kızlar geçmişi okumadan direkt müjdemi veriyim...hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm
reglime 2 gün var testim belirgin silik çıktı...inşallah diğeri gibi olmamm
ama bu daha belirgin gibi................
dualarınızı esirgemeyin kızlar.nolursunuz bundada aynı sorun çıkmasın inşallah.ama 5 dk içinde belirgin silik çıktı.ateşimde 36.8de devam ediyor...............
biliyorduuuuuuuuuummmmm aynı kakule gibi olduuuuuuuuuu tebrikler mimozaaaa çook sevindiimmmmm

şimdilik hoşçakal ezelcim.yemek yapmaya gidiyorum.ilk size söledim.eşim bile bilmiyorrrr
inş cnm emeklerinin karşılıgı alırsınnn
benim beslenem şeklim zaten diete uyuyorr.sadece süt ve yogurdu kullanmıcamm o kadarrr
o nednele diete şu gün başlayım diyemiyrodum cnm
ama senin vesilenle başlamış olalımm
hadi kolayy geleee :sirin:
h.bulduk cnm rengın hındıba aldım senın dedıgın yerden catlak adam soruyo napcan abla dıye ay ne sınır oldum bende yaslı komsum var ona alıyom dedım valla ne dıyım adama sımdı gunde kac kez ıcıyon nasıl yapıyon bı anlat hele bcm..oh aramıza hoşgeldiniz bernil elera kızlar hadi hayırlı olsun
kız uummmuuttt nerdesin bak hamiş çağırıyorduk hamiş geldiii darısı başımıza kızzzz
ıns cnm ıns bu ayda sızler kalın hamıs ıns..
mımoza adamı ısden cagırmana degdı bcm valla hadı tekrar gozun aydın
h.bulduk cnm rengın hındıba aldım senın dedıgın yerden catlak adam soruyo napcan abla dıye ay ne sınır oldum bende yaslı komsum var ona alıyom dedım valla ne dıyım adama sımdı gunde kac kez ıcıyon nasıl yapıyon bı anlat hele bcm..
bu arada kendıme domates corbası yaptım valla ıns bıkmadan kucaklarımızı gonlumuzdekınden doldururuz cnm kızlar bıde bol tuzlu patlak mısır tuketın bımden almayı unutmusum aksamları kesınlıkle patlatacam
tam çatlak cnm o yanında kız yokmuydubide o soruyoda sinir ediyolar beraber adamı,sen hızlı başladın cnm ya domatesi hazır çorbamı yoksaa kendinmi hazırladın,bugün bende elma suyunu içtim ,haftasonu portakal aldım sıkmalık ,hergün düzenli alışveriş lazım bernil böle zor olacak
tam çatlak cnm o yanında kız yokmuydubide o soruyoda sinir ediyolar beraber adamı,sen hızlı başladın cnm ya domatesi hazır çorbamı yoksaa kendinmi hazırladın,bugün bende elma suyunu içtim ,haftasonu portakal aldım sıkmalık ,hergün düzenli alışveriş lazım bernil böle zor olacak