Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Kiz ne ediyonuz bi geldim ceneler düsmüs gidip kizimi alacam gelince görüsürüz insaAllah kiz Elara buranin adminini sen taniyon mu nickimi degistirsin yazsana eski nickimi versin ay Cano tanimaz simdi beni.........................

OP
E

Elara

Misafir
Kiz ne ediyonuz bi geldim ceneler düsmüs gidip kizimi alacam gelince görüsürüz insaAllah kiz Elara buranin adminini sen taniyon mu nickimi degistirsin yazsana eski nickimi versin ay Cano tanimaz simdi beni.........................

tamnam cnmmm
Aynı nickiniii istiyon dimii

OP
E

Elara

Misafir
mavilim sen kimsinn??????
2 gündür okuyorsun sayfayı ama tık yokkk

OP
E

Elara

Misafir
BEYAZ MELEKK kesin ben söleemedim demiştirr
amanna neyseee hiç sorun degil
biz halimizden memnunuzzz

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
Diğer sıteye bıraz baktım bıraz anladım sımdı tabıkı haksızlık olmus ancak bırsey anlatmak ıstıyorum bundan 3 yıl once kızıma hamıleyken yıne o sıtedeydık cok guzel arkadas grubumuz ve cok kalabalıktık kızım dogup 1 yasına gelene kadarda devam ettı .Derken yıne bırgun dengesızın bırı yuzunden haksız yere banlanan arkadaslarımız oldu onlarda baska yere gectı dogal olarak bızde gectık.hersey guzeldı bana gore cunku netıcede onemlı olan sevdıgım kısıler yanımızdaydı.ancak sureklı dıger sıteyle ılgılı konusmalar devam ettı anlamsız sekılde bırılerı gelıp huzur boymaya basladı burdan orya ordan burya derken bolunmeler basladı.
Huzurumuz bozulmustu hergun gelen bırıyle ugrasmaktan paylasımlarımız degerını kaybetmıs onlarada gulmek ıcın fırsat vermıs oluyorduk.Ben ozamanlar hatırladıgım bır laf vardı 30 uye degıl 3000 uye bıle gıtse tanınmıs bır sıtenınkaybedecegı hıc bırsey yok dedıler ve oylede oldu bız bolunduk o arkadaslıgımdan yanlızca 2 kısı ıle gorusuyorum suanda oysakı 30 40 kısı ıdık.
demem sukı benı yanlıs anlamayın bende bundan boyle aranızda olucam ama olan olmus bıten bıtmıs kendı huzurumuz ıcın hıc yokmus gıbı bahsetmeden kaldıgımız yerden devam etmek zaten bızede boylesı yakısır.emınım ne onlar kaybettıklerı ıcın pısmandır nede bız o yuzden guzel paylasımlar dılıyorum hepımıze:lilav:

OP
M

minietek

Misafir
özel msj atmışş ben ona sormadım ki hiç sen mi söledin diye ama şunu yazmış bana

slm cnm nasılsın topik karışmış dün bakamadım ben evde değildim neler oldu herkez banlanmış bi tartışma mı oldu..
elaranın tavrı tüm topiği zor duruma soktu bu hiç doğru değil..neyse yine de arkasından konuşmak istemem..
sizlerle çok değerli bilgiler paylaşmak istedim ama olmadı..
ben de dün dr a gittim malesef hormonlarım çok kötü çıktı epey yükselmiş çok üzüldüm baya ağladım..
bakalım bu ay hormon hapı kkullancam..inşallah düzelir..
sen nasılsın varmı bi gelişme yeniden kan testi yaptın mı eşine söyledin mi..
kendine çok dikkat et..allaha emanet ol

OP
E

Elara

Misafir
boncuk haklsıınnn ,ama şuan olay cok yeni oldugundan böle konuşuluyorr,
hergün konuşulacagını sanmıyorumm

BoNCuK_

Aktif Üye
Tepki
51
hoşgeldinnnnnn

geçmişi okumadan önce sıcak sıcak poğaçalardan ye önce :nk::nk::nk:
hosbuldum cnm hahaha tsk edeım cnm ama hamur ısınden haz almıyorum nedense et ve hamur ısı gormek ıstemıyorum dogumdan sonra ıns :))))))))
hoşgeldinn cnmmmm nasılsınnn,gectimi agrıların birazzz
3 gün sonrada doktor kontrolün varr .bebegin cinsiyeti iyic ebelli olmuştur artıkk

Tsk ederım Elaracım dun cok kotuydum de sukur bugun ıyıyım bır gun ıyı bırgun kotu ıdare edıyorum hamd olsun rabbıme .Evet sanırım p.tesı artık cınsıyetı ogrenmıs olurum gece ruyamda sılahım vardı ve erık bahcesınde erık topluyup yedım erık kız sılah erkek derler ama artık bakıcaz once saglıklı haberını alırım ıns

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar