Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar ii geceler...bugün öğlen evi toparlayıp dışarı çıkıcaktım biliyorsunuz...
Aile hekimliğine olmazsa test alıcaktım.ama uyuz görümcem geldi..:zonk:çocuklar okulda çıkınca almış gelmiş.akşamda kocası geldi.akşama kadar onlarla uğraştım.yeni gitti.tabi akşama kadar wcyw gittim durdum ama yine gelen yok...kasıklarım çok sancılanıyor.ikiside....memişlerimin yanları acaaip acıyor..
Ya kızlar acaba hamişmi kaldım:iyyyy:

cnm bence sen hamıssın ya ıns butun belırtıler var

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
test bozulmadığına göre dursun kızlar.eğer hamileysem üçüncüye saklıyım bari...kızda olsa oğlanda olsa 3 çocuk düşünüyorum zaten
hatta 4de olabilir.allah ömür verirse ve nasip ederse tabiiii:dertli:

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
kızlar ii geceler...bugün öğlen evi toparlayıp dışarı çıkıcaktım biliyorsunuz...
aile hekimliğine olmazsa test alıcaktım.ama uyuz görümcem geldi..:zonk:çocuklar okulda çıkınca almış gelmiş.akşamda kocası geldi.akşama kadar onlarla uğraştım.yeni gitti.tabi akşama kadar wcyw gittim durdum ama yine gelen yok...kasıklarım çok sancılanıyor.ikiside....memişlerimin yanları acaaip acıyor..
ya kızlar acaba hamişmi kaldım:iyyyy:

Insallah oglus yoldadir bidenem

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
aile hekimliğine olmazsa test alıcaktım.ama uyuz görümcem geldi..:zonk:çocuklar okulda çıkınca almış gelmiş.akşamda kocası geldi.akşama kadar onlarla uğraştım.yeni gitti.tabi akşama kadar wcyw gittim durdum ama yine gelen yok...kasıklarım çok sancılanıyor.ikiside....memişlerimin yanları acaaip acıyor..
ya kızlar acaba hamişmi kaldım:iyyyy:

mimoza hamileymişsin gibi hissediyorum hadi hayırlısı sen neler yaptın gerçi çok uğraştın rabbim gönlüne göre versin

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
test bozulmadığına göre dursun kızlar.eğer hamileysem üçüncüye saklıyım bari...kızda olsa oğlanda olsa 3 çocuk düşünüyorum zaten
hatta 4de olabilir.allah ömür verirse ve nasip ederse tabiiii:dertli:

yap canım yap bizim gibi kız oldu oğlanı aryolar demesinler çok seviyo çocukları desinler bize hep öyle diyolar

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
valla kızlar geçen ay antibiyotik kullanmıştım reglim gecikirse o sebepten gecikir dedim.aam 1 martta leke geldi geliş o geliş ahanda 4 mart oldu.bu kadarmı bozulur.28 şubattı benim regl tarihim...27sinde test yaptım negatifti...:iyyyy:

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
aslında yarında beklesem ii olur..
heran olacakmışım gibi geliyor...rengincim hiç hamişmişim gibime gelmiyor.ama hamişmişim gibime geldiği olmuştu ama değildim..:hihi:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
valla kızlar geçen ay antibiyotik kullanmıştım reglim gecikirse o sebepten gecikir dedim.aam 1 martta leke geldi geliş o geliş ahanda 4 mart oldu.bu kadarmı bozulur.28 şubattı benim regl tarihim...27sinde test yaptım negatifti...:iyyyy:
cnm yarın yap bıdaha test ya varsa kesın cıkar artık bence var ama ıns

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
Duanin guc benimkisi Allah omurlerini versin hepizinkiyle

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
kızlar benim mutfağı toparlamam lazım...çok rezil bi halde.yedi içti s....tı gitti sevgili grümcem.elini bişiye sürmedi sağolsun:zonk:
bende artık kimseye yapmıycam anasını satıyım.kime gitsem ne bulaşık bırakıyorum ne çay kahve servisi.ama bugün anladımki enayilik bendeymiş.....-kizgin

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
aslında yarında beklesem ii olur..
heran olacakmışım gibi geliyor...rengincim hiç hamişmişim gibime gelmiyor.ama hamişmişim gibime geldiği olmuştu ama değildim..:hihi:

canım zaten hamileyken heran olacak gibi olur hep tetikte lavoboya kontrole gitmiyomuyuz testin varsa bi yapsana canım çok merak ettim çıkar zaten artık sonuç

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Kızlar mrb tam geçmişi okudum cvp yazıcaktım elektrikler gitti alıntılarımda gitti tabi hatırladıklarımı yazayım BONCUKKKKK canımmm çok sevindim ben sana demiştim Allah mükafatını verecek diye inan çok sevindim herşey dua üzerine inş. ağrılarındanda bişey çıkmıycak dualarım seninle çok zor valla bende çekiyorum şuan hala geçmedi ayak ve bacak ağrılarım Allahım şifa versin in.

gürcü tebrk ederim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım inş.

mimoza bence hamilesin inş da öylesindir Allahım herkesin gönlündekini versin

Başka başka ne vardı hatırlıyamıyorum benim hafıza zayıf zaten hatırladıkça yazarım Elaracım giremedim 2 gündür acayip ayaklarım ağrıyo topallıyorum hiç yürüyemiyorum sodada içemiyorum magnezyum eksikliği demişti boncuk ama o nedir onuda bilmiyorum şimdi bakıcam netten yiyebileceğim bişeyler varmı diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar