Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
gunaydın kızlar nasılsınız?
saat 3 te randevumuz var damar cerrahından artık neyse bulsanlar ıstıyorum ıns bırsey bulurlarda bu belırsızlıkten kurutulurum.

canım inş temiz çıkar sonucun çok çok basit ve önemsiz bir şeydir rabbim şifanı versin en kısa zamanda

OP
B

breeze

Misafir
canım karbonatın içine limonda sık o zaman daha rahat içersin birden dik kafaya gitsin
bence antinbiyotikle fitil gereksiz bir problemin yoksa uygulamana gerek yok diyeti düzgün yap yeter birde şurubu al şurubunu içmeye başla 5 - 6 gün önceden

cnm evet valla birden diktim..ama berbat:böö: neyse tıkıcaz burnuzu.kapatıcaz gözümüzü içicez bi şekilde...
cnm şansımıza o şurup burada var.Daha önce doktor vermişti...ben türkiyede olmadığım için biraz daha zorlanıyorum bu diyetler konusunda..Allahımda yardımcı oluyoo işte...:cokkomik:

OP
M

minietek

Misafir
akıntım yok umut çok az sarı renge yakın oluyor ama geçen ay acayip akıntı olmuştu onun yanında bu hiç gibi bişey

BENIMDE ÖLEYDI ŞİMDI O SARILAR DAHA FAZLA

Umut Ezel hamileyse ve oğlanıda doğrursa valla pipisini gözümüze sokakcak haa:ayk:
:ayk::ayk::ayk::ayk::ayk::ayk::ayk::acep::acep::acep::acep::acep::cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

sokucam tabi boy boy pipi fotoları koyucam buraya:halay

EZELLLLL SEN ÇOK YAŞA EMİİ :yandanyandan::yandanyandan::yandanyandan::yandanyandan::yandanyandan:

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
kızlar ben hala regl olmadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:deli:
üstelik 180 tl bayıldığım testlerde geldi.geri veremedim.sırf hamiş değilimdir diye
aldım....
gece rüyamda yeni doğmuş oğlan bebeğini emziriyordum:hihi:....
birazdan gidip normal test alıcam....
allah aşkına naapcam ben ya....
hamiş olsaydım regl günüm pozitif yada belli belirsiz çıkardı.hiç bişi çıkmadı lekede geldi diye aldım bu testleri.dilimi eşşek arısı soksun.az daha bekleseydim noolurdu sanki..içimden hamişmişim gibi bi his yoktu diye aldım testleri.bide iğne kullandım biliyosunuz.ayyyyy kafayı yiycem.parayamı yanayım.regl olursam sevincem vallaaaa:eek:ys:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
umut canım bu ateş ölçme işini hani şu bildiğimiz basit çubuk derecelerle mi yapıyosunuz??bende digital var..kızımın..sanırım onlar olmuyor dimi,?

yok canım onunla işte
sabah 7:30 gibi yataktan kalkmadan dil altından ölçüyorsun
dijital olmasa bende ölçemem

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
üstelik 180 tl bayıldığım testlerde geldi.geri veremedim.sırf hamiş değilimdir diye
aldım....
hamiş olsaydım regl günüm pozitif yada belli belirsiz çıkardı.hiç bişi çıkmadı lekede geldi diye aldım bu testleri.dilimi eşşek arısı soksun.az daha bekleseydim noolurdu sanki..içimden hamişmişim gibi bi his yoktu diye aldım testleri.bide iğne kullandım biliyosunuz.ayyyyy kafayı yiycem.parayamı yanayım.regl olursam sevincem vallaaaa:eek:ys:

kan testi yaptırsana bugün canım

OP
B

breeze

Misafir
aldım....

canım yaa boşveerr..sat buradan birine..çok almak isteyen var burada..
sen hangisinden aldınn??

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
umutcum kan testini yaptıramam canım ya.erde yaptırıyım.hastaneye gidip muayene olmam lazım.üstelik burdaki hastane öğleden sonra kan almıyo....
kasıklarımda ağrı var sanki heran olacakmışım gibi.biraz dahamıı bekliyim...inan şu iğneleri olamamış olsay dım şüphem kalmıyacaktı ama iğnelerden dolayı biraz gecikir diye bekliyorum

OP
B

breeze

Misafir
yok canım onunla işte
sabah 7:30 gibi yataktan kalkmadan dil altından ölçüyorsun
dijital olmasa bende ölçemem

cnm benimki kulaktan ateş ölcer..dil altından ölçenlerden mi almam lazım..ne kadar onlar??seninkiniz markasını yazarmısın cnm??

OP
B

breeze

Misafir
umutcum kan testini yaptıramam canım ya.erde yaptırıyım.hastaneye gidip muayene olmam lazım.üstelik burdaki hastane öğleden sonra kan almıyo....
kasıklarımda ağrı var sanki heran olacakmışım gibi.biraz dahamıı bekliyim...inan şu iğneleri olamamış olsay dım şüphem kalmıyacaktı ama iğnelerden dolayı biraz gecikir diye bekliyorum

cnm sağlık ocagında bile yapıyolar..kızılaylarda falan ..bencede yaptır bir kan testii...emin oll...

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
canım yaa boşveerr..sat buradan birine..çok almak isteyen var burada..
sen hangisinden aldınn??

clearblue içinde 20 tane test çubuğu var.dijitan ovulasyon testi.gü lenyüzlü olandan...
acaba son kullanma tarihi varmı.sonraki bebeler için kullanırım dermişim:hihi:

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
ok kızlar gidip bi test alıp yapıyım.çıksa testtede çıkmıştır heralde.çünkü 4 gün geciktim:iyyyy:

OP
B

breeze

Misafir
clearblue içinde 20 tane test çubuğu var.dijitan ovulasyon testi.gü lenyüzlü olandan...
acaba son kullanma tarihi varmı.sonraki bebeler için kullanırım dermişim:hihi:

canım bildiğim kadarıyla yok son kullanma tarihleri. kızlar fazla çubuklu alıp 3. çocuk için saklamayı falan düşünüyorlardı..ama sen hamile bile olsan 3. ayına kadar bekle..sonra satarsın internette...kutusunu açma barii:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar