Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
G

gunness

Misafir
hoşgeldiin gunness geçmiş olsun ohh dinlen insanın evi gibisi varmı

geçmiş olsun canım neyin var ne olduuuu sendemi hamişsin yoksaaammm :gulbis:

geçmiş olsun canım hayırdır

bizim orda hala boya var desem inanmazsınız tam 15 gündür sürüyo dünden beri kapıları pencereleri boyuyolar yağlı boyanın içine tiner kapıt yapıyolarmış 2 gündür solumaktan kustum bugün migrenin tuttu karnım çok ağrıdı kokudan
ben de izin aldım evime geldim ne güzel ya bu saatte evde olmak.Eloş sonra gördüm senin yazını sağolun kızlar tşkler

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
buda umutun şehzadesii:hihi:
bn640564pk3.jpg

kız umut çok karizmatikmiş oğlun ama ezelinkide hiç yabana atılacak gibi değil ama kakule zor karar canım kızın için

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
bizim orda hala boya var desem inanmazsınız tam 15 gündür sürüyo dünden beri kapıları pencereleri boyuyolar yağlı boyanın içine tiner kapıt yapıyolarmış 2 gündür solumaktan kustum bugün migrenin tuttu karnım çok ağrıdı kokudan
ben de izin aldım evime geldim ne güzel ya bu saatte evde olmak.Eloş sonra gördüm senin yazını sağolun kızlar tşkler

değişik geliyo dimi insana

OP
E

_eZeL_

Misafir
ne iş yapıyosun orda canım

vallah çok iş yapıyorum :hihi: ilk önce üniversteye bağlı bazı işletmeler var onlarım muhasebesini yapıyorum lojman tahsisi yapıyorum bide daire başkan sekreterliği yapıyorum tabi böylece herkez kimliğimi öğrenmiş oluyor :1:

OP
E

Elara

Misafir
kızlar buda kakuleninn güzeller güzelii kızıı.ezelin şehzadesinin agzının payını veriyorrr

93602.jpg

OP
G

gunness

Misafir
ay mimozaa delirttin biziiii:zopa:
gızz 3 liralık test bugünde yap yarında yap nolcak sankii:sirin:
momofu özledim yaa.cok güzel bilgiler veriyordu o
momofa mesaj yazcaksan o online oldugunda yaz cnm
genelde geceleri online oluyor

ben yazdım msj. momofa

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
vallah çok iş yapıyorum :hihi: ilk önce üniversteye bağlı bazı işletmeler var onlarım muhasebesini yapıyorum lojman tahsisi yapıyorum bide daire başkan sekreterliği yapıyorum tabi böylece herkez kimliğimi öğrenmiş oluyor :1:

kız onların hepsini senmi yapıyon hangi aeada yapıyon öyle hemde muhasebe kafan karışmıyomu bizimleyazışırken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar