Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
AMİNN CANIM İNŞALLAHH

EVETT
CANIM SAĞOL DİKKAT EDİYORUMM

KIZLAR DR DAN GELDİMM

İLK LAFI KENDİNİ ÇOK SIKIYORSUN HERŞEY YOLUNDA HERKESTE NE KADAR RİSK VARSA SENDEDE O KADAR BİRAZDAHA FAZLASI DEĞİL ŞUAN BİRŞEY SÖYLEMEK İÇİN ÇOK ERKEN SADECE RAHMIN DERINLIKLERINDE BIR NOKTACIK DEDI

5 HAFTA 3 GÜNLÜK DEDİ

YORULMUCAKSIN

FOLBIOL DEĞİL FOLIC PLUS KULLAN GÜNDE 3 KEZ 2 KEZ VE CORASPIRIN 100 MG BAŞKA HİÇBİRŞEY KULLANMANI İSTEMİYORUM DEDİ

KESİNLİKLE GRİP OLMUCAKSIN HASTALARLA TMASTAN KAÇIN MESLEĞİN AÇISINDAN DAHA RİSKLİSİN KORU KENDİNİ DEDİ EVDE TÜLLERİ BİLE YIKAMICAKSIN SABUN DETERJAN BOYA KIMYASAL KOKUSUNDAN UZAK DURACAKSIN DEDI FAZLA AYAKTA DURMA AĞIR İŞ YAPMA DEDİ SİGARA YANINDA İÇİLMESİN KESİNLİKLE SİGARA KOKUSUYLA BİLE GELİNMİCEK DEDİ EŞİMİN YANINDA

YA OFF ŞU İNSANLARIN SARIMSAK KOKUSU ÖLDÜRECEK BENİ YAA OFFFFFFFFF
KADIN GELDİ OTURDU SARIMSAK KOKUSU :ayk::ayk:

KESINLIKLE DISARDAN IYI YIKANDIGINA EMIN OLMADIĞIN ŞEYLERİ YEMİCEKSİN YAĞLI KOKULU YEME HAVASIZ ORTAMDA BULUNMA DEDİ

BİR TANE EL KİTABI VERDİ

3 AY BOYUNCADA İLİŞKİYİ YASAKLADI
EŞİM ÇIKARÇIKMAZ SÖYLENDİ MİLLET 6 AY YAPAR BİZE YASAK KOYDU ŞİMDİDEN DİYO

KESİNLİKLE ARTIK KAFAMA TAKMICAMM ARTIK KAN TAHLİLİNE GEREK YOK KESEMİZ VAR GEBELİĞİMİZ VAR TAMAM 2 HAFTA SONRA GEL KALBİNİ DİNLEYELİM DEDİ

EVET RAHATLICAM DERİN NEFESS RAHATLA RAHATLAAA
:huhuu::huhuu::huhuu::huhuu::huhuu::huhuu:

canım bende dr çok beğendim eleranın dediği gibi çok güzel ilgilenmiş en ince ayrıntılara kadar gayet güzel anlatmış bebeğin için bunlara dikkat etmen gerek inş. sonu güzel olacak

Tepki
2
nickimi git gel elif olarakmı alsaydım acaba kızlar ben kaçmak zorundayım yine görüşürüz sonra kalın sağlıcakla öptüm hepinizi...

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
Sevgi söze dolarsa DUA olur,dua ALLAH'a ulşırsa nur olur.Aynı yolda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp RABBİM'ize ulaşması dileği ile...Cumanız mübarek olsun kardeşlerim.

OP
E

Elara

Misafir
güneş sana cvp yazmışlarr

merak etme kervan hiç durmadı, şuan yeni yerindee hızla yol alıyor ,sizde burda dövünüp durun yazarmısın

OP
E

Elara

Misafir
hoşgeldin kakuleeee
ezel güneş afiyet olsun kızlar.bend ebişiler atıştırcam kızımlaa

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
Sevgi söze dolarsa DUA olur,dua ALLAH'a ulşırsa nur olur.Aynı yolda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp RABBİM'ize ulaşması dileği ile...Cumanız mübarek olsun kardeşlerim.

aminn senin demübarek olsun canım

hoşgeldin kakuleeee
ezel güneş afiyet olsun kızlar.bend ebişiler atıştırcam kızımlaa

hoşbulduk elara

afiyet olsun ezel gunness ,kakule hoşgeldin canım

sağol canım

deyyan

Aktif Üye
Tepki
62
herkese hayırlı cumalar diliyorum
boncuk ve gürcüyü çok tebrik ediyorum vallahi çok sevindim
ALLAHım darısı biz isteyenlerede ver inşallah

OP
M

minietek

Misafir
iyi artık evet rahatla artıkkk
ilişki niye o kadar yasak kız adamda haklı hani :hihi:

haklı ama yapcak birşey yokk bizimki can değil mi can ama bebeğimizin canı ikimizdende üstün kurban olurum ben ona

çok sevendim canım herşeyin yolunda olduğuna ,sende rahatla artık stres çoğu hastalıkların başı rahatla gevşe hamileliğin tadını çıkar artık

evet hamileyimm benn müşterilerim bile benimle ilgili kaktüs al bilgisayar başındasın diyo bugün yaşlı amca bizim bur da fal bakan bir kadın kahve falı geldi içeri sen hamilesin dime dedii:1:

evet dedim oğlun olcak bir tane dedi bir kızın bir oğlun olcak dedi

Allah kabul etsin cnmm.

amiinnn

cnmm doktorunu tuttuuummmm
her doktor bölee ilgilenmezz hastasıylaa
ve dedikleri cok dogruuu,uygulamaya calış cnm
eşinde yanındaydı bunları sölerken dimii
artıkk sana yardıcmı olmak zorundaa
2 ay seni idare etemesi lazım
bak kendini yorarrsann sonuclarına cok üzülürsünn.
cidden bu 3 ay cok önemli
bebek sana tutmaya calışıyor şuan

sağol cnm medical park suat süphan erşehin e gidiyorum bahçelievler de

bende memnunum şimdilik ama başka dr a gidiyorum açıkçası çok pimpirikli bir anne olcam sanırım -ciko-ciko

canım bende dr çok beğendim eleranın dediği gibi çok güzel ilgilenmiş en ince ayrıntılara kadar gayet güzel anlatmış bebeğin için bunlara dikkat etmen gerek inş. sonu güzel olacak

aminn inşallahh rabbimm bebeğimi sağlıklı kılar inşallah hayırlı cuma günü bizlerin dualarını kabul etsin inşallah

evden yemek getırmıstım onları ısıttırıp yiyim bari daha çok dikkat edicem

hoş geldinnn

kakuşş

aminn canım hepimizinn :huhuu::huhuu::huhuu:

BEBEĞİİİMM SENİ ÇOKK SEVİYORUZ SAĞLIKLA GELL :bebecik:bebecik:gulbis::utan::utan::hamis::besik::besik::besik::ninni::ninni::ninni:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar