Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin ,biraz kalsiyuma ağırlık ver istersen süt süper oluyo insanın çok midesi bulanıyo ama bebeğinde sende rahat ediyosun ben günde yarım litre içerdim ortanca kızımda fazla içemedim o biraz daha minyon ama diğer ikisinin boyu güzeldi çok farkediyo

bende akşamları içiyorum 1 bardak çok sık olamsada ama sütü hiç sevmezdim şimdi birazdaha seviyorum

hemde dün iki bardak içiyorum

bizim ailede en uzun küçük abim oda gelişme dönemınde hergün 1 litre süt içerdi

maşallah

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
rengin bernil sizin birer tane erkek olmasını o kadar çok istiyorum ki rabbim size nur topu gibi bembeyaz tenli kapkara kaçlı erkekler versin inşallahh

o dili düşüklerlerin dilleri tutulsun inşallahh

siizn için şimdi salatı tefriceyi okucamm inşallah tutar bu arada kızlarr

bu duayı 4400 kere okunursa duaları kabul oluyor herkesin ben taa ortaokul da ya ilk okul hatırlamıyorum yazın kurankursuna göndermişti annem tüm mahalle kızları gidiyorduk orda bütün öğrenciler ortak okurduk hastası olan derdi olan gelirdi biz okurduk

inşallahh rabbim dualarınızı dualarımızı kabul eder

canım benim ,allah razı olsun ilk bebeğine hamile olan biri olarak bu yazına çok sevindim ,bizi anlaman bizi düşünmen çok hoşuma gitti rabbim seninde gönlündekini versin canım

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
bende akşamları içiyorum 1 bardak çok sık olamsada ama sütü hiç sevmezdim şimdi birazdaha seviyorum

hemde dün iki bardak içiyorum

bizim ailede en uzun küçük abim oda gelişme dönemınde hergün 1 litre süt içerdi

maşallah

canım ben nefret ederim sütten artı normalde çok berbat beslenirim ama hamileliklerimde çok sorumlu hissederim kendimi hele ilk kızımda günde 1 litre süt içerdim,normalde meyve aylarca yemem ama hamileliğimde hergün hemen başlaman çok güzel bebeğin geliştikçe ihtiyacı artacak senin stoklardan gidecek yani kemik erimes vs çok dikkat etmek lazım

OP
E

_eZeL_

Misafir
kız olabilirsin tabiki korunmasız ilişkilerin oluyo
adet öncesi olmazmıydı batmalar ve gögsün
akıntında değişiklilk varmı ??

adete daha 1 hafta var bu kadar erken başlamazdı ağrılar akıntım normal çok aşırı bir akıntı yok geçen ay yumurtlama sonrası aşırı derecede sarı akıntım olmuştu ona oranla bu çok az

cnm ya kıyamam ben sana ınan senı gormesemde cok sevıyom cnm ıns hamıssındır ıns mehmedıne sende

canım benimmm hayırlısı olsun inşaAllah bende sizi çoook seviyorummm

günaydın kızlar ...

gübaydın beste hoşgeldin

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
adete daha 1 hafta var bu kadar erken başlamazdı ağrılar akıntım normal çok aşırı bir akıntı yok geçen ay yumurtlama sonrası aşırı derecede sarı akıntım olmuştu ona oranla bu çok az

canım benimmm hayırlısı olsun inşaAllah bende sizi çoook seviyorummm

gübaydın beste hoşgeldin

o zaman 3 gün sonra testte çıkar bence hamile değilsin ezel sen hamile olmayacağına emin olduğun için ilişkiye girmişsin ama işte bi ihtimal zayıfta olsa allah bilir

OP
E

_eZeL_

Misafir
o zaman 3 gün sonra testte çıkar bence hamile değilsin ezel sen hamile olmayacağına emin olduğun için ilişkiye girmişsin ama işte bi ihtimal zayıfta olsa allah bilir

zaten nisanda olursa daha iyi olur hayırlısı inşaAllah bebeğim beni çok bekletmesin gelsinde bide hiç gelmezse diye çok korkuyorum rengin

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar ben bu sabah arı poleni yemeye başladım balla karıştırıp yedim ama çok tatlı geldi içim yanıyor hala üüzerine kahvaltı ettim su içtim yok hala yanıyor bundan sonra toz haline getirip yutmayı planlıyorum balla karıştırmadan

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar ben bu sabah arı poleni yemeye başladım balla karıştırıp yedim ama çok tatlı geldi içim yanıyor hala üüzerine kahvaltı ettim su içtim yok hala yanıyor bundan sonra toz haline getirip yutmayı planlıyorum balla karıştırmadan

bol su içersin daha iyi ama bence bal yeme ezzel,sen bir patatesçisin ya ,ya bide ezel sen akıntı uzmanısın ya bişey soracam,ben bu ay çörekotunu yine böreğin üzerine bol bol septim yedim,nerdeyse hiç akıntım yoktu dün bi kasık oldu ağrısı ve birden akıntı fazlalaştı akşam yumurta çatlıyomuş gibi ama akıntı bulanıktı berrak değildi çatlamış olabilirmi acabe dün kimdi mininin arkadaşımydı çok yumurta olmuş arkadaşında diye kız yoksa bu yumurta gelişmeden erkenmi çatlatıyo daha 10. gündü yine kendimi takip edeyim bi kaç gün sonra adet olacam

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar diğer malum yerde topiği boş buldular sallıyorlar resmen messene nin yazdıklarına bakın

elara da işi abartmıştı.insanların sağlı ile oynuyordu.deniz suyu içirmeler.vajinal duş.karbonat falan filan bi pipet takmadığı kalmıştı.çok sağol kazen ne iyi etmişsin.kadın herkezi kullanıyordu.bu ay hamiş kalırım yok vaz geçtim öbür ay.insanları burada denek yapmıştı.kızı olanlara yöntem uygulamadı diyordu.erkek olanlara kendi yöntemlerini yapıştırıyordu.zıt görüş yazacak olsan bi güzel laf sayıyordu.hakaret küfür hepsi mevcuttu.amacı neydi bilmiyorum ama bu topik tuttu diye kendini kral ilan etmişti.kendi doğrusundan başka doğru tanımıyordu.kazene çoook teşekkür ederim.gereğini geç de olsa yapmış.seviyeyi aşağıya çekmek isteyenleri kovalamış.çok beğendim.kız erkek fark etmez.allah ne verirse o.burada himalia ve sinam aynı ay ve sene doğmuşlardı.aynı günlerde hamile kaldılar.birinin oğlu diğerinin kızı oluyor.buna ne demeli elara.

OP
E

_eZeL_

Misafir
bu messene bizim topiğe girip çıkmıyorumuydu kızlar anlaşılan Elaradan yöntemleri alamayanlaran biride bu yazdıklarına bakın geri zekalı demeden edemiyorum nickimde yok olsaydı ağzının payını verirdim madem elaranın yazdıkları doğru değil neden topiği kaldırmadılarda başka topikle birleştirdiler bunu düşünmüyor hanımefendi neden hala girip topiğe ne yazılmış diye okuyor sinsi geri zekalı o zaman hiç okumasaydın topiği yazılanlar sana seviyesiz geldiyse

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
bu messene bizim topiğe girip çıkmıyorumuydu kızlar anlaşılan Elaradan yöntemleri alamayanlaran biride bu yazdıklarına bakın geri zekalı demeden edemiyorum nickimde yok olsaydı ağzının payını verirdim madem elaranın yazdıkları doğru değil neden topiği kaldırmadılarda başka topikle birleştirdiler bunu düşünmüyor hanımefendi neden hala girip topiğe ne yazılmış diye okuyor sinsi geri zekalı o zaman hiç okumasaydın topiği yazılanlar sana seviyesiz geldiyse

ben tanımıyorum onu ama bayağı kinli bi şekilde bizim gitmemizi bekliyomuş
himaliada yaprağa cevap yazmış onuda gördünmü

OP
E

_eZeL_

Misafir
ben tanımıyorum onu ama bayağı kinli bi şekilde bizim gitmemizi bekliyomuş
himaliada yaprağa cevap yazmış onuda gördünmü

evet gördüm himalianın kötü bir niyeti olduğunu düşünmüyorum o yüzden dikkate almıyorum bizim topiğe geri döneceğimizi düşünerek onları yazmış olabileceğini düşünmek istiyorum ama bu messene gıcık oldum Allahın gerisi yaaa resmen bizim derdimiz onu germiş afedersin ama her b..kumu biliyor topikte yazılanları yalamış yutmuş ama belli kuyruk acısı var gelmiş şimdi boşa sallıyor haspam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar