Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
CNM KUSBASILI NOHUT KOYDUM SIMDI TAVUK CIKARDIM ONUDA FIRINA VEREYIM DIYOM PATATESLI CORBA PILAV TATLI YETER DA:hihi:

oohh harika bende gelsem yesem
neyse ben gideyimde yemekhanedeki kötüüüü yemeklerden yiiyeyim :böö: hadi görüşürüz bacılaaarrr

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
ben gideyimde havuçları rendeleyim bari
ara ara gelirim kızlar öpüyorum-ciko

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
[sıze="3"]

ohhh maşallah afiyet olsun misafir yemeğe geliyo galiba.allahtan benim misafirler çaya geliyo.
Bende yufka böreği yalancı tavuk göğsü havuç topları bide makarna salatası gibi bişey yapıcam
[/sıze]

ewet cnm yemege gelıyolar.....massallah sanada sende dokturecen cnm

OP
E

Elara

Misafir
kazi bi tatil köyünde calışcakmış o nedenle ayrılmış sitedenn
tatil köyünün isminide biliyom.tatile oraya gitcemm:eek:ky:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
AY MISAFIRIM GELMESSE BENDE YAPMAZDIM DUN YAPTIM DAHA AMA GENE ICIM RAHAT ETMIYO USTE NEYSE YARIN BEN OTURURUM SIZ IS YAPARSINIZ CANCAZIM AY NE FESATIMM:hihi::hihi:

hain seni hadi öyle olsun ,canım ben temizliğimi pazartesi perşembe yaparım genelde ,ya kalabalık olunca misafirden bigün önce yapsam bile aynı gün üstten süpürüp slerim mutlaka:hihi: iş bitmiyoki

OP
M

minietek

Misafir

ohh elara öğren kız bızede söle clup flıpper mı yoksam balayım orda geçti :huhuu:

geçen senede clup alıbey deydık

eşim arabayla gıtmeyı çok sevıo ohh bu sene gıdebılrısek eğer arabayla gıdemeyızz yaşasınn ama hıc ıstemıyomda şimdilik koca göbek falan

sen bu bilgileri nerden alıyon korkulur senden :hihi:

ajanı varmıs kız içerde

şiişş o ajan mı attı bızım kızları

kakule

Daimi Üye
Tepki
417

adamı hayatından bezdirdik resmen.bide gidip gözüne çöp batıralım korkulur valla senden

havuç toplarını nasıl yapıyosun kakule

canım 3 havucu rendeliyorum 1 bardak şekerle pişiriyorum biraz su eklitorum yumuşayınca tarçın koyuyorum 1 paket petibör bisküvisini elimle kırıp içine koyuyorum ceviz kırıp koyuyorum.hepsini karıştırıyorum.sonra küçük küçük toplar yapıp hindistan cevizine buluyorum.çok basit aslında 10dk sürüyo yapımı

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
adamı hayatından bezdirdik resmen.bide gidip gözüne çöp batıralım korkulur valla senden

canım 3 havucu rendeliyorum 1 bardak şekerle pişiriyorum biraz su eklitorum yumuşayınca tarçın koyuyorum 1 paket petibör bisküvisini elimle kırıp içine koyuyorum ceviz kırıp koyuyorum.hepsini karıştırıyorum.sonra küçük küçük toplar yapıp hindistan cevizine buluyorum.çok basit aslında 10dk sürüyo yapımı

tamam canım sağol deneyim bi ara

OP
M

minietek

Misafir
canım ben giriş yaptım şimdi ne yapacam ????

canım şimdı char yazan sol üsttekı yerı tıklaa

o çok güzel görünüyoooooooo

bu tatlı nıyetıne mı oluyo yoksam kurabıye nıyetıne mı oluyo kız yapcam bende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar