OP
Umut Gemisi
Misafir
- #3.501
erkek bebek ne yapılmalı bilen var mı kızlar:acep:
cümleniz çok açık değil ne demek istediniz?
erkek bebek ne yapılmalı bilen var mı kızlar:acep:
inş. Cnm tez zamanda inş. Hepinize versin rabbimm
iremderdam hoşgeldin.
cnm hoşgeldinnn
ben sana faceden ve msn den yazmıştım buraya geldigimizi.gelmedimi mesajlar???
bu arada sayfamız hayırlı olsun hep mutluluklarımızı paylaşalım inş...
erkek cıktı elaracım yanıldın bir oğlişim oluo hep kız ismi düşündük şimdi erkek ismi bulamıormmmmmkız solesene madem ay öldurdun bızı merakdan:1::1::1::1:
erkek cıktı elaracım yanıldın bir oğlişim oluo hep kız ismi düşündük şimdi erkek ismi bulamıormmmmm
ece nısana bısey kalmadı cnm senındoguda yaklastı ıyıce ne kadar kaldı??yok cnm ya biz hürrem kadar olamayız heralde:sirin:
ece nısana bısey kalmadı cnm senındoguda yaklastı ıyıce ne kadar kaldı??
aaaaaaaa gercekmı cnm hadı hayırlı olsun saglıcakla al kucagına ıns kız elara bu sıteye gelen herkes oglan doguracak bence hurrem gıbı:1::1::1::1:
hayırlı olsun gürcü Allah tamamına erdirsin inş.
tebrik ederim gürcü,Allah sağlıkla kucağına almanı nasib etsin.bize de dua et seninki gibi oğluşumuz olsun,hamile duası kabul olur .
hadıya kız yaklasmısya ıyıce ay ıns hayırlısıyla kavusursun cnm derdamıza ıns korkma ya ıkıncı sezeryanlar cok rahat oluyo tecrubeyle sabıt cnmayy sorma yaklaştıkça tırsıyorum doğumdan
nasıl olucak diyee 35 gün filan kaldı cnm işte nisan 7 kısmetse
amın cnm amın ıns nolur bızede cok dua et cnmtesekr edrm cnm benm allah isteyen herkeze versin inşllah
iyi akşamlar kızlar, öğlen bir ara girmiştim sonra çıkmak zorunda kaldım hemen malesef
umutçum iyiyim canım saol, sadece bu ay deneyip denememekte kararsızım
boncuğa çok sevindim kızlar yaa süper haber daha aldık, darısı bizlere
birde gürcü nikli arkadaşında oğlu oluyormuş hayırlısı olsun, gelsin oğlanlar....
geçmişi tam okuyamadım gürcünün biosumu tutmuyordu kızlar,