OP
minietek
Misafir
destan haskenaymışş tamam
ben de diğer taraftan heber vermeye çalışıyorum haberin yoksa diye
Kiz ben sizi kokunuzdan olsa bulurum cocuk dogurmaya hevesli hatun kokusu var sizde......
kızlar ben bugün gitmiycem doktora
11. gün kendim deneyeceğim
gerçi biz herzaman deneme yapmışoluyoruz ama
11. güne ağırlık verecem
bugün istanbul çook soğuk ve yağışlı benim drda çok uzakta iğnede pazar gününe geliyo bu ayda böyle deneyim bakalım olmadı diğer ay giderim
Haydi kolay gelsin bu ay elim darda sakin taki bekleme sessiz sedasiz yap dügününü gir gerdegine.....
11. güne ağırlık verecem
bugün istanbul çook soğuk ve yağışlı benim drda çok uzakta iğnede pazar gününe geliyo bu ayda böyle deneyim bakalım olmadı diğer ay giderim
Haydi kolay gelsin bu ay elim darda sakin taki bekleme sessiz sedasiz yap dügününü gir gerdegine.....
11. güne ağırlık verecem
hiç ses çıkarmıycam burdaki kızları korkutmayalım rezil olmuştum diğer yerde
11. güne ağırlık verecem
tamam cnm kendin yap tamam ama ateş ini ölçmeye başlaa bugunden hemen normalde her sabah ölçüyoruz ya yataktan çıkmadan sen hemen bugun şuanda başla olsun
her gün ölç ben hamıle kalmasaydım bu ay takıbe gitmezsem kendım ates takıbı yapıcaktım
biliyorsun ben yumurtlama takibine gittim hemde ateş takibi yaptım ve hep paralel gittiler birbirine dr 21,9 dediği günün ertesi günü çatladı ateşim yükseldi
tamam umut yapckmısın ateş takıbı en azından o günü kaçırmazsınn çalışırsınn lütfennnnnnnnnnnnnn
kızlar ben çıkıyım sonra gelirim gene öpüyorum
haskena ne demek ki acaba ama desten daha güzel sıcak geldi bana normalde zorlanırım ama nikin çok güzel yaz bakalım destanları
evet cnm ya çok soğuk gerçekten tam kar havası yani hayırlısı olsunyumurtlamayı neyle takip edeceksin umut
evet cnm ya çok soğuk gerçekten tam kar havası yani hayırlısı olsunyumurtlamayı neyle takip edeceksin umut
kakule görünen profil resmini nasıl ekliyoruz canım