Yok canim ben yimirtladigimi bile bilmiyordum)))))))sadece adet bitimi sik iliskii sag yatma o kadan yaniiii
ay canım ya maşallah ne rahat bulmuşsun oğlanları inş bizde öyle rahat buluruz dua et bize canım
Yok canim ben yimirtladigimi bile bilmiyordum)))))))sadece adet bitimi sik iliskii sag yatma o kadan yaniiii
kızlar ii geceler...bugün öğlen evi toparlayıp dışarı çıkıcaktım biliyorsunuz...
Aile hekimliğine olmazsa test alıcaktım.ama uyuz görümcem geldi..:zonk:çocuklar okulda çıkınca almış gelmiş.akşamda kocası geldi.akşama kadar onlarla uğraştım.yeni gitti.tabi akşama kadar wcyw gittim durdum ama yine gelen yok...kasıklarım çok sancılanıyor.ikiside....memişlerimin yanları acaaip acıyor..
Ya kızlar acaba hamişmi kaldım:iyyyy:
kızlar ii geceler...bugün öğlen evi toparlayıp dışarı çıkıcaktım biliyorsunuz...
aile hekimliğine olmazsa test alıcaktım.ama uyuz görümcem geldi..:zonk:çocuklar okulda çıkınca almış gelmiş.akşamda kocası geldi.akşama kadar onlarla uğraştım.yeni gitti.tabi akşama kadar wcyw gittim durdum ama yine gelen yok...kasıklarım çok sancılanıyor.ikiside....memişlerimin yanları acaaip acıyor..
ya kızlar acaba hamişmi kaldım:iyyyy:
aile hekimliğine olmazsa test alıcaktım.ama uyuz görümcem geldi..:zonk:çocuklar okulda çıkınca almış gelmiş.akşamda kocası geldi.akşama kadar onlarla uğraştım.yeni gitti.tabi akşama kadar wcyw gittim durdum ama yine gelen yok...kasıklarım çok sancılanıyor.ikiside....memişlerimin yanları acaaip acıyor..
ya kızlar acaba hamişmi kaldım:iyyyy:
test bozulmadığına göre dursun kızlar.eğer hamileysem üçüncüye saklıyım bari...kızda olsa oğlanda olsa 3 çocuk düşünüyorum zaten
hatta 4de olabilir.allah ömür verirse ve nasip ederse tabiiii:dertli:
cnm yarın yap bıdaha test ya varsa kesın cıkar artık bence var ama ınsvalla kızlar geçen ay antibiyotik kullanmıştım reglim gecikirse o sebepten gecikir dedim.aam 1 martta leke geldi geliş o geliş ahanda 4 mart oldu.bu kadarmı bozulur.28 şubattı benim regl tarihim...27sinde test yaptım negatifti...:iyyyy:
ay canım ya maşallah ne rahat bulmuşsun oğlanları inş bizde öyle rahat buluruz dua et bize canım
aslında yarında beklesem ii olur..
heran olacakmışım gibi geliyor...rengincim hiç hamişmişim gibime gelmiyor.ama hamişmişim gibime geldiği olmuştu ama değildim..
Amin canim insallah gonlunuzu serin tutun olacaaakkkkk insallah
Duanin guc benimkisi Allah omurlerini versin hepizinkiyle
kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz inş hayırlı geceler