gunaydın kızlar nasılsınız?
Saat 3 te randevumuz var damar cerrahından artık neyse bulsanlar ıstıyorum ıns bırsey bulurlarda bu belırsızlıkten kurutulurum.
cnm ıns bıseycıgın ckmaz ınshadı hayırlı haberlerle gel bızede yaz gelınce
gunaydın kızlar nasılsınız?
Saat 3 te randevumuz var damar cerrahından artık neyse bulsanlar ıstıyorum ıns bırsey bulurlarda bu belırsızlıkten kurutulurum.
Hepınız yemegemı gıttını huuuuuuuuuu
umut canım bu ateş ölçme işini hani şu bildiğimiz basit çubuk derecelerle mi yapıyosunuz??bende digital var..kızımın..sanırım onlar olmuyor dimi,?
ya sabah nasıl kalkıyorsun yataktan diye sormuyorsun ateş ölç diyorsun umut yaaa zor uyanıyorum zatenEzellll sende ateşini ölçsene yaaaa takip ederdik
kızlar ben hala regl olmadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:deli:
üstelik 180 tl bayıldığım testlerde geldi.geri veremedim.sırf hamiş değilimdir diye
aldım....
gece rüyamda yeni doğmuş oğlan bebeğini emziriyordum....
birazdan gidip normal test alıcam....
allah aşkına naapcam ben ya....
hamiş olsaydım regl günüm pozitif yada belli belirsiz çıkardı.hiç bişi çıkmadı lekede geldi diye aldım bu testleri.dilimi eşşek arısı soksun.az daha bekleseydim noolurdu sanki..içimden hamişmişim gibi bi his yoktu diye aldım testleri.bide iğne kullandım biliyosunuz.ayyyyy kafayı yiycem.parayamı yanayım.regl olursam sevincem vallaaaays:
clearblue içinde 20 tane test çubuğu var.dijitan ovulasyon testi.gü lenyüzlü olandan...
acaba son kullanma tarihi varmı.sonraki bebeler için kullanırım dermişim
cnm benimki kulaktan ateş ölcer..dil altından ölçenlerden mi almam lazım..ne kadar onlar??seninkiniz markasını yazarmısın cnm??
Minietek daha iyi bilir fiyatıı
eczanelerde var hatta ben yeni sordum 12 tlydi
ya sabah nasıl kalkıyorsun yataktan diye sormuyorsun ateş ölç diyorsun umut yaaa zor uyanıyorum zaten
test al ama sabah yap kız testi
mimoza daha bebe yapcan mı kız
ezel sabahtan kalkınca komıdının üstüne koy derecekalan defter ben her sabah öle görüp ölçüyorum
ya sabah nasıl kalkıyorsun yataktan diye sormuyorsun ateş ölç diyorsun umut yaaa zor uyanıyorum zaten
test al ama sabah yap kız testi
mimoza daha bebe yapcan mı kız
ne tembelsin sen yaaaa
benim başucumda kalkmadan yapıyorum basit bi iş
zor işi hergece yapıyon basiti yapamıyosun:gul::gul::gul::gul:
Offff yaaaa
kızlarr tahlıl sonuçlarım yıneee düşükkk beta hcg 958,47
hala 1000 lerı göremedımm yaaa
bırde ferrıtın 14 çıkmış normalde 34-400 olması gerek
26 şubatta hcg 200 dü şimdi 958,47
her gün iki katı artması gerekse eğer 1200 olması gerekırdı kansızlıktan mı acabaa çıkmıyoo
dr ' a nezaman göstereceksinnn
kız kocanın içine doğuyo işte normalde böle şaka yapmıyodu dımekocam aradı şimdi şehzadem nasıl diyooooo offfyaaaa
YARIN SABAH DR gıdıyorum acaba kansızlık mı değerımı düşük çıkartıyo
YARIN SABAH DR gıdıyorum acaba kansızlık mı değerımı düşük çıkartıyo
canım bence de git mutlaka, doktoruna söyledinmi sonucu özelse arasana hemen
buarada selam umutçum sanada
sende nasıl durumlar