OP
Elara
Misafir
Hilal konuk sanatci bizlerden biri hastalaninca o devreye girecek bak Pazardan sonrabenim yerime yazabilirsin Hilal....
eksikligini hissetcez bacım
hemen gelicnede seni gerdege sokcqaz bilmiş olaa
Hilal konuk sanatci bizlerden biri hastalaninca o devreye girecek bak Pazardan sonrabenim yerime yazabilirsin Hilal....
eksikligini hissetcez bacım
hemen gelicnede seni gerdege sokcqaz bilmiş olaa
kızlar sizler içinde dua ettim...tek tek aklımdan geçtiniz inanın..Allah hepimizin dualarını kabul etsin işallah...hepimize hayırlı evlatlat versin...
o kadar çok yazıyosunuz ki okumayı bitiremiyorum yazmayıda çok sevmiyorum 2 cümle yazana kadar 10 dk düşünüyorum okuyorum işte yanınızdayım
Hos geldin Rabbim gönlündekini kucagina versin insaAllah.......
kız ben ömür boyu kabızım zatennn
Slmm kızlar ne habersiniz anca geldim yaw ne zorlandım bi üyelik aldım şifremi unuttum sonra 5 kez yanlışl girdim15 dak bekledimama nihayet burdayımm
Hosgeldin cicim özledim dün seni aklamak icin kirk takla attim.....:nk:
herkese slm kızlar. elara anlattı başıma gelenleri . bende durumlar böyle sizler nasılsınsz?
Valla ya kimsenin sesi çıkmayınca çok sinirlendim kırk taklada ben attım valla herkes açılsın die ama maalesef olmadı neyse burasıda hayırlı olur inş.
Biliyom kiz Winx bangir bangir bagiriyordu :sinir:[/QUOT
HII kardeşim o benim geçmişe bakınayım biraz kimler gelmiş
Kiz bende onu soracaktim hani eskisi gibi gerdek f...f...olayi serbestmi diye...Birde Layds de mi cat .ignesi kullnamisti ....
hoşgeldin hilallo kadar çok yazıyosunuz ki okumayı bitiremiyorum yazmayıda çok sevmiyorum 2 cümle yazana kadar 10 dk düşünüyorum okuyorum işte yanınızdayım