Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
eksikligini hissetcez bacım
hemen gelicnede seni gerdege sokcqaz bilmiş olaa

Kiz bende onu soracaktim hani eskisi gibi gerdek f...f...olayi serbestmi diye...Birde Layds de mi cat .ignesi kullnamisti ....

kızlar sizler içinde dua ettim...tek tek aklımdan geçtiniz inanın..Allah hepimizin dualarını kabul etsin işallah...hepimize hayırlı evlatlat versin...

Bizde cani gönülden dualarina Amin diyoruz......Ve bizleride düsündügün icin tesekkür ederiz....

Tepki
19
o kadar çok yazıyosunuz ki okumayı bitiremiyorum yazmayıda çok sevmiyorum 2 cümle yazana kadar 10 dk düşünüyorum okuyorum işte yanınızdayım

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Merhaba Elara hanım sayfanız hayırlı olsun.Bu sitenin eski ama bebeği olduktan sonra sık uğrayamayan bir üyesi olarak sayenizde sık gireceğim gibi görünüyor.Samimiyetiniz ve bilgi alışverişiniz çok hoş.Allah nazardan saklasın diyim:)Kendimi tanıtayım.Ben Umut gemisi öğretmenim,3.5 yıllık evliyim ve dünyalar tatlısı bir prensesim var 9 aylık.Allah benimle beraber hepinizin evlatlarınızı sizlere bağışlasın.Topiğinizle ilgi ben de bilgi alışverişinde bulunmak isterim.Abimlerin bir kızları vardı ve yengem diyet takviyesi ve en önce dua ile tabi ki ikiz erkek çocuklarına kavuştu.Tabi klomen ve çatlatma iğnesi etkisi var ikiz olmasında ama diyete tam olarak uymaya çalıştı.Fazladan benim de ekleyeceklerim var ve tabi sizlerden de öğreneceklerim var .Yaşım 32.5 :) Olduğu için önümüzdeki eylül ekim aylarında diyete başlamayı düşünüyorum.Ocak ayında da nasipse ikinci bebişi düşüneceğim.Tabi prensesime bir de erkek kardeş nasip etmesini istiyorum Rabbimin.Biraz uzun olduysa kusura bakmayın sık sık katılacağım işallah.Tekrar hayırlı olsun topiğiniz.Allaha emanet olun.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Arkadaşlar ara ara yazıyorum çünkü 23 nisan kutlama programı hazırlıyorum şimdiden. Görevliyimancak olur bebişten fırsat buldukça azar azar yazıyorum her akşam.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kız ben ömür boyu kabızım zatennn :hihi::hihi:

Aynen benim de bağırsaklarım çok tembel,hamileliğimde hemoroid oluyordum az kalsın.Çok zor arkadaşım sabahları ılık suyun içine aç karna zeytinyağı damlat iç o rahatlatmıştı beni.Allah kolaylık versin.

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Slmm kızlar ne habersiniz anca geldim yaw ne zorlandım bi üyelik aldım şifremi unuttum sonra 5 kez yanlışl girdim15 dak bekledim :hihi::hihi::hihi: ama nihayet burdayımm

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Yaw ne arada geldinizde bukadar konuştunuz gene geçmiş gene geçmişşşşş:dill::dill:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
herkese slm kızlar. elara anlattı başıma gelenleri . bende durumlar böyle sizler nasılsınsz?

Çok geçmiş olsun arkadaşım.Allah en kısa zamanda sağlıklı bebiş nasib etsin.Ben de de pıhtılaşma bozukluğu var ve hamileliğim boyunca asprin de yetmiyor göbekten hergün iğne vurdum kendime doğuma kadar.Üzülme Rabbim yüzünü güldürür işallah en kısa zamanda.Ama genetik testlerini yaptırmanı öneririm.Mthfr heterezigot benim bozukluk yani orta derecde pıhtılaşma bu yüzden bir diyet uyguladı doktorum hamileliğim bopyunca pıhtılaşmaya yolaçacak besinleri tüketmedim.istersen sana da veririm diyeti.Tekrar geçmiş olsun.

OP
E

Elara

Misafir
Kiz bende onu soracaktim hani eskisi gibi gerdek f...f...olayi serbestmi diye...Birde Layds de mi cat .ignesi kullnamisti ....

asıl burda serbest bacımm.baksana misafir yok ,yabancı yok ,bizbizeyizzz:eek:ky:

o kadar çok yazıyosunuz ki okumayı bitiremiyorum yazmayıda çok sevmiyorum 2 cümle yazana kadar 10 dk düşünüyorum okuyorum işte yanınızdayım
hoşgeldin hilall
sadece okumaktan sıkılmıyonmu yaww
sen karar verdinmi düşünüyonmu bebişşş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar