kaçıncı haftadasın cnm yaprakkk
aslında o online oldugunda yazsaydın keşkeee
cünkü senin cevabıı silcekler muhtemelennnn ve o okuyuppp moraramıcakkk
sabahlarıı online oluyorrr geneldee
Bende daha önce yazdığını gördümde özellikle geç saati bekledim cvp için silinmez diye banlasınlar orayla pek işim kalmadı yedekte başka nick var onla girip gene yazarım
ben alamıyorum 2. nick yaa.benim üyeligi aktif yapmıyorlarr ipten anlıyorlar galiba.
bu arada senin agrılar nolduu gectimii
ayrıca maden suyunun cocuga zararı olmaz cnm
doktorunla konuş magnezyumm kullan agrın coksa
Teşekkür ederim canım 33 yaşındayım,göstermiyorum değil mi???iyi bakarım ama kendime tabi genetik faktörler de etkili annem de 45 gösterir cildi çok güzeldir,benden de güzel o canım annecimm.Güzel iltifatların için teşekkürler.evet onu diyecektim ben sadece bu topiktekilerin görmesini istiyorum.diğer arkadaşlardan benim bir tanıdığımı tanıyan çıkabilir.gerek yok.sen bana yarın nasıl yapacağımı söylersin.kocaman öptümmmm.
evet canım
bu ayda karbonat yaptım Bernil :dertli:
sabah eşim kalkmişş şehzade nasıl demezmi
elara dun temızlıgı yaptı oh bugun mısıl mısıl uyuyodur kesın
umut senin yumurta 13.gün catlamış12.gün gibi gözüküyor buna göre
gunaydın kızlar nasılsınız?
saat 3 te randevumuz var damar cerrahından artık neyse bulsanlar ıstıyorum ıns bırsey bulurlarda bu belırsızlıkten kurutulurum.
hımm ozaman bende işlerime dönimm ayy keşke bir yere kıvrılıp uyuyabılsem
onları kullanan bi arkadaş ilaclar biter bitmez hamiş kaldıııkızlaar merhabalar....
kızlar dün karbonata başladım..içiyorummm:böö::böö::böö::böö:iğrenççç
kızlar şu antibiotik ve fitilk tedavisi var ya onu ilişkiye 5-6 gün öncesinden kullansak hamile kalma konusuna bir etkisi olurmu?yani engeller mi?bilen var mı??
:acep::acep::acep:
umut canım bu ateş ölçme işini hani şu bildiğimiz basit çubuk derecelerle mi yapıyosunuz??bende digital var..kızımın..sanırım onlar olmuyor dimi,?
YARIN SABAH DR gıdıyorum acaba kansızlık mı değerımı düşük çıkartıyo
evi biraz toparlayım kızımı parka götürdüm,ordan pazara gittikkk kızımlaaKAYNANASINA GİTMİŞTİR
Elara yok ya sizin sıkıntınız ondan bize tarif yazacaktı hatun unuttu dün bugünde yok
Ya arkadasım senin şu yazdıgın "skerım" kelimesini benden başka yanlış anlayan varmı acaba... Yanlış anladıysam tabiiii
Bu 13 aylık olan pıtırcığın bir klozet üstüne tırmanmadığı kalmıştı onuda tırmandı tam oldu
Rengincim farkında olmadan cevabı vermişim skerim (bernilce)
yaniiiiiiii :sarilma: ayrılamamışlar birbirlerinden karı koca sperm kalitesi düşünmeseler her gün olacakmış bu kadar fiki fikiye bebek olmasında ne yapsın olayımda kurtulayım demiş zavallım
napalımm artıkın ayy böle ısteksız olmam ınsallah ama bebeğe bırsey olur korkusu soğuttu benı bırazcıkkınn