Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
bernil rengin umut ezel inşallah oğullarınızı kucağınıza alırsınız
gerçekten içten gelerek söylüyorum rabbim hepinizin yüzünü güldürsün sağlıklı sıhhatli hayırlı oğullarınız olur.eli yüzü düzgün güzel yüzlü güzel huylu oğullarınız olur inşallahhhhhhh

ayy canımsın kakuşuummm benim Rabbim sana da gönlündeki gibi bir kız evlat versin oğlunda kocaman hayırlı bir adam olsun annesine babasına gül gibi baksıııınn büyüüükkk büyük adam olsun inşaAllah

OP
E

_eZeL_

Misafir
umutcum canım inşallah
oğlumu gören herkes arkası kız diyor inşallah öyledir.erkek güzeli benim oğluşum teyzeleri lüle lüle saçları inşallah kardeşinede geçer.

evet öyle derler erkek güzel olunca arkası kız kız çocuğuda erkeğe benzeyince arkadsı erkek derler

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
umutcum canım inşallah
oğlumu gören herkes arkası kız diyor inşallah öyledir.erkek güzeli benim oğluşum teyzeleri lüle lüle saçları inşallah kardeşinede geçer.

maşallah kakule çok yakışıklı oğlun var,kıvır kıvır,inş bizimde öyle yakışıklı oğlumuz olur canım

kakule

Daimi Üye
Tepki
417

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
umutcum canım inşallah

bende hastanede doğum yaptığımda 4 kişi falandık
diğer hastalara gelen ziyaretçiler bütün bebeklere baktılar
benimkine geldiklerinde kızmı oğlanmı dediler bende kız dedim arkası oğlan demişlerdi hiç unutmuyorum

OP
M

minietek

Misafir
pardon seni unutmuşmuyum:acep:
senin ilk olunca ne bileyim bide senin patetesçi olduğunu bilmiyodum kızzz.
inşallah allah senin de gönlündekini kucağına verir.

AMİNNN

kızz mini sen bende bile fazla deneme yapmışsın bu ay
nasıl patatesçisin anlamadım:deli:

KIZ ERKEK İÇİN YEDIKLERIME DIKKAT ETTİM LİSTEDEKİLERE UYDUM SIK İLİŞKİ DIŞINDA KORKTUM PKO LUYUM YA YUMURTAM VARKEN ARTIKIN KIZ ERKEK FARKETMEZ DIYE SIK ILISKI YAPTIM AMA GÖNLÜMDE BIR ASLAN PARCASI YATIO TABİİ BABASININ GÖNLÜNDEDE PERİ KIZI

hayırlısı sağlıklı olsunda inşallah erkek olur ama sağlıklı olsun inşallah

:gul::gul::gul::gul::gul::gul:

hem burda bırı sık ılıskıyle de erkeği bulmustuuu ama

OP
E

_eZeL_

Misafir
bende hastanede doğum yaptığımda 4 kişi falandık
diğer hastalara gelen ziyaretçiler bütün bebeklere baktılar
benimkine geldiklerinde kızmı oğlanmı dediler bende kız dedim arkası oğlan demişlerdi hiç unutmuyorum

inşaAllah umut küçük tatlı oğlunu al kucağına biran önceeee

OP
E

_eZeL_

Misafir
KIZ ERKEK İÇİN YEDIKLERIME DIKKAT ETTİM LİSTEDEKİLERE UYDUM SIK İLİŞKİ DIŞINDA KORKTUM PKO LUYUM YA YUMURTAM VARKEN ARTIKIN KIZ ERKEK FARKETMEZ DIYE SIK ILISKI YAPTIM AMA GÖNLÜMDE BIR ASLAN PARCASI YATIO TABİİ BABASININ GÖNLÜNDEDE PERİ KIZI

hayırlısı sağlıklı olsunda inşallah erkek olur ama sağlıklı olsun inşallah

hem burda bırı sık ılıskıyle de erkeği bulmustuuu ama

canım benimmm biz takılıyoruz sana Allahın dilediği olur sıkma sen canının sakıınnn inşaAllah gönlündekini nasip eder Rabbim

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
gunaydın kızlar nasılsınız?
saat 3 te randevumuz var damar cerrahından artık neyse bulsanlar ıstıyorum ıns bırsey bulurlarda bu belırsızlıkten kurutulurum.

OP
M

minietek

Misafir
doğurur anam doğurur bende onun gibi dolanacam ortalıklarda ben kız doğurmam ben erkek doğururum sadece diyeeeeeee :hamis:
:1::1::1::1::1::1::1:

saat 3 te randevumuz var damar cerrahından artık neyse bulsanlar ıstıyorum ıns bırsey bulurlarda bu belırsızlıkten kurutulurum.

canım göreceksınn hıc bırsey çıkmıcakkk

bak derlerkı bebiş bacağı besleyen damarı zorlamışmış doğumdan sonra gecıcekkkk :huhuu::huhuu::huhuu::huhuu::huhuu:

OP
E

_eZeL_

Misafir

canım inşaAllah tabiki neymiş ne değilmiş belli olsunda ona göre derdinin dermanını ararsın ilaçla olmasada bitkisel olarak araştırırsın canım benim yaa çok üzülüyorum gerçekten erkeğinin tadını bile çıkaramıyorsun Rabbim şifaya kavuştursun tez zamanda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar