Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
Merhaba Elara hanım sayfanız hayırlı olsun.Bu sitenin eski ama bebeği olduktan sonra sık uğrayamayan bir üyesi olarak sayenizde sık gireceğim gibi görünüyor.Samimiyetiniz ve bilgi alışverişiniz çok hoş.Allah nazardan saklasın diyim:)Kendimi tanıtayım.Ben Umut gemisi öğretmenim,3.5 yıllık evliyim ve dünyalar tatlısı bir prensesim var 9 aylık.Allah benimle beraber hepinizin evlatlarınızı sizlere bağışlasın.Topiğinizle ilgi ben de bilgi alışverişinde bulunmak isterim.Abimlerin bir kızları vardı ve yengem diyet takviyesi ve en önce dua ile tabi ki ikiz erkek çocuklarına kavuştu.Tabi klomen ve çatlatma iğnesi etkisi var ikiz olmasında ama diyete tam olarak uymaya çalıştı.Fazladan benim de ekleyeceklerim var ve tabi sizlerden de öğreneceklerim var .Yaşım 32.5 :) Olduğu için önümüzdeki eylül ekim aylarında diyete başlamayı düşünüyorum.Ocak ayında da nasipse ikinci bebişi düşüneceğim.Tabi prensesime bir de erkek kardeş nasip etmesini istiyorum Rabbimin.Biraz uzun olduysa kusura bakmayın sık sık katılacağım işallah.Tekrar hayırlı olsun topiğiniz.Allaha emanet olun.

cnm hoşgeldinn.kızını Allah bagışlasınn
tanıştıgıma memnun oldummm
bende ev hanımıyım 30 yaşındayım
2.5 yaşında kızım var
bende senin gibi yaz sonu bebeiş düşünüyorumm
İnşallahh birşlikte denemeler yaparızzz
aktif katılmaya devam edersenn sana topluca 4 mesajlıkk yöntemelri yollarımm:panter:

Arkadaşlar ara ara yazıyorum çünkü 23 nisan kutlama programı hazırlıyorum şimdiden. Görevliyimancak olur bebişten fırsat buldukça azar azar yazıyorum her akşam.
kolay gelsin
ne ögretmenisinnn
bu arada sen bizim diger sitedeki topikten haberdarmıydın??
beni tanıyor gibi konuştun da:)

OP
E

Elara

Misafir
Aynen benim de bağırsaklarım çok tembel,hamileliğimde hemoroid oluyordum az kalsın.Çok zor arkadaşım sabahları ılık suyun içine aç karna zeytinyağı damlat iç o rahatlatmıştı beni.Allah kolaylık versin.
bende hamilelikten sonra olmuştum
akşamdan 3 kayısıyı yıkayıp suya ıslıyordumm
sabah kalkıncada suyunu içip kayısıyı yiyordumm
1 hafta içinde normale döndüm

OP
E

Elara

Misafir
Slmm kızlar ne habersiniz anca geldim yaw ne zorlandım bi üyelik aldım şifremi unuttum sonra 5 kez yanlışl girdim15 dak bekledim :hihi::hihi::hihi: ama nihayet burdayımm

yaprakcım hoşgeldinnnn
özledik seni yaa nasılsınnnn
sayfanın en altında julia yazan yere tıkla defult style sec

Çok geçmiş olsun arkadaşım.Allah en kısa zamanda sağlıklı bebiş nasib etsin.Ben de de pıhtılaşma bozukluğu var ve hamileliğim boyunca asprin de yetmiyor göbekten hergün iğne vurdum kendime doğuma kadar.Üzülme Rabbim yüzünü güldürür işallah en kısa zamanda.Ama genetik testlerini yaptırmanı öneririm.Mthfr heterezigot benim bozukluk yani orta derecde pıhtılaşma bu yüzden bir diyet uyguladı doktorum hamileliğim bopyunca pıhtılaşmaya yolaçacak besinleri tüketmedim.istersen sana da veririm diyeti.Tekrar geçmiş olsun.

OP
E

Elara

Misafir
yaprakk
berra geldiii cnm
bebeginin 7 haftalıkken kalbi durmuş maalesef:(

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
yaprakk
berra geldiii cnm
bebeginin 7 haftalıkken kalbi durmuş maalesef:([/QUO
Slmm canım ay çok özledim sizleri yaaaaaa deli oldum beni sen sanıyo bazıları anlatana kadar canım çıktı neyse hayırlı olsun yeni sayfamız okudum biraz çok üzüldüm sen nasılsın moralin iyi buna sevindim

OP
E

Elara

Misafir
minietekkk
sana yarınn sonuclarını aldıktan sonra hamileyken okuncak duaları yollıcam cnnmm
eşin ve sen onları okuyun mutlakaa olurmu

OP
E

Elara

Misafir
Slmm canım ay çok özledim sizleri yaaaaaa deli oldum beni sen sanıyo bazıları anlatana kadar canım çıktı neyse hayırlı olsun yeni sayfamız okudum biraz çok üzüldüm sen nasılsın moralin iyi buna sevindim

............neyse baya konuşuldu bu mevzularr artık baydı
:zuzu:
ben iyiyim cnmm .sonucta herkes burdaa.hiçbişi degişmedi benim içinn
diger yerde yazışırkende sadece biizm sayfada dururdumm yani hiç fark yokkk
sen en alttaki julia stili defult style olarak degiştirdinmii
o still bizim eski sayfanın aynııs sadeec rengi mavişş
o nednele hiç yabancılık cekmedimm,gayette keyifliyim
herkesle ugraşmak zorunda degilim artıkkk:eek:ky:
valla bazen bunalıyordumm giresim gelmiyordu sayfayaa
ama şimdii cok huzurluyummm:sirin:

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
.............. neyse baya konuşuldu bu mevzularr artık baydı
:zuzu:
ben iyiyim cnmm .sonucta herkes burdaa.hiçbişi degişmedi benim içinn
diger yerde yazışırkende sadece biizm sayfada dururdumm yani hiç fark yokkk
sen en alttaki julia stili defult style olarak degiştirdinmii
o still bizim eski sayfanın aynııs sadeec rengi mavişş
o nednele hiç yabancılık cekmedimm,gayette keyifliyim
herkesle ugraşmak zorunda degilim artıkkk:eek:ky:
valla bazen bunalıyordumm giresim gelmiyordu sayfayaa
ama şimdii cok huzurluyummm:sirin:

Sevindim canım hep huzurlu mutlu ol inş. emeğe saygısızlık edildi ama neyse burda beraber olmak güzel kadroda hemen hemen tamamlanmak üzere

OP
M

minietek

Misafir
minietekkk
sana yarınn sonuclarını aldıktan sonra hamileyken okuncak duaları yollıcam cnnmm
eşin ve sen onları okuyun mutlakaa olurmu

o duaları veremıceksın büyük olasılıkla canımm :mendil::mendil::mendil::mendil::mendil:

akşam eve gelınce test yaptım artık hcg yükselmısse testte kesın düzgün çizgi çıkar dıye ama hayırr yine çokkkk silik bir çizgi çıktıı

eğer yarın kötü haber alırsam kendımı çok zor toparlıcam biliyorumm ne olurrr dua edın bebeğim içinnnn ona bısey olmasınnn

OP
E

Elara

Misafir
Sevindim canım hep huzurlu mutlu ol inş. emeğe saygısızlık edildi ama neyse burda beraber olmak güzel kadroda hemen hemen tamamlanmak üzere

yani evet sadece bende ona üzüldümm
cok emek vermiştik o sayfayaa
ama emeksiz bişi ögrenilmiyorr,ögrendikelrimiz yanımıza kar kaldıı, budaa önemli bişi:panter:

OP
E

Elara

Misafir
o duaları veremıceksın büyük olasılıkla canımm :mendil::mendil::mendil::mendil::mendil:

akşam eve gelınce test yaptım artık hcg yükselmısse testte kesın düzgün çizgi çıkar dıye ama hayırr yine çokkkk silik bir çizgi çıktıı

eğer yarın kötü haber alırsam kendımı çok zor toparlıcam biliyorumm ne olurrr dua edın bebeğim içinnnn ona bısey olmasınnn

cnm niye böle düşünüyon
o hiç belli olmazzz lütfen şimdiden sıkma canınııı
yarın ola hayr olaaa
leken filanda yok dimii
böle durumlarda genelde lekeler geliyor cnm
send ebişi yoksaa bence sorunda yokkk

OP
M

minietek

Misafir
cnm niye böle düşünüyon
o hiç belli olmazzz lütfen şimdiden sıkma canınııı
yarın ola hayr olaaa
leken filanda yok dimii
böle durumlarda genelde lekeler geliyor cnm
send ebişi yoksaa bence sorunda yokkk

evet leke yok sancımda yok değerım düşük çıkacak yarın yine erken gebelık testınden yapmama rağmen çıkmadı eşime süpriz yapım derken sadece kötü haber vermek zorunda kalmam inşallahh ben çarşamba günü hayatımda en mutlu oldugum anları yaşadım öğrenerek eğer bebeğime birşey olursa hayatımdaki en kötü günü yaşıcamm belki dicemki keşke eşime söleseydim o da 2-3 günlüğüne de olsa sevinirdii

umarım kuruntu yapıyorumdur ama bu kaçıncı bebek kaybı çok uzak değilim bu bu duruma mevsimden mi yediklerımızden mii nedennn

OP
E

Elara

Misafir
mini bunları konuşmak için cok erken daha cnm
yarın soncuların güzel cıkacakkk ve üzüldügünle kalcaksınn

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
evet leke yok sancımda yok değerım düşük çıkacak yarın yine erken gebelık testınden yapmama rağmen çıkmadı eşime süpriz yapım derken sadece kötü haber vermek zorunda kalmam inşallahh ben çarşamba günü hayatımda en mutlu oldugum anları yaşadım öğrenerek eğer bebeğime birşey olursa hayatımdaki en kötü günü yaşıcamm belki dicemki keşke eşime söleseydim o da 2-3 günlüğüne de olsa sevinirdii

umarım kuruntu yapıyorumdur ama bu kaçıncı bebek kaybı çok uzak değilim bu bu duruma mevsimden mi yediklerımızden mii nedennn

İyi düşün iyi olsun canım bencede kuruntu yapıyosun inş.sonuçların çok çok iyi çıkar yeni sayfada bi kutlamayla başlarız

OP
M

minietek

Misafir
inşallahh kızlarrr inşallahh yarın çokk güzel sonuçlar alırım ve bebeğimide sağsalim kucağıma alır buyturum İNŞŞŞŞ HEPİMİZ İNŞALLAHHH

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Kızlar buraya daldım yemek bile yemedik daha kızlarım acıktılar uğrarım yine şimdilik hoşcakalın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar