Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir

senin kuzu napıyorrrr
iyice konuşmaya başladımı
benim kız cok fena oldu yaaa
sabah kalkar kalkmazz hemen etegini giyiyor pijamasının üstüne ,eteginin yarısı içerde yarısı dışarda görsen ölürüsn gülmektenn
bu sıra cok fena süslenmeye taktıı
önce kremini sürüyor yüzüne sonrada benim allık fırcamı alıpp sürüyor yanaklarınaa,
topuklu terlkleirmi giyiyor.yani hersabah böleyizz
gece yatarkende cıkarmıyor eteginii,uyuyunca ben cıkarıyorum saklıyorum ve sabah ilk cümlesi anne etegim nerde oluyorr:hihi:

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118
senin kuzu napıyorrrr
iyice konuşmaya başladımı
benim kız cok fena oldu yaaa
sabah kalkar kalkmazz hemen etegini giyiyor pijamasının üstüne ,eteginin yarısı içerde yarısı dışarda görsen ölürüsn gülmektenn
bu sıra cok fena süslenmeye taktıı
önce kremini sürüyor yüzüne sonrada benim allık fırcamı alıpp sürüyor yanaklarınaa,
topuklu terlkleirmi giyiyor.yani hersabah böleyizz
gece yatarkende cıkarmıyor eteginii,uyuyunca ben cıkarıyorum saklıyorum ve sabah ilk cümlesi anne etegim nerde oluyorr:hihi:

kız olunca böyle işte kokoşlar,eşimin yeğenide aynı terliksiz çantasız dolaşmıyo evde.benim kuuzu değil ki tam eşkiya..kalkınca anne gel diye bağırır giitmesem ağlar illa kucağğıma alcam..yarım saat kendine gelemez mızmızlanır sanki ben uayndırıyorum gece onu,uyanmada sabah erken kalkma di mi :)
konuşması daha iyi ama sizin kızlar gibi değil tabi,ben anlıyorum ama herkes anlamaz..işaretlerle anlatıyo söyleyemedği çoğu şeyi..l
laptopun mouse takılıyo baştan başlatıyorum bilgisayarı hep niye böyle yapıyo anlamadım yaa..

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
kız olunca böyle işte kokoşlar,eşimin yeğenide aynı terliksiz çantasız dolaşmıyo evde.benim kuuzu değil ki tam eşkiya..kalkınca anne gel diye bağırır giitmesem ağlar illa kucağğıma alcam..yarım saat kendine gelemez mızmızlanır sanki ben uayndırıyorum gece onu,uyanmada sabah erken kalkma di mi :)
konuşması daha iyi ama sizin kızlar gibi değil tabi,ben anlıyorum ama herkes anlamaz..işaretlerle anlatıyo söyleyemedği çoğu şeyi..l
laptopun mouse takılıyo baştan başlatıyorum bilgisayarı hep niye böyle yapıyo anlamadım yaa..

sen kızını anlattığında ben kendimi 9 sene öncesine gitmiş gibi hissediyorum
benim kızımda çoook yaramazdı gece 3-4 kere uyanır ağlar ve ayağımda sallardımm
inan tekrarr çocuk yapma fikri hayatta gelmezdi aklıma :cokkomik:

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118

benimki oğlan canım 2 buçuk sayılır,, ben de böyle kızalrı duydukça karar vermeden vazgeçiyorum :)

epokhe

Aktif Üye
Tepki
118

aynı yaşta anne olmuşuz heralde ben de senin kadar bekleyebilirim bu giidşle:)
kalkmaya alıştım artık 10,15 kerelerden 3,4e indik ama gündüz huysuzluğu yoruyo, yalnız çocuk tabi sıkılıyo hep abi abla istiyo etrafında ama yok..
senin kızın uykusu nezmn düzeldi hatırlıyo musun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar