Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
sağol boncuk canım yaaa Rabbim razı olsun amin inşaAllah

boncuk bak baştan ben tahmini demem demiş demekki kesin gördüüü oleeeyyyyyyy -ciko -ciko -ciko
ıns cnm bakalım 15 gun sonra kesın emın olucam
boncukkk karbnatı nasıl yaptın cnm bi yazsana umut için
o denicek bugün
cnm yazdım pc gec acılıyor yazmammı
mesaj attım canım sağol
şimdi o sevinçtten hiç bişey görmezzz:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

gormemmı hıc ne ıstıyorsanız yazarım bıkmadan usanmadan hala soktayım ne cok ıstemıstım gercek oluyor ıns bı tuhafım ya tarıfı yok cok faydanız oldu ıns benımde olur

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
KIZ NOLMUS GECMISI OKUYAMADIM BONCUGUN OGLUMU OLUYOMUSS:kayris::kayris::kayris:

OP
E

Elara

Misafir
mesaj vermeye çalıştım ama anlayanda olmadı :hihi:

herkes sen ben gibi zeki mi gızzz:sirin:

ok Boncukkk
ölçü 1 parmak yani :hihi:
yandımı kız niye korktun :hihi:

cnm bende yazmıştım gecen gün sayafaya
hatırlıyonmu??? ölede yapabilirisnn

Tamam jpg olarak kaydettim,şimdi resim albüm bölümüne giriyorum dimi

evett
Kızlar ben birazdan çıkıyorum kendinize iyi bakın benimde şehzademin gelmesine az kaldı Allahın izniyle kavuşucaz hepimiz oğluşlarımıza

boncuuukk tekrar tekrar öpüldün arkadaşım Rabbim aciiill çok aciil şifalar versin inşaAllah

aminnn
gülee gülee cnm
göbişine dikkat et

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Elara kızmaaa ama ben disket resmi falan göremiyorummm,albüme isim ver diyor altında da bir boşluk var

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
boncuuuuuuuuuuuuuuuk canım çok sevindim allah tamamına erdirsin darısı başımıza inş bizimde olur canım ya
sagol cnm ıns darısı hepınıze cok ıstıyorum ınanın
ok Boncukkk
ölçü 1 parmak yani :hihi:
yandımı kız niye korktun :hihi:
evet cnm bı parmak :)
ya korkmadım aklıma ne geldı bılıyormusun abdest alıp namaz kılmıstım tam koyarken tuh ılıskı esnasında acaba abdestım bozuk olurmu dedım kendı kendıme ılıskı oldugu gecenın sabahı sabah ezanında kalkıp dua etmıstım

Kızlar ben birazdan çıkıyorum kendinize iyi bakın benimde şehzademin gelmesine az kaldı Allahın izniyle kavuşucaz hepimiz oğluşlarımıza

boncuuukk tekrar tekrar öpüldün arkadaşım Rabbim aciiill çok aciil şifalar versin inşaAllah

ıyı aksamlar cnm ıns senınde sehzaden kısa zamanda bekletmeden gelır.
bana yaprakktı sanırım yanlıs hatırlamıyorum ıns duanda ısrarcı ol Allah duasında ısrarcı olanı severmıs derdı o laftan sonra ısararla dua ettım bacagım agırdıgında bıle dua ettım rabım buyuk ısrarla edın duanızı

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
INANMIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMM ALLAHIM SANA SUKURLER OLSUN BONCUKCUM CNM INAN KENDIMIN OLMUS KADAR SEVINDIM BU ACILARINA HERSEYE DEGDI CNMMM HAYIRLI OLSUNNNNNNNNNN RABBIM BIZEDE NASIP ETSIN INSSSSSSSSSSSSSSS:kayris::kayris::kayris::kayris::kayris::kayris::kayris:

OP
E

Elara

Misafir
umut şuruptan varmı sende??
varsa gider gitmez ondan iç
karbonatlı su iç
ve cok gec olmadan ilişkiye gir.
ilişkiden hemen önce elini yıka paşparmak,işartet parmagı ve orta parmagı ısla az karbonattan al vaji girişine koy birazz
ilişkiden öncede gurbetin namaz ve duasını yapp
o vardı sende dimi?
eşine soguk duş,sert kahve ver
ilişki derin olsun ve iyice boşlama olana kadar kalın ölee
sonra ayagını duvara daya kal 10 dk
sonrada sagına dön yat sabaha kadarr

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
INANMIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMM ALLAHIM SANA SUKURLER OLSUN BONCUKCUM CNM INAN KENDIMIN OLMUS KADAR SEVINDIM BU ACILARINA HERSEYE DEGDI CNMMM HAYIRLI OLSUNNNNNNNNNN RABBIM BIZEDE NASIP ETSIN INSSSSSSSSSSSSSSS:kayris::kayris::kayris::kayris::kayris::kayris::kayris:

cnm cok tsk ederımmmm bılıyorum gercekten dualarınız ıcın cok tsk ederım.bende sızler ıcın dua edıyorum ıns sende muradına naıl olursun cnmmmm

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
MERHABA kızlar
ben 2 gundur arastırma hastanesındeyım ayagım ıcın.yarın yıne gıdıcez tumorden suphelınıyorlar morelım cok bozuk.
hastane donusu ablamın ısrarı ustune kadın doguma gıttık.
dr bebege erkek dedı kesınmı dedık evet dedı.rabbıme sonsuz sukurler olsun dualarımı kabule ttı .dılerım sızlerınde duaları kabul olur.
hem cok mutlu hem cok mutsuzum .ıns ayagım ıyı cıkarda mutlulugum daımı olur.
sızlere haber verıyım dedım dualarınız ıcın cok tsk ederım hepsı sıze gerı donsun ıns.
hala soktayım hem sevnclıyım hem tuhaf

boncuk çok sevindim oğluşuna allah tamamına erdirir inşallah kucağına almayıda nasip etsin

inşaAllah olur kız kakuş halaya çeker tabi kızlar benim ablamın kızı aynı halasıııı huyuda benziyor ama :böö: teyzesine benzeyememiş cadı

inşallah halası gibi güzel olur kızım:sirin:
hoşgeldin cnm gel bi kahve yapayım soluklann,cok yorulmuşa benziyorr
:kahve:
cnm senin cetveldemi göstermelik hamiş cetveli olsun:hihi:
tamam bide güzel kız resimi koyarsınn yanına

sağol canım eline sağlık kahve iyi geldi
cetvelde göstermelik möstermelik ezel den eksik kalmıyım.malum adaşız kocalarımız da aynı memleketten ee benim neyim eksik ezelin cetvellerinden:zonk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar