Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hürrem

Aktif Üye
Tepki
56
evet canım mesela beeeennn:):hihi::hihi::hihi::hihi:
1 sen kullandım bıraktıktan 1-2 ay sonra falan kızıma hamile kaldım..yani erkek bebekle ilgisi yok bence...

walla bencede yok aslında hersey yalan bugün benm oğlum bütün kuralları yıktı rabbim ne isterse onu werio ama dilerm kızlar allah hepimizin gönlüne göre wersinnnnnnnnnnnnnnnn

OP
B

breeze

Misafir
kızlar sohbetinize doyum olmuo ama ben kaçar ii geceler öpüorumm hepinizi aaa teyzeleri oğlişimde öpüo sizi kımıldadı bak ya artık hissedebiliorm nese yatim bebeği zorlamım

iyi geceler taze anne:hihi::hihi: kız sen 18 yaşında mısın...ne güzell.genç anne:huhuu::huhuu:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
gördünmü bernil alakası yok canım ben google bakmıştım ilk duyduğumda canım
ewet cnm ya artık neyı duysak yaoasımız gelıyo bu saaten sonra ama rabbım buyk ya ıns olur

walla bencede yok aslında hersey yalan bugün benm oğlum bütün kuralları yıktı rabbim ne isterse onu werio ama dilerm kızlar allah hepimizin gönlüne göre wersinnnnnnnnnnnnnnnn
amın cnm amın ıns

OP
B

breeze

Misafir
kızlar bu karbonat suda erimiyor dimi yaa...ay içtiim yinee:zonk::sinifsinif::sinifsinif:
dibinde kalıyo..sonra bidaha su iç falan..ay miğdem şişti...:böö::böö:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
ELARA BUGUN IYICE BOSLADIN BIZI CNM GENEMI ELEKTRIK LER GITTI YA:uzgun::uzgun::uzgun:

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
kızlar ii geceler...bugün öğlen evi toparlayıp dışarı çıkıcaktım biliyorsunuz...
aile hekimliğine olmazsa test alıcaktım.ama uyuz görümcem geldi..:zonk:çocuklar okulda çıkınca almış gelmiş.akşamda kocası geldi.akşama kadar onlarla uğraştım.yeni gitti.tabi akşama kadar wcyw gittim durdum ama yine gelen yok...kasıklarım çok sancılanıyor.ikiside....memişlerimin yanları acaaip acıyor..
ya kızlar acaba hamişmi kaldım:iyyyy:

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
Mimosssss ne edin bacimmm
Teletubbyy bacim ne var ne yok

OP
B

breeze

Misafir
kızlar ii geceler...bugün öğlen evi toparlayıp dışarı çıkıcaktım biliyorsunuz...
aile hekimliğine olmazsa test alıcaktım.ama uyuz görümcem geldi..:zonk:çocuklar okulda çıkınca almış gelmiş.akşamda kocası geldi.akşama kadar onlarla uğraştım.yeni gitti.tabi akşama kadar wcyw gittim durdum ama yine gelen yok...kasıklarım çok sancılanıyor.ikiside....memişlerimin yanları acaaip acıyor..
ya kızlar acaba hamişmi kaldım:iyyyy:

yaptımadın mı kızzz...ne kadar merak ettim yaa..neyse sabah erkenden yap bari..
ya belki gecikmiştir sadece..:acep::acep:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar