Elara cnm ben 229 ya bişeyler yazdım yanlış bişey varmı? yanlış bilgilendirmiş olmayalım cnm..Sana zahmet bi kontrol edermiisin?:acep::acep:
olsunn onlar kaybettıı benım o guzel yorumlarımdan mahrum kaldılarr :dertli::dertli:bu ne yaa secımde bıle ıstedıgın partıye oy werıyon bunlar tahammul edemıyo :dill::dill::dill:hem ben acık acık demedımkıııı tazmanya benı yaktınnnnnnnnnnnnnnnn:deli::deli::deli:
olsunn onlar kaybettıı benım o guzel yorumlarımdan mahrum kaldılarr :dertli::dertli:bu ne yaa secımde bıle ıstedıgın partıye oy werıyon bunlar tahammul edemıyo :dill::dill::dill:hem ben acık acık demedımkıııı tazmanya benı yaktınnnnnnnnnnnnnnnn:deli::deli::deli:
herkese iyi akşamlar kızlar,
herkese iyi akşamlar kızlar,
kaldır bacııııı şifreyiiiiiiiiiiiiii:dertli::dertli:
kızlar eşleriniz erken boşaldıgında testesteron seviyesi artıyormuş ve buda erkek bebek için önemli bi faktörr
meltem erkek boşalırken hemen cekmemek lazım dogruu
boşalma işlemi tamamen bitene kadarrr tek vucut olmanız lazımm
hoşgeldin cnmkızlar benn geldüümmm-ciko-ciko-ciko
öncelikle özlemişim kızlar forumda yazışmayı....valla yeriniz ayrı....
Elaracım kimyasal gebelik düşük sayılmıyor değilmi, düşükten sonra kız denir yaa
kızda neyapalım peki şekerim -rgulu-rgulu-rgulu
anamm muhabbet almış başını getmiş ben geç kalmışım yaw bu ay ben denemede başarılı olmak istiyorum yaaaa
kızlar eşleriniz erken boşaldıgında testesteron seviyesi artıyormuş ve buda erkek bebek için önemli bi faktörr
meltem erkek boşalırken hemen cekmemek lazım dogruu
boşalma işlemi tamamen bitene kadarrr tek vucut olmanız lazımm
mart kapıdan baktırır bizim gibi sütçüleri azzddıırrııırrrrr:1::1::1::1:
kız bebek için sizden zevk sıvısı gelmesin,yani ön sevişme olmasın
eşinizde hemen boşalsınn
yeri gelmişken söleyim kadınlarda önden gelen zevk sıvısı alkali oluyorr
bakalımm azdıgınızlamı kalcanız yoksa göbişinizz şişcekmii