm ben senin resmi gördüm bende sana göstercemmm
gece müsait oldugumda yüklerim sende görürsün benii
bu arada diger kızların görmesini istiyorsannn
resimlerine tıkla sag üst köşedfe albüm düzenle var
ona tıklıyorsun sonra albümün ismini yazdıgın yerin altında secenekler varr
ordan arkadaş listemdekiler görebiliri seciyorsunnn
herkes baktıktan sonra en alttaki secenegi secersin bitek sen görürsünm
bi kaba ciş yapıyorsun.üstüne 1 tatlı kaşıgı kabartma tozu yada karbonat döküyonnn
köpürürse hamişsinn
dibe cökerse degilsin
arkadaşlar hamilelik iyi gidiyo bulantılar falan gitti..14 hafatlık oldum..23 martta randevum var ozaman cinsiyetide öğrenirim heralde..ama bence kız..bakalım 20 gün daha sabredicem...