Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
kızlar geçmişi okumadan direkt müjdemi veriyim...hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm-kop-kop-kop-kop-kop
reglime 2 gün var testim belirgin silik çıktı...inşallah diğeri gibi olmamm
ama bu daha belirgin gibi................

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
dualarınızı esirgemeyin kızlar.nolursunuz bundada aynı sorun çıkmasın inşallah.ama 5 dk içinde belirgin silik çıktı.ateşimde 36.8de devam ediyor...............

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
hayatımda iki defa ateş ölçtüm.ilki kızıma hamile kaldığım ay.ikinciside şimdiki.bana uğurlu geliyor bu ateş ölçme...gülenyüz çıktıktan sonraki gün deneme yaptım kızlar....artık kısmet...rabbim ne verirse sağlıklı versin inşallah.....

OP
E

_eZeL_

Misafir
dualarınızı esirgemeyin kızlar.nolursunuz bundada aynı sorun çıkmasın inşallah.ama 5 dk içinde belirgin silik çıktı.ateşimde 36.8de devam ediyor...............

canım bu sefer kesin canını sıkma doktorlar zaten söylüyormuş kimyasal gebelikten sonra gerçekten hamiş kalma ihtimali çoook yükseek

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
biliyorduuuuuuuuuummmmm aynı kakule gibi olduuuuuuuuuu tebrikler mimozaaaa çook sevindiimmmmm

teşekkürler canım ya.bende çok inanmıştım..erken sevinmek istemiyorum.ama bu sefer daha ii gibi....regl günüm geçene kadar bekliycem.sonra dra giderim.....bi test daha aldım.onuda regl günümden sonra yapıcam.silik falan çıkmazsa rahatlarım.......

OP
E

_eZeL_

Misafir
kız uummmuuttt nerdesin bak hamiş çağırıyorduk hamiş geldiii darısı başımıza kızzzz

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
inş cnm emeklerinin karşılıgı alırsınnn
benim beslenem şeklim zaten diete uyuyorr.sadece süt ve yogurdu kullanmıcamm o kadarrr
o nednele diete şu gün başlayım diyemiyrodum cnm
ama senin vesilenle başlamış olalımm
hadi kolayy geleee :sirin:

oh aramıza hoşgeldiniz bernil elera kızlar hadi hayırlı olsun

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar geçmişi okumadan direkt müjdemi veriyim...hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm-kop-kop-kop-kop-kop
reglime 2 gün var testim belirgin silik çıktı...inşallah diğeri gibi olmamm
ama bu daha belirgin gibi................

cnm hayırlı olsun ıns oglun cıkmısdır yola saglıklı bı sekılde cnm darısı bıze ıns

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
oh aramıza hoşgeldiniz bernil elera kızlar hadi hayırlı olsun
h.bulduk cnm rengın hındıba aldım senın dedıgın yerden catlak adam soruyo napcan abla dıye ay ne sınır oldum bende yaslı komsum var ona alıyom dedım valla ne dıyım adama sımdı gunde kac kez ıcıyon nasıl yapıyon bı anlat hele bcm..

bu arada kendıme domates corbası yaptım valla ıns bıkmadan kucaklarımızı gonlumuzdekınden doldururuz cnm kızlar bıde bol tuzlu patlak mısır tuketın bımden almayı unutmusum aksamları kesınlıkle patlatacam

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
h.bulduk cnm rengın hındıba aldım senın dedıgın yerden catlak adam soruyo napcan abla dıye ay ne sınır oldum bende yaslı komsum var ona alıyom dedım valla ne dıyım adama sımdı gunde kac kez ıcıyon nasıl yapıyon bı anlat hele bcm..

bu arada kendıme domates corbası yaptım valla ıns bıkmadan kucaklarımızı gonlumuzdekınden doldururuz cnm kızlar bıde bol tuzlu patlak mısır tuketın bımden almayı unutmusum aksamları kesınlıkle patlatacam

tam çatlak cnm o yanında kız yokmuydubide o soruyoda sinir ediyolar beraber adamı,sen hızlı başladın cnm ya domatesi hazır çorbamı yoksaa kendinmi hazırladın,bugün bende elma suyunu içtim ,haftasonu portakal aldım sıkmalık ,hergün düzenli alışveriş lazım bernil böle zor olacak:cokkomik:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
tam çatlak cnm o yanında kız yokmuydubide o soruyoda sinir ediyolar beraber adamı,sen hızlı başladın cnm ya domatesi hazır çorbamı yoksaa kendinmi hazırladın,bugün bende elma suyunu içtim ,haftasonu portakal aldım sıkmalık ,hergün düzenli alışveriş lazım bernil böle zor olacak:cokkomik:

vardı olmazmı o bısey demedı adam sordu cnm tattın 100 100 domates suyu var ondan aldım corba yaptım onu bardaga koyupda ıcebılırsınde

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377

aynen cnm ya bbıde bız ıtına ettık sıra bıtmez alısverısımız aman tek olsunda bırak alalım kayısı ısmarladım esıme aksama al dıye:cokkomik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar