Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
içme şu zehiri yaaa süt vermiyor musun bebeğine anne sütünden geçer.oğluşunu zehirlemeye hakkın yok bence...

canım maleseff şu an artık emzirmiyorum oğlumu 4 ay zar zor sağarak emzirebildim sütüm olmadı ne yazıkkı üzüntüden :(
en çok ta oğlumu doya doya emziremediğimden üzülüyorum ama elimde değildi :(

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
benim zilli kızım rımelimi almış kirpiklerine sümüş tabi hertarafına bulaştırmış
dudagına lacivert göz kalemimi sürmüş
aynaya bakmış ben kokrtum annecim cok cirkin oldum diye aglıyorrr:cokkomik::cokkomik:
Ayyyy yerim ben o cimcimeyi tam böyle zamanlarını çok seviyorum çocukların kesik kesik konuşmalarınımerak etmelerini hele kız çocukları çok şeker oluyo
slm canlar ALLAH isteyene ganı ganı çocuk versin bende 40 ma doğru 4.yü düüşünüyorum eloşş yap anam kım tutar senı yaşasın kadın olmak yaşasın doğurmak
Kız yeter napcann 4 tane çocuğu stopp bacımm yeterr
Gümrük kapısından bir İngiliz, bir Fransız, bir Türk geçmek için bekliyorlarmış.... Gümrük görevlileri valizlerini kontrol etmeye başlamış.

Önce İngiliz'in valizine bakmışlar. İçinden 7 adet don çıkmış.

"Niye 7 tane?" diye İngiliz'e sormuşlar.
...
O da "Haftanın yedi gün var. Hepsi için bir tane. Pazartesi, Salı, Çarşamba..." demiş.

"Vay be! Helal olsun medeniyete, temizliğe bak adamlardaki."

"Sıra Fransız'ın valizine gelmiş. Açmışlar bakmışlar 8 tane don.

"7'yi anladık da niye 8?" diye sormuşlar. Fransız "Pazartesi, Salı, Çarşamba... Hergün için bir tane, bir tane de ne olur ne olmaz diye yedek aldım" demiş.

"Vay be! Adamlardaki temizliğe medeniyete bak!" demiş görevliler.

Sıra Temel'e gelince açmışlar bakmışlar tam 12 adet don.

"Vay be! Ne varsa bizim insanımızda var. Şu medeniyete, şu temizliğe bak!" Sormuşlar "Neden 12 adet?"

Bizimki cevap vermiş "Ocak, Şubat, Mart,Nisan.... :

Ay ecemmm süperr yine çok güldrdün beni

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Slmm kızlarr ne habersiniz ben çok yorgunum işten güçten sızmış kalmışım kanepede biraz iyyim şimdi sizler nasılsınız

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
canım maleseff şu an artık emzirmiyorum oğlumu 4 ay zar zor sağarak emzirebildim sütüm olmadı ne yazıkkı üzüntüden :(
en çok ta oğlumu doya doya emziremediğimden üzülüyorum ama elimde değildi :(

EVET SAĞLIK OLSUN CANIM.OĞLUŞUN SAĞLIKLI OLSUN DA.Sana birşey sorabilir miyim? eşine benim için sorabilir misin? ben ilk doğumumu genel anestezi altında sezeryanle yaptım epidural anestezi çok istedim ama ben kanım pıhtılaştığı için hamilelik boyunca kan sulandırıcı heparin iğne kullandım.Doğumumu epiduralle yapamayacağım heparin kullandığım için felç kalma riskim olabileceği söylendi başka bir yerde ben de korkumdan genel oldum.böyle bir risk var mı bizim için yani bebeğimin doğumunu görmeyi çok istiyorum,2.bebekte böyle bir şansım var mı? yoksa gerçekten risk mi benim için?

egem

Daimi Üye
Tepki
517
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar eşim beni çağırıyo gel artıkk diye sıkıldı yalnızz oğluşum da uyuyo birazcık ilgileneyim kocamla hayırlı geceler sizler yarın görüşürüz

egem

Daimi Üye
Tepki
517
EVET SAĞLIK OLSUN CANIM.OĞLUŞUN SAĞLIKLI OLSUN DA.Sana birşey sorabilir miyim? eşine benim için sorabilir misin? ben ilk doğumumu genel anestezi altında sezeryanle yaptım epidural anestezi çok istedim ama ben kanım pıhtılaştığı için hamilelik boyunca kan sulandırıcı heparin iğne kullandım.Doğumumu epiduralle yapamayacağım heparin kullandığım için felç kalma riskim olabileceği söylendi başka bir yerde ben de korkumdan genel oldum.böyle bir risk var mı bizim için yani bebeğimin doğumunu görmeyi çok istiyorum,2.bebekte böyle bir şansım var mı? yoksa gerçekten risk mi benim için?

tam çıkarken farkettim sorunu sorup geldim cnm ,genel anestezinin bu durumda daha az riskli olduğunu epiduralde şimdiye kadar iğne olduğun yerlerde pıhtı oluşma sözkonusu olduğunu bu durumda epidurali önermediklerini söyledi..
birde doğumdan 15 gün önce iğneyi bırakma gibi bi durum sözkonusu olabilirse o zaman epidural olabileceğini ama yine de riske atmaya gerek olmadığını söyledi cnm..
benim bu konuda bilgim olmadı için yorum ekliyemeyeceğim güzelim hayırlısı olur inşallah dediklerini aktardım aynen..iyi akşamlar

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
tam çıkarken farkettim sorunu sorup geldim cnm ,genel anestezinin bu durumda daha az riskli olduğunu epiduralde şimdiye kadar iğne olduğun yerlerde pıhtı oluşma sözkonusu olduğunu bu durumda epidurali önermediklerini söyledi..
birde doğumdan 15 gün önce iğneyi bırakma gibi bi durum sözkonusu olabilirse o zaman epidural olabileceğini ama yine de riske atmaya gerek olmadığını söyledi cnm..
benim bu konuda bilgim olmadı için yorum ekliyemeyeceğim güzelim hayırlısı olur inşallah dediklerini aktardım aynen..iyi akşamlar

canım bebeğin hayatı riske gireceği için en geç doğumun 1 gün öncesine kadar iğne olmam gerekiyor.neyse yine genel anestezi yani...Oğluşuma sağlıkla kavuşayım da varsın genel anestezi olsun.teşekkür ederim canım cevabın için.iyi geceler.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
Slm kizlar telden giriyom klavyem calismiyo yarin alicam ins iki saattir ugrastim anca bulabildim sizi

OP
E

Elara

Misafir
Elacım vajina ph ını ölçen bir alet var dimi? nerden temin ederiz ve nasıl kullanırız acaba?

var cnm.ph ölcer şeritler var ,turnusol kagıdı var bide dijital ph ölcer aleti var

hepsini netten sipariş verebiliyorsunn
dijital olanını bernil aldıı ona sorabilirisnn
şerit yada turnusol kagıdınıda layds almıştı.

mukus ph nı ölcmek için servikse yakın yere temiz parmagını sokup akıntından alacaksın yeterli miktarda olması gerekiyor.
yurt dışında mukusu almak için kullanılan bi kap var.kondomun kısasını ve plastik gibi olanını düşün
onu vajiye yerleştiriyorsun ve mukusun onun içine dolamsını bekliorsun
sonrada ölcüyosun phsını
ama o kap türkiyede yok ve takıp cıkarması cok zormuş
en pratik yöntemi kendin akıntından alıp ölcmekk sanırım

OP
E

Elara

Misafir
umut o bahsettigim kup denilen şeyin benzerini ben nette buldum türkiyedeede satılıyor
mukus toplama maksadıyla kullanılmıyor regli zamanı kullanılan bişi bu
ama mukus biriktirmek içinde kullanılabilir
bahsettigim türkiyede satılan bu ürün
images

yurtdışında satılan da bu:

images

OP
E

Elara

Misafir
eloşşşşşşşşşş kasığım ağrorrrrrrrrrrr toktorum ne yapayoım mennnnnn:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

cnm belkide bebege yer yapmak için calışmalar vardır kasıgında :)

sizlere bir şiir yazıyorum tamamlayıncaokurum işallah hepinizin belirgin bir özelliği var şiirin içinde.işallah beğenirsiniz...

merakla bekliyorumm cnm:sirin:

slm canlar ALLAH isteyene ganı ganı çocuk versin bende 40 ma doğru 4.yü düüşünüyorum eloşş yap anam kım tutar senı yaşasın kadın olmak yaşasın doğurmak
:hihi: gız ciddimi sölüyonn
yeeter bacımm 3 tane bebe sana.Allah onlara uzun ömür versin inş.
yoksa osmana bi erkek kardeşmi yapcann

OP
E

Elara

Misafir
kesinlikle canım,öküz faydalı bir canlı,etinden taşıma özelliğinden faydalanılır.Ddeikodu yapmaz,düdüklü tencere gibi ötmez,fitnecilik yapmaz,açığını aramaz.Öküzü öpsünler de başlarına koysunlar dışkısı olamazlar:eek:ky:

:cokkomik::cokkomik: cok haklıısnn

Eğer karnın çabuk belli etmezse kaç aya kadar söyleme bile. ne gerek var...
Kimseye gebe kalmayı düşündüğümü söylemedim. Bu yüzden hep kazayla kaldım dedim:)...

ben anneme bile sölemeyi düşünmüyorum düşük tehlikem filan olmazsaa
eşime sölerimm sadece

cnm ben bakmıştım seninde bakmanı istemiştim çünkü emin olmak istedim,işi riske atmak istemedim bide bana baktığın tarihler nisan mayıs hazirandı, diete yeni başladım sayılır cnm,evet o şekilde bakmak daha mantıklı benim doğum tarihim varmı sende duruyomu cnm yoksa yollayım

cnm mesaj kutum cok dolgundan gebelde boşlatıyorum gelen mesajlarıı
sen tekrar yolla tarihlerii

OP
E

Elara

Misafir
slm,.*,.*kızlqr,.*,.*klvye,.goctu,.*yqzqyo

:cokkomik: yine ii idare etti seni bi kacgündürr

arkadaşlar bu yöntemler ne acaba nerde yazıyo merak ettim görüyorum sizden yazdıklarınızı ama anlam veremedim :)

yöntmleri aktif katılan arkadaşlara özelden yolluyoruz.burda herkesde varr

bu arada eşimle konuştuk biraz bu akşam..öyle bişey yok anestezi dr larının genelde oğlu olur diye bi söylem var ama bu tıbben doğru değil belki bi tesadüf açıklamış bişey yok dedi...ve hatta anestezi uzmanları ve yardımcı teknikerlerinin özellikle sperm morfolojisinde ciddi sıkıntılar yaşarlar anestezi gazları spermlerin şekil ve hızına ciddi zarar verir bu daha bilimsel bi gerçek dedi..
dikişlerin biraz daha pekişsin ne zaman istersen bi çocuğumuz daha olur dedi :))

tşkler bilgi için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar