evet evetttt
hadi umutuda sayfaya kopy yapalımm
herks cok merak ediyorduu zatenn
herkes gördü zaten benii
ama ben ikinizden korkarım :zopa:
evet evetttt
eloşun faceden gördüm bernill sendin zannedersem 3 çocuklu hanım gördüm ince belli maşallah formdasın ilk bakışta gurbeti andırttın ezo senıde gördümm beyazlar içinde eşinle yakışıyonuzz sarı bomba demekkı mınıydi nıkah masasında paraşütlü resimler kız zirvelerde dolanıyon haa
ay saf osmanın tekide buu
minin resmini koydum cnm,bei görmesem tamam dicemde gördügün halde nasıl bu soruyu sordunn
bernil benim facede ekli degil cnm
rengini görmüşündürr
bernil msnden yolladı bana
[sıze="3"]mini etek yanlız kınalığına bayıldım çok güzelmiş yaaaa[/sıze]
tşk ederimm canımmm[sıze="3"]
hımmmm anladım ama orda bir başka çıkmışsın çok beğendim [/sıze]
allahtan o favorıyı ekledın elara kız ben senı yakalarsam varyaaa[sıze="4"]favori resimi birazdan eklicem
hemen bakın silcem[/sıze]
çokk sağol canımmm[sıze="3"]çoook güzel miniciğim maşallahhh[/sıze]
[sıze="3"]elara kınalık giydiği fotoyu eklesene orda çok güzel :d[/sıze]
kız sorma sankı odama gırdıler herseyımı karıstırdı zıllıler yaa aaaa[sıze="3"]
miniciğim bunlar bulur merak etme sen :d:d[/sıze]
[sıze="3"]
var ya kınalığın altında altın sarısı topuklu ayakkabı giymişsin platform topuk sanırım[/sıze]
çok sağol canım arkadaşlar arasında ufak bır yarışma düzenlemıstık benim en çok tenım beğenılmıstı kızlar arasında[sıze="4"]mini bebek gibisin maşallah saçın tenin çok güzelsin ya kilo alsan nolacak sarışın bomba seni[/sıze]
kızz evet benım canım ılk parasut o kocam sayesınde adam adrenalın manyağı[sıze="3"]eloşun faceden gördüm bernill sendin zannedersem 3 çocuklu hanım gördüm ince belli maşallah formdasın ilk bakışta gurbeti andırttın ezo senıde gördümm beyazlar içinde eşinle yakışıyonuzz Sarı bomba demekkı mınıydi nıkah masasında paraşütlü resimler kız zirvelerde dolanıyon haa[/sıze]
[sıze="3"]mini etek bak bu
ezel senı napım ben kızz ne eklıyonn butun sülaleyı döktün ortalıgaaa[sıze="4"]ben bu resmi cok begendim
bu en son resım bak kılolu oldum ıste artıkvalla kızcam sımdı sılın artıkkk egem gördun muuu[sıze="4"]gız ezell minin herşeyini yayın yaptıkk
Kadın face ekledigine pişman olcak şimdii:d[/sıze]sıl anam bacım sılll[sıze="3"]miniiiiiiiiiiiiii gördün mü silicem[/sıze]
tüm kardesler esler orda sıl artık
Kız saf osman ben her sarımtırakı sen zannediyorum))... Nereden bileyim, senin milleti burada deşifre edeceğini. Gıcık...
<cnm cok tsk ederım ıltıfatın ıcın allah razı oolsun sende ölesın canımın ıcı senın gözlerın yetersen öle sannn ben gördüm berniliiii
cok tatlııı güzell bi kadınnn,resimde bilee cok cana yakın bi hali varr
temiz nur yüzlü biriii
benim görmedigim üyee yokkkk
evet evetttt
umutt seni koyuyommm hazırmıısnn
oğlum doğsun sizi şikayet edecem :zopa:
geri sayım başladııııııı
Ama ben ne yaptım, bir garip keloğlanım ben....
geri sayım başladııııııı
ezell gülmekten agrı girdi karnımaa
sen say ben koyuyomm
yahu adını değiştireyım oğlumun araştırma içine gireyimm