Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
kızlar ben bugün gitmiycem doktora
11. gün kendim deneyeceğim
gerçi biz herzaman deneme yapmışoluyoruz ama :hihi:
11. güne ağırlık verecem
bugün istanbul çook soğuk ve yağışlı benim drda çok uzakta iğnede pazar gününe geliyo bu ayda böyle deneyim bakalım olmadı diğer ay giderim

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
11. güne ağırlık verecem
bugün istanbul çook soğuk ve yağışlı benim drda çok uzakta iğnede pazar gününe geliyo bu ayda böyle deneyim bakalım olmadı diğer ay giderim

Haydi kolay gelsin bu ay elim darda sakin taki bekleme sessiz sedasiz yap dügününü gir gerdegine.....

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
11. güne ağırlık verecem

hadi bakalım inşallah

Haydi kolay gelsin bu ay elim darda sakin taki bekleme sessiz sedasiz yap dügününü gir gerdegine.....

:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
11. güne ağırlık verecem

evet cnm ya çok soğuk gerçekten tam kar havası yani hayırlısı olsunyumurtlamayı neyle takip edeceksin umut

OP
M

minietek

Misafir
11. güne ağırlık verecem

tamam cnm kendin yap tamam ama ateş ini ölçmeye başlaa bugunden hemen normalde her sabah ölçüyoruz ya yataktan çıkmadan sen hemen bugun şuanda başla olsun

her gün ölç ben hamıle kalmasaydım bu ay takıbe gitmezsem kendım ates takıbı yapıcaktım

biliyorsun ben yumurtlama takibine gittim hemde ateş takibi yaptım ve hep paralel gittiler birbirine dr 21,9 dediği günün ertesi günü çatladı ateşim yükseldi

tamam umut yapckmısın ateş takıbı en azından o günü kaçırmazsınn çalışırsınn lütfennnnnnnnnnnnnn

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
tamam cnm kendin yap tamam ama ateş ini ölçmeye başlaa bugunden hemen normalde her sabah ölçüyoruz ya yataktan çıkmadan sen hemen bugun şuanda başla olsun

her gün ölç ben hamıle kalmasaydım bu ay takıbe gitmezsem kendım ates takıbı yapıcaktım

biliyorsun ben yumurtlama takibine gittim hemde ateş takibi yaptım ve hep paralel gittiler birbirine dr 21,9 dediği günün ertesi günü çatladı ateşim yükseldi

tamam umut yapckmısın ateş takıbı en azından o günü kaçırmazsınn çalışırsınn lütfennnnnnnnnnnnnn

sağol canımm
sen yarım edersin bana ateş ölçmede
ben başladım zaten 2 gündür sabah 36,3 tü mesela

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
evet cnm ya çok soğuk gerçekten tam kar havası yani hayırlısı olsunyumurtlamayı neyle takip edeceksin umut

cnm dr bana özellikle 11. günde yapacaksın diye tenbih etti
ben ona erken yumurtluyorum falan dedim oda hayır adetlerinde düzenli dedi
ve o zaman baktıkki erken değildi yumurtam
ateşimi ölçüyorum bu seferde bunu deneyim :hihi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar