Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Giriş tarihi Feb 2011
Mesajlar 24
Himalia kullanıcısından alıntı
elara gitti sayfalar bitti mi niye bitsin.o bi şekilde gelir bulur burayı.erkek bebek isteyenler buraya lütfen.
Elara gitti sayfalar görüldüğü gibi bitti bence hiç ilerlemiyo seninde konuşmaların onun yerinde gözün var gibi ama boşuna gidenlerin hepsi onun yanında canımm

OP
E

Elara

Misafir
yaprakk tan alıntın
Elara gitti sayfalar görüldüğü gibi bitti bence hiç ilerlemiyo seninde konuşmaların onun yerinde gözün var gibi ama boşuna gidenlerin hepsi onun yanında canımm

yaprakcım canım benim cokk tşkelr lafı yapıştırmışsınnn
şimdi aklımdan gecti kızlara söliyimde o karıya bi cvp yazsınlar diye
sayfayı bi actım sen yazmışınnn:sirin:

senide banlanmazlar inşallahhh:böö:

OP
E

Elara

Misafir
aslında o online oldugunda yazsaydın keşkeee
cünkü senin cevabıı silcekler muhtemelennnn ve o okuyuppp moraramıcakkk
sabahlarıı online oluyorrr geneldee

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
aslında o online oldugunda yazsaydın keşkeee
cünkü senin cevabıı silcekler muhtemelennnn ve o okuyuppp moraramıcakkk
sabahlarıı online oluyorrr geneldee

Bende daha önce yazdığını gördümde özellikle geç saati bekledim cvp için silinmez diye banlasınlar orayla pek işim kalmadı yedekte başka nick var onla girip gene yazarım:hihi::hihi::hihi:

OP
E

Elara

Misafir
Bende daha önce yazdığını gördümde özellikle geç saati bekledim cvp için silinmez diye banlasınlar orayla pek işim kalmadı yedekte başka nick var onla girip gene yazarım:hihi::hihi::hihi:

:hihi::hihi: ben alamıyorum 2. nick yaa.benim üyeligi aktif yapmıyorlarr ipten anlıyorlar galiba.
bu arada senin agrılar nolduu gectimii
ayrıca maden suyunun cocuga zararı olmaz cnm
doktorunla konuş magnezyumm kullan agrın coksa

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
:hihi::hihi: ben alamıyorum 2. nick yaa.benim üyeligi aktif yapmıyorlarr ipten anlıyorlar galiba.
bu arada senin agrılar nolduu gectimii
ayrıca maden suyunun cocuga zararı olmaz cnm
doktorunla konuş magnezyumm kullan agrın coksa

bende 2 pc var diğerinden almıştım üyeliği ip den ban atıyolar sanırım bundan alamadım çünkü ağrılarım felaket gidince sorucam baktım netten fındık portakal balıkta varmış onları yemeye dikkat edeyim bakalım geçecekmi

OP
E

Elara

Misafir
Teşekkür ederim canım 33 yaşındayım,göstermiyorum değil mi???iyi bakarım ama kendime tabi genetik faktörler de etkili annem de 45 gösterir cildi çok güzeldir,benden de güzel o canım annecimm.Güzel iltifatların için teşekkürler.evet onu diyecektim ben sadece bu topiktekilerin görmesini istiyorum.diğer arkadaşlardan benim bir tanıdığımı tanıyan çıkabilir.gerek yok.sen bana yarın nasıl yapacağımı söylersin.kocaman öptümmmm.

cnm gercekten göstermiyorsunnn yaşınıııı maşallahhh
bunlar bekardan cektirdign resimler degil dimii:hihi:
dogum insanı cok degiştiriyor cünkü

evet canım
bu ayda karbonat yaptım Bernil :dertli:
sabah eşim kalkmişş şehzade nasıl demezmi :(

umuttt hayırlısı olsun hakkında temeli atmışınızzz

OP
E

Elara

Misafir
gunaydın kızlar nasılsınız?
saat 3 te randevumuz var damar cerrahından artık neyse bulsanlar ıstıyorum ıns bırsey bulurlarda bu belırsızlıkten kurutulurum.

cnm inşallahh kötü bişi cıkmazz.cok merak ediyorum ne oldu sonuclar diyee

hımm ozaman bende işlerime dönimm ayy keşke bir yere kıvrılıp uyuyabılsem

şimdii sana nasıl tatlı uyku geliyordurrrr
keşke izin alma şansın olsada doyasıya uyasan.hamileykenki uyumayı normalde uyuyamıyorsun.o kadar keyiğfli oluyor yani

OP
E

Elara

Misafir
kızlaar merhabalar....

kızlar dün karbonata başladım..içiyorummm:böö::böö::böö::böö:iğrenççç

kızlar şu antibiotik ve fitilk tedavisi var ya onu ilişkiye 5-6 gün öncesinden kullansak hamile kalma konusuna bir etkisi olurmu?yani engeller mi?bilen var mı??
:acep::acep::acep:
onları kullanan bi arkadaş ilaclar biter bitmez hamiş kaldııı
yani yumurtlamadan bi kac gün öncesinden bitir ilacları

OP
E

Elara

Misafir
umut canım bu ateş ölçme işini hani şu bildiğimiz basit çubuk derecelerle mi yapıyosunuz??bende digital var..kızımın..sanırım onlar olmuyor dimi,?

eczaneden dila altından ölcüm yapan dijital derece alcaksın
her sabah yataktan cıkmadan dil altından ölceceksin ateşini ve not edeceksinn
yumurtlamadan biir gün önce ateşa aniden düşer.
ertesi gün ateş tekrar yükselirr.ozaman anlıcaksınki yumurtlama olmuşşş
adet gününe kadar ateşin sabit gider yada yükselmeye devam edersee hamileisn ,ateş düşerse adet olcaksın demektir

OP
E

Elara

Misafir
Elara yok ya sizin sıkıntınız ondan bize tarif yazacaktı hatun unuttu dün bugünde yok

aa valla unuttum cnmm
hatırlatın yarın 3 tarif yazcam sizee

Ya arkadasım senin şu yazdıgın "skerım" kelimesini benden başka yanlış anlayan varmı acaba:)... Yanlış anladıysam tabiiii :D

:hihi::hihi::hihi: ay cok güldümm

Bu 13 aylık olan pıtırcığın bir klozet üstüne tırmanmadığı kalmıştı onuda tırmandı tam oldu:(

maşallahh erken başlamış yaramazlıga

OP
E

Elara

Misafir
Rengincim farkında olmadan cevabı vermişim skerim (bernilce):)

:hihi::hihi:

yaniiiiiiii :sarilma: ayrılamamışlar birbirlerinden karı koca sperm kalitesi düşünmeseler her gün olacakmış bu kadar fiki fikiye bebek olmasında ne yapsın olayımda kurtulayım demiş zavallım

:hihi::hihi::hihi: ay cok güldüm bunadaa ilahiii
sanki senin ondan bi farkın varr

napalımm artıkın ayy böle ısteksız olmam ınsallah ama bebeğe bırsey olur korkusu soğuttu benı bırazcıkkınn

ilk aylar cok isteksiz olursun ama son aylar karnın burnundayken hormonların tavan yapar şekerim
kocan kacacak yer ararr ,yapmak istemez cocuga bişi olur diyee:hihi:
yani benim koca öyleydii.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar