ooo mutluelifte gelmiş hoşgeldin canım çok sevindim herkes toplanıyo ne güzel
hoşbuldum efendim kahveler benden bugün sana da söylüyorum rengin
ooo mutluelifte gelmiş hoşgeldin canım çok sevindim herkes toplanıyo ne güzel
AMİNN CANIM İNŞALLAHH
EVETT
CANIM SAĞOL DİKKAT EDİYORUMM
KIZLAR DR DAN GELDİMM
İLK LAFI KENDİNİ ÇOK SIKIYORSUN HERŞEY YOLUNDA HERKESTE NE KADAR RİSK VARSA SENDEDE O KADAR BİRAZDAHA FAZLASI DEĞİL ŞUAN BİRŞEY SÖYLEMEK İÇİN ÇOK ERKEN SADECE RAHMIN DERINLIKLERINDE BIR NOKTACIK DEDI
5 HAFTA 3 GÜNLÜK DEDİ
YORULMUCAKSIN
FOLBIOL DEĞİL FOLIC PLUS KULLAN GÜNDE 3 KEZ 2 KEZ VE CORASPIRIN 100 MG BAŞKA HİÇBİRŞEY KULLANMANI İSTEMİYORUM DEDİ
KESİNLİKLE GRİP OLMUCAKSIN HASTALARLA TMASTAN KAÇIN MESLEĞİN AÇISINDAN DAHA RİSKLİSİN KORU KENDİNİ DEDİ EVDE TÜLLERİ BİLE YIKAMICAKSIN SABUN DETERJAN BOYA KIMYASAL KOKUSUNDAN UZAK DURACAKSIN DEDI FAZLA AYAKTA DURMA AĞIR İŞ YAPMA DEDİ SİGARA YANINDA İÇİLMESİN KESİNLİKLE SİGARA KOKUSUYLA BİLE GELİNMİCEK DEDİ EŞİMİN YANINDA
YA OFF ŞU İNSANLARIN SARIMSAK KOKUSU ÖLDÜRECEK BENİ YAA OFFFFFFFFF
KADIN GELDİ OTURDU SARIMSAK KOKUSU :ayk::ayk:
KESINLIKLE DISARDAN IYI YIKANDIGINA EMIN OLMADIĞIN ŞEYLERİ YEMİCEKSİN YAĞLI KOKULU YEME HAVASIZ ORTAMDA BULUNMA DEDİ
BİR TANE EL KİTABI VERDİ
3 AY BOYUNCADA İLİŞKİYİ YASAKLADI
EŞİM ÇIKARÇIKMAZ SÖYLENDİ MİLLET 6 AY YAPAR BİZE YASAK KOYDU ŞİMDİDEN DİYO
KESİNLİKLE ARTIK KAFAMA TAKMICAMM ARTIK KAN TAHLİLİNE GEREK YOK KESEMİZ VAR GEBELİĞİMİZ VAR TAMAM 2 HAFTA SONRA GEL KALBİNİ DİNLEYELİM DEDİ
EVET RAHATLICAM DERİN NEFESS RAHATLA RAHATLAAA
hoşbuldum efendim kahveler benden bugün sana da söylüyorum rengin
yazdığını direk copy yaptım ama msj. düzenle olmadı alıntıyla oldu
hu hu kızlarrr
Sevgi söze dolarsa DUA olur,dua ALLAH'a ulşırsa nur olur.Aynı yolda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp RABBİM'ize ulaşması dileği ile...Cumanız mübarek olsun kardeşlerim.
hoşgeldin canımm.
Sevgi söze dolarsa DUA olur,dua ALLAH'a ulşırsa nur olur.Aynı yolda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp RABBİM'ize ulaşması dileği ile...Cumanız mübarek olsun kardeşlerim.
kızlar ben yemeğe gidiyorum görüşürüz
hoşgeldin kakuleeee
ezel güneş afiyet olsun kızlar.bend ebişiler atıştırcam kızımlaa
afiyet olsun ezel gunness ,kakule hoşgeldin canım
iyi artık evet rahatla artıkkk
ilişki niye o kadar yasak kız adamda haklı hani
çok sevendim canım herşeyin yolunda olduğuna ,sende rahatla artık stres çoğu hastalıkların başı rahatla gevşe hamileliğin tadını çıkar artık
Allah kabul etsin cnmm.
cnmm doktorunu tuttuuummmm
her doktor bölee ilgilenmezz hastasıylaa
ve dedikleri cok dogruuu,uygulamaya calış cnm
eşinde yanındaydı bunları sölerken dimii
artıkk sana yardıcmı olmak zorundaa
2 ay seni idare etemesi lazım
bak kendini yorarrsann sonuclarına cok üzülürsünn.
cidden bu 3 ay cok önemli
bebek sana tutmaya calışıyor şuan
canım bende dr çok beğendim eleranın dediği gibi çok güzel ilgilenmiş en ince ayrıntılara kadar gayet güzel anlatmış bebeğin için bunlara dikkat etmen gerek inş. sonu güzel olacak
hu hu kızlarrr