Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
cnm benım ya valla kız belkı mıgrosta olsaydık anlardık bırbırımızı benım 3 de yanımdaydı kızların:1::1::1:

evet canım görsek anlardık birbirimizi gerçi benim iki kız arada ayrı takılıyolar ama yanımdalardı bende arada bakınıyorum üç kız görünce canım ya :cokkomik:

OP
G

gunness

Misafir
cnm kocalar o kadar etkılı degıl ya dıyette ama dıkkat etseler ıyı olur tabı takvıye felnaa kullnabılırler

Bizim kadar yoğun diyet yapmalarına gerek yani,ama yine de sperm kalitesi için
iyi beslenmeleri gerekli.:cikolata: zaten evde aynı yemekler pişecek

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
canım daha erken günlerındesın 28 gündü dime senın döngün

28 GÜNSE eğer ilerki 2-3 gün çok önemli sen erkek istiyordun akşam deneme yapma bence bekleyın bence tabı sağlıklı spermler bırıksın ben 17. gün son ilişki 20. ilişki oldu sonra

yanı adetımın 11.13 15 17 20 21 26 27 günlerde oldu sık ılıskı olmus oldu bakalım ama ılk kez bu ay bu kadar sık oldu

canım benim döngüm 25 gün

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar galiba benim bu ay iki tane yumurtam oluştu çünkü eminim ki adetimin 15. günü yumurtam çatladı kasık ağrım ve uzayan yumurta akı akıntım oldu sonra kasık ağrım geçti cumartesi sabahı yine yani adetimin 17. günü bir kasık ağrısı daha doğrusu batması başladı ve acayip derecede yoğun şeffaf akıntım oldu resmen süzüldü diyebilirim ardındadanda yumurta akı akıntı uzayan ondan sonraki günde yani pazar günü beyaz krem kıvamında akıntı başladı şimdide geçen ayki gibi sarı akıntım oluyor

acaba ezel çörekotu falan yapıyosun bide polen falan ondan olabilir canım

OP
M

minietek

Misafir
canım benim döngüm 25 gün

12-13 de çatlama olcak buyuk olasılıkla cnm sabah kaçta ölçüyorsun sabah erken kalkıp sabah ölçsen ondan sonra vaktınız olurmu çalışmak için yanı eğer yarın sabah değerin yüksek çıkarsa hemen ilişki olursa süper olur bence

bu ara sağlıklı beslen ağır ve fazla yeme

OP
M

minietek

Misafir
hadi kızlar burdasınız yazmıosunuz ama neyse geçmişini bilmeyen geleceğini bilemez

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
umut bu aksam deprem var denese sızde hadı hayırlısı ıns cnm ya ıns olur bu sefer rabbım gonlundekını tez zamanda nasıp etsın ıns

OP
E

Elara

Misafir
günaydınn kızlarrr
ezelcim gecmiş olsunnnn
gecmişi okuyamadım henüzzz
kızıma bişiler yediriyorumm

OP
E

Elara

Misafir
kızlar boncuk bugün öglenn doktora gitcek cinsiyetini ögrenir büyük olasılıkla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar