Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
umut sana ne dicem biz dün akşamüstü yumurtlamamın bittiğine güvenip korunmasız fiki fiki yaptık ne düşünüyorsun bu konuda :dertli:

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
allah benım belamı vermesin neyse kızımı hazırlıyım okula gelince atlıcam çizelge ayarlarına-kizgin

OP
M

minietek

Misafir
UMUT istersen sen bu akşam çalışma yap ama yok erkek isityorum onun için çalışcam dersende atesın yükseldiği gün vakıt kaybetme hemen yap çalışmanı bu au umutluyum senden :cee

OP
M

minietek

Misafir
canım akıntım var ama öyle ezelin anlattığı gibi bn hiçbişeyi farketmiyorum :hihi: osmanlık işte sanırım :(

canım 7:15 de ölçüyorum sadece pazar sabahınki geç oldu biraz
sabah bizim iş yetişmez canım :cokkomik:

sus kız sus bu sefer sessiz olacak :sirin:

benim için bu ikisi bi arada zor oluyo canım bakalım
sen bence benden hiççç umutlanma

sen umutlanma daha iyi nezaman umutsuz olursan o zaman oluyo genelde bende hiç ummuyodum gerçekten bazen saf saf umutlanıyodum ama içimden olmucakk boşuna umutlanma sesı baskın cıkıyodu

eşim hala inanamıyo bak eminmisin bir daha test yap istersen bugün annmelere sölicez ya eminmisin diyoo :))))))

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
sen umutlanma daha iyi nezaman umutsuz olursan o zaman oluyo genelde bende hiç ummuyodum gerçekten bazen saf saf umutlanıyodum ama içimden olmucakk boşuna umutlanma sesı baskın cıkıyodu

eşim hala inanamıyo bak eminmisin bir daha test yap istersen bugün annmelere sölicez ya eminmisin diyoo :))))))

dr ne zaman gideceksin tekrar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar