Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
elera karışık anlatmışım canım temmuz ağustosu boş geçirmek istemiyorum bioritim tutarsaa denicem inş olmazsa kasım aralık eylül ekim bioritim hiç tutmuyo canım

sen kendinmi baktın bioya??
tarihleirni ver bide ben bakayım,yalnışlık olmasın cnm

kızlar iyi akşamlar bugün evde değildim okuyamadım geçmişi okumaya gidiyorum ...

beste nasılsın cnm??
sen bu ay deneme yapcan dimii
bu ay polen arı sütü denesene cnm.bak hamile kalmayıda kolaylaştırıyormuşş,eşinde kullansın.keçiboynuzu kürünüde yap içsinn
polen arı sütü hakkında ezelden gerekli bilgilerii alabilrisn,o bu konuda uzman artık

OP
E

Elara

Misafir
Elaracım çok merak ettim bir ara benim bioritimler yaza ve sonbahara tutuyor mu bakalım mı?belki tutmuycak ben eylülde başlıycam ya çalışmalara olmazsa yaza ya da uygun bir ay başlarım.

tamam bakayımm .dogum tarihini gün ay yıl olarak yaz cnm

Ayy kızlar slmm hepinize saatlerdir geçmiş okuyorum gözüm pörtledi hala bitiremedim bi slm vereyim dedim dün giremedim nası bi çeneniz var yaw koşmaklada olmuyo artık arkanızdan ayaklarım bacaklarım felakett yürüyemiyorum bile nolcak böyle bilemedim soda iç demişdiniz ama içemiyorum ben yaa bide bebeğe zararlı dediler kafam karıştı ne yapmam lazım bilemedimm:acep::acep:

cnm tekrar gecmiş olsunnn.boncugun anlattıgı kadar kötü degil dimi senin bacaklar??
sende en kısa zamanda doktora görün cnm.

ECEMM

Aktif Üye
Tepki
46
selam kızlar yaaa :sirin::sirin:gıremıyom daha gündüz kocama :esse:yardıma gıdıyom :ilknur:2 gundur kızların welı toplantısına akşam gıdıyom:ilknur: 9 da gel yemek ders :ilknur:eek:f 1 de anca bılgısayara zaman kalıyo çalışan kadınlara tebrıklerrrrr adam kızıyo bana:biyik: aksamları cocukların basında:cak::cak: 2 gundur offffff :bayil::bayil:banane ugrasamam dıyo bı de ben buna 3. çogugu mu yapcam:cicibebek::cicibebek:-zebani nahhhhhhhh-zebani

OP
E

Elara

Misafir
kızlar bende dün spariş vermiştim clearlue bugün geldi.
iyice anlamaya çalışıyorum neymiş, nasıl çalışırmış:)))

hayırlı olsunnn,deneyimlerini bekliyoruzz

eleracm sen yap bitenecik bna yolla emi ben öz cocuğum gibi bakarım söz:cokkomik:

ozaman sen oglanı dogur bana yollaa ,söz bende süper bakarımm:cikolata:
bebe dogurmayı ve bakmayı cok kolay zannediyon galiba.bi sancı cek sonrada dogsunda anyayı konyayı anlarsın ozamannn

OP
E

Elara

Misafir
Rengın napıyon cnm ...

Elara elektırıklerde amma uzun gıtmıs cnm donmussunuzdur soguktan ya

cnm benim ev üst kat güney cephe.yani cok sıcak oluyorr güneş varkenn
bugünde havaq cok güzeldi o nedenle üşümedikk
zatenn dışardaydınn bugünn,güneşten yandım diyebilirimm.

kız biz oğlan doğuacaz inş onunla sen kendin bitane daha yap canım tecrübelerimizden yararlan dicem sen herşeyin tersini tutturuyosun tek ilişkiyle yumurtlama günü kızı tutturursun allahın hikmeti işte:hihi:
:sirin:

OP
E

Elara

Misafir
canım ben 3. de zorlandım 4 te rabbim inş yardım eder.bide benim eşim çok yardımcıdır sağolsun bebekken ihtiyacım olursa altını falan temizlerdi gecede benimle kalkar hiç sezeryan olduğu için bebeği hep o verirdi büyük kızımda sağolsun elim ayağım o benim getir götürlerede yardımcı öyle olmasa çok zorlanırdım

ay ne güzell maşallahh eşine,Allah razı olsun ondann
benim eşimde cok iyi biridir ama cocuk konusunda bana cokta yardımcı degil.

ya kızlar bu arada sudesoylem vardı hatırlasınız 4 hamileliğiydi
geçmişe baktımda onunda biosu erkekteymiş ama kızı olacak
ay bazen çok hevesleniyorum bazen de çok umudum kırılıyor
ayyy gönlümüzdekileri hakkımızda hayırlı kılsın ve versin inşallah
sudesoylem in dogum tarihi yalnışşş

OP
E

Elara

Misafir
kızlar kaynanam rüyasında görmüş ben hamile olduğumu bile bilmiodm kaynanam dedi oğln olcak hamilesin bende yasmin hap kullanıodm adetm ondan gecikti sanıodm heveslendm test yaptm çift çizgi sonra dktra gittim 2,5 aylık hamiştim :) hem ne yalan sölim benmde içime erkek doğuyodu anneler hissedermş derler yaaaa...:ayk:

ohaa 2,5 ay mı anlamadın.bi saf osmanda gürcüüü:hihi:

kızlar clearblue için Elara, ilk gülen yüzden iki gün sonra ilişkiye giren iki kişiden bahsetmişti ikisininkide erkekmiş

mutluelif ve mimozanın bi arkadaşı gülen yüzden 2 gün sonra denedi.sonuc erkek.

OP
E

Elara

Misafir
valla bilmiorm ki bde ben hap kullanrken hamiş kaldm yaneeeee... :):1:
hapı 1 gün içmeyi unutsan hamilekalma riskin fazlaaa
ertesi gün unuttugun gün içinde yutman gerekiyor.belki yalnış kullanmışsındır hapı
yoksa cok hormon içeriyor bu haplar,hamile kalmak zordurr onu kullanırkenn

kızlar bu karbonat suda erimiyor dimi yaa...ay içtiim yinee:zonk::sinifsinif::sinifsinif:
dibinde kalıyo..sonra bidaha su iç falan..ay miğdem şişti...:böö::böö:

meltemm karbonatı iyice eritmeden içme kesinlikleee cok zararlı,kist yapıyordu galiba.

OP
E

Elara

Misafir
selam kızlar yaaa :sirin::sirin:gıremıyom daha gündüz kocama :esse:yardıma gıdıyom :ilknur:2 gundur kızların welı toplantısına akşam gıdıyom:ilknur: 9 da gel yemek ders :ilknur:eek:f 1 de anca bılgısayara zaman kalıyo çalışan kadınlara tebrıklerrrrr adam kızıyo bana:biyik: aksamları cocukların basında:cak::cak: 2 gundur offffff :bayil::bayil:banane ugrasamam dıyo bı de ben buna 3. çogugu mu yapcam:cicibebek::cicibebek:-zebani nahhhhhhhh-zebani

cnm eşin ne iş yapıyorda yardıma gidiyon??
Allah kolaylık versinnn,baya yogunsun bugünlerde desenee

OP
E

Elara

Misafir
kızlarr hepinizeee çüşşşş diyorum.65 sayfa yazmışsınızzzz
kocayla hasret gidercektik sizin yüzünüzdenn o da kaldıı:zopa:

OP
E

Elara

Misafir
kakuleeeeeee bi senin cetvel kaldı cnm.onu sen olmadan yapamamm
karşılaştıgımzıda söle hemen yapim tamammıı cicimm

OP
E

Elara

Misafir
benden bu kadarrrr cıkıyorummm
ececim ii geceler cnmm

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Giriş tarihi Feb 2011
Mesajlar 24
Himalia kullanıcısından alıntı
elara gitti sayfalar bitti mi niye bitsin.o bi şekilde gelir bulur burayı.erkek bebek isteyenler buraya lütfen.
Elara gitti sayfalar görüldüğü gibi bitti bence hiç ilerlemiyo seninde konuşmaların onun yerinde gözün var gibi ama boşuna gidenlerin hepsi onun yanında canımm
cnm ellerına agzına yuregıne saglık ınan cok guzel cevap vermıssın hadı ılerlesın sayfa neden ılerlemıyo hava yapıyo kendı kendıne ordan:cokkomik:
Kızlar mrb tam geçmişi okudum cvp yazıcaktım elektrikler gitti alıntılarımda gitti tabi hatırladıklarımı yazayım BONCUKKKKK canımmm çok sevindim ben sana demiştim Allah mükafatını verecek diye inan çok sevindim herşey dua üzerine inş. ağrılarındanda bişey çıkmıycak dualarım seninle çok zor valla bende çekiyorum şuan hala geçmedi ayak ve bacak ağrılarım Allahım şifa versin in.

gürcü tebrk ederim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım inş.

mimoza bence hamilesin inş da öylesindir Allahım herkesin gönlündekini versin

Başka başka ne vardı hatırlıyamıyorum benim hafıza zayıf zaten hatırladıkça yazarım Elaracım giremedim 2 gündür acayip ayaklarım ağrıyo topallıyorum hiç yürüyemiyorum sodada içemiyorum magnezyum eksikliği demişti boncuk ama o nedir onuda bilmiyorum şimdi bakıcam netten yiyebileceğim bişeyler varmı diye
cnm sanada tekrar gecmıs olsun ıns hayırlısıyla gecer agrılarında kavusursun leventıne

OP
M

minietek

Misafir
erkek cıktı elaracım yanıldın bir oğlişim oluo hep kız ismi düşündük şimdi erkek ismi bulamıormmmmm

allahh bağışlasıınn canımm maşallahhh

ARKADAŞLAR HİÇ BİR DOĞUM KONTROL HAPI İLK AY KORUMAZZ

YASMİNE DE GÜRCÜ ARKADAŞIMIZ İLK KULLANDIĞI AY HAMİŞ KALMIŞ

BENDE GİNERA KULLANMIŞTIM DÜĞÜNDEN 1 AY ÖNCE BAŞLAMIŞTIM 9 AY KULLANDIM

1 YIL 1 AYDIR KULLANMIYORUM BENDE

evet canım mesela beeeennn:):hihi::hihi::hihi::hihi:
1 sen kullandım bıraktıktan 1-2 ay sonra falan kızıma hamile kaldım..yani erkek bebekle ilgisi yok bence...

rkadaşımda 9 ay kullandı bıraktıktan 3 ay sonra hamiş kaldı kızı oldu
kızlar ii geceler...bugün öğlen evi toparlayıp dışarı çıkıcaktım biliyorsunuz...
aile hekimliğine olmazsa test alıcaktım.ama uyuz görümcem geldi..:zonk:çocuklar okulda çıkınca almış gelmiş.akşamda kocası geldi.akşama kadar onlarla uğraştım.yeni gitti.tabi akşama kadar wcyw gittim durdum ama yine gelen yok...kasıklarım çok sancılanıyor.ikiside....memişlerimin yanları acaaip acıyor..
ya kızlar acaba hamişmi kaldım:iyyyy:

bende hamılelıgım kesınlesmeden çok sık idrara gidiyordum acaba hamilemiyim sistit mi oldum dedim ama sistit belirtileri yoktu hiç ve hamile kaldığım anlaşıldı

valla kızlar geçen ay antibiyotik kullanmıştım reglim gecikirse o sebepten gecikir dedim.aam 1 martta leke geldi geliş o geliş ahanda 4 mart oldu.bu kadarmı bozulur.28 şubattı benim regl tarihim...27sinde test yaptım negatifti...:iyyyy:

cnm inşallahh kötü bişi cıkmazz.cok merak ediyorum ne oldu sonuclar diyee

şimdii sana nasıl tatlı uyku geliyordurrrr
keşke izin alma şansın olsada doyasıya uyasan.hamileykenki uyumayı normalde uyuyamıyorsun.o kadar keyiğfli oluyor yani

ahhh ahh sorma gece uykum gelmıyo bu ara hemen ama sabahları işyerınde uyukluyorum

:hihi::hihi:

:hihi::hihi::hihi: ay cok güldüm bunadaa ilahiii
sanki senin ondan bi farkın varr

ilk aylar cok isteksiz olursun ama son aylar karnın burnundayken hormonların tavan yapar şekerim
kocan kacacak yer ararr ,yapmak istemez cocuga bişi olur diyee:hihi:
yani benim koca öyleydii.

benım koca ben ıstedımmı kaçamazz

:hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi:

UMUTTT ateşın kaçççç çıktı

günaydınn kızlarrr hayırlı cumalarrrrrrrrr

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
gunaydın kızlar umut rengın mınıetek ezel hepınıze gunaydın

bugun cok heyecanlıyım bakalım ne kadar daha gıttı dıyetısyenıme gıdecem 11 de:acep::acep::acep:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar