OP
Elara
Misafir
Merhaba Elara hanım sayfanız hayırlı olsun.Bu sitenin eski ama bebeği olduktan sonra sık uğrayamayan bir üyesi olarak sayenizde sık gireceğim gibi görünüyor.Samimiyetiniz ve bilgi alışverişiniz çok hoş.Allah nazardan saklasın diyimKendimi tanıtayım.Ben Umut gemisi öğretmenim,3.5 yıllık evliyim ve dünyalar tatlısı bir prensesim var 9 aylık.Allah benimle beraber hepinizin evlatlarınızı sizlere bağışlasın.Topiğinizle ilgi ben de bilgi alışverişinde bulunmak isterim.Abimlerin bir kızları vardı ve yengem diyet takviyesi ve en önce dua ile tabi ki ikiz erkek çocuklarına kavuştu.Tabi klomen ve çatlatma iğnesi etkisi var ikiz olmasında ama diyete tam olarak uymaya çalıştı.Fazladan benim de ekleyeceklerim var ve tabi sizlerden de öğreneceklerim var .Yaşım 32.5
Olduğu için önümüzdeki eylül ekim aylarında diyete başlamayı düşünüyorum.Ocak ayında da nasipse ikinci bebişi düşüneceğim.Tabi prensesime bir de erkek kardeş nasip etmesini istiyorum Rabbimin.Biraz uzun olduysa kusura bakmayın sık sık katılacağım işallah.Tekrar hayırlı olsun topiğiniz.Allaha emanet olun.
cnm hoşgeldinn.kızını Allah bagışlasınn
tanıştıgıma memnun oldummm
bende ev hanımıyım 30 yaşındayım
2.5 yaşında kızım var
bende senin gibi yaz sonu bebeiş düşünüyorumm
İnşallahh birşlikte denemeler yaparızzz
aktif katılmaya devam edersenn sana topluca 4 mesajlıkk yöntemelri yollarımm
kolay gelsinArkadaşlar ara ara yazıyorum çünkü 23 nisan kutlama programı hazırlıyorum şimdiden. Görevliyimancak olur bebişten fırsat buldukça azar azar yazıyorum her akşam.
ne ögretmenisinnn
bu arada sen bizim diger sitedeki topikten haberdarmıydın??
beni tanıyor gibi konuştun da