Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

minietek

Misafir
cnm ellerına agzına yuregıne saglık ınan cok guzel cevap vermıssın hadı ılerlesın sayfa neden ılerlemıyo hava yapıyo kendı kendıne ordan:cokkomik:

cnm sanada tekrar gecmıs olsun ıns hayırlısıyla gecer agrılarında kavusursun leventıne

eşimin adı levent ve bu ismi çok seviyorummm

günayddınnn bernıl umut ezel renginn

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
benimde 5 koli fazlalığım var bana göre
işyerimizde tartı var hergün tartılıyorum gitgide artıyorum :(
boğazıma bi dur diyemiyorum

umut 5 kılo nekı bcm ya 20 gun gır dıyete alsana 5 kılo gıtsın:dertli::dertli:

aman dıkkat et yeme fazla cnm ya ınan zor vermesı

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
umut 5 kılo nekı bcm ya 20 gun gır dıyete alsana 5 kılo gıtsın:dertli::dertli:

aman dıkkat et yeme fazla cnm ya ınan zor vermesı

ne yapsam bilmiyorumki su içmiyorum ben hiç gün içinde
güya bugünden itibaren az yiyecem
burda yemekleri kadın yapıyo lezzetlide oluyor
ben bu işyerinde aldım bu kadar kiloyu :(

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
ne yapsam bilmiyorumki su içmiyorum ben hiç gün içinde
güya bugünden itibaren az yiyecem
burda yemekleri kadın yapıyo lezzetlide oluyor
ben bu işyerinde aldım bu kadar kiloyu :(

aaaa umutcum bak bende öle bazı gun oluyodu hıc su ıcmedıgımı bılıyom ama bu dıyete basladı baslayalı gunde 2 bucuk lıtre su ıcıyom cok yardım kılo vermemde su ıc cnm ıc

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar hepinizeeeeeeeeee günaydınlaaarrrrrrrrr

ezel sehzademız nasıl bcm :sirin::sirin:

o dün itbaren vazgeçtiii nisana bıraktı :hihi:

ezel bugün yeni bir gün ne:hihi: yapmaya karar verdin canımcım hamilelikle ilgili

vallah kızlar siz işin dalgasındasınız ama hamişsem görürsünüz kasığımda da batmalar oluyor göğüslerim acıyor bakalım adete az kaldı

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
neyse kılar 11 de cıkıcamya ortalıgımı toplayımda zaman kalırsa az daha gelırım belkı:hihi::hihi::hihi:

OP
M

minietek

Misafir
kurban olurum sana ay kız valla sabah sabah sevındırdın benı bu yazınla rabbımde senıde kat kat sevındırsın ıns cnm ...ah ah onun ıcın işte vermeye calısıyoz

rengin bernil sizin birer tane erkek olmasını o kadar çok istiyorum ki rabbim size nur topu gibi bembeyaz tenli kapkara kaçlı erkekler versin inşallahh

o dili düşüklerlerin dilleri tutulsun inşallahh

siizn için şimdi salatı tefriceyi okucamm inşallah tutar bu arada kızlarr

bu duayı 4400 kere okunursa duaları kabul oluyor herkesin ben taa ortaokul da ya ilk okul hatırlamıyorum yazın kurankursuna göndermişti annem tüm mahalle kızları gidiyorduk orda bütün öğrenciler ortak okurduk hastası olan derdi olan gelirdi biz okurduk

inşallahh rabbim dualarınızı dualarımızı kabul eder

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Kızlar mrb tam geçmişi okudum cvp yazıcaktım elektrikler gitti alıntılarımda gitti tabi hatırladıklarımı yazayım BONCUKKKKK canımmm çok sevindim ben sana demiştim Allah mükafatını verecek diye inan çok sevindim herşey dua üzerine inş. ağrılarındanda bişey çıkmıycak dualarım seninle çok zor valla bende çekiyorum şuan hala geçmedi ayak ve bacak ağrılarım Allahım şifa versin in.

gürcü tebrk ederim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım inş.

mimoza bence hamilesin inş da öylesindir Allahım herkesin gönlündekini versin

Başka başka ne vardı hatırlıyamıyorum benim hafıza zayıf zaten hatırladıkça yazarım Elaracım giremedim 2 gündür acayip ayaklarım ağrıyo topallıyorum hiç yürüyemiyorum sodada içemiyorum magnezyum eksikliği demişti boncuk ama o nedir onuda bilmiyorum şimdi bakıcam netten yiyebileceğim bişeyler varmı diye

canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin ,biraz kalsiyuma ağırlık ver istersen süt süper oluyo insanın çok midesi bulanıyo ama bebeğinde sende rahat ediyosun ben günde yarım litre içerdim ortanca kızımda fazla içemedim o biraz daha minyon ama diğer ikisinin boyu güzeldi çok farkediyo

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377

vallah kızlar siz işin dalgasındasınız ama hamişsem görürsünüz kasığımda da batmalar oluyor göğüslerim acıyor bakalım adete az kaldı

cnm ya kıyamam ben sana ınan senı gormesemde cok sevıyom cnm ıns hamıssındır ıns mehmedıne sende

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202

kız olabilirsin tabiki korunmasız ilişkilerin oluyo
adet öncesi olmazmıydı batmalar ve gögsün
akıntında değişiklilk varmı ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar