Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
elara bir sey sorucam yaaa hani hasta bir bayan vardi bir kizi vardi nicki h ylabasliyordu onun bebeginin cinsiyeti belli oldumu yaa nickini unuttum ben

OP
M

minietek

Misafir
KIZLARR

BEN KATI MEYVE SIKACAĞI ALDIM PHILIP ALU 269 TL

DARTY DE AKLIMNA DÜŞTÜYA GİDİM BAIM DEDIM

EŞİMDE DURUR MU NE FIYAT ARASTIRACAKSIN 10 TL FARKEDECEK GIDECEĞİMİZ BENZIN PARASI O ZATEN BEN DOLAŞAMAM GEZEMEM ALIYOSAK ALALIM FALAN

NEYSE ALDIM AMA DÜN HEMEN DENEDIK PORTAKALI KABUKLARIYLA SIKIYOO

VE PORTAKAL ICILEMEYECEK KADAR EKSIK OLDUU ESIM SIKMTI HEPSINI BIR WC DEN CIKTIM BAKTIM BUNUN RENGI NE BÖLE DEDIM TADINA BAKMAMLA ÇIKARMAM BIR OLDU ARTIS KOCAM TADINA BAKMADAN BÜTÜN PORTAKALLARI SIKMIS BU DA DERS OLDU NEYVELERIN KABUKLARINI SOYARAK ATICAZZ YANII SERT KABUKLULARDA ELMADA TAT DEĞİSMEZ HAVUCDADA AMA PORTAKAL VE NAR GIBI MEYVELER OLMUCAK SANIRIM

ELARA KIZLARRR

FELAKET KABIZLIK ÇELIYORUM NORMALDEDE ZATEN PROBLEMIM VARDI HAMILELIKTEN ITIBAREN KABIZLIK FENA

KEFİR İÇTİM DÜN DENEYEN MEMNUN OLAN VAR MII BUNDAN SONRA ICICEM
bağırsakları çalışmasına yardımcı oluyo kayısı da yıyorum bu arada sabah aç karna

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
KIZLARR

FELAKET KABIZLIK ÇELIYORUM NORMALDEDE ZATEN PROBLEMIM VARDI HAMILELIKTEN ITIBAREN KABIZLIK FENA

KEFİR İÇTİM DÜN DENEYEN MEMNUN OLAN VAR MII BUNDAN SONRA ICICEM
bağırsakları çalışmasına yardımcı oluyo kayısı da yıyorum bu arada sabah aç karna

Canım bana en iyi yardımcı o tombul acı biber tursusu var ya o. Ama bazılarının poposu yanıyormuş ama benim birşeyim yanmıyor:)

OP
M

minietek

Misafir
phılıp evet bencede çok ıyı kızkardesım yengem ve görümceme sorım bakalım onlar ne kullanıyo

güneş erenaltın

phılıs 269 luktan aldım süper yalnız kabuklarını soymak gerekıyo bence yıne de

özellıkle portakalda

darty de maxımum a 5 taksıtle aldım

OP
M

minietek

Misafir
yanlış yamışım zaten
düzelttim şimdi

4.gün 36,1
7.gün 35,7
8.gün 36,3
9.gün 36,4
10.gün 36,4
11.gün 36,4
12.gün 36,2
13,gün 36,5

çatlamış gibi görünüyor

daha öne ölçmedıgın yüksek bır ates çıkmış inşallah çatlamıştır canım ama önumuzdekı 2 gün herseyı daha güzel anlatıcak

Canım bana en iyi yardımcı o tombul acı biber tursusu var ya o. Ama bazılarının poposu yanıyormuş ama benim birşeyim yanmıyor:)

canım bana da ıyı gelıo fazlasıyla iyi gelıo işte ama bebeğimin ağzı yanar dıye yemedım kız

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
aci fazla yeme zaten birsey olur Allah korusun dusuk falan sen kayisi yulaf ezmesinden vazgecmeee onlari tuket elma su bol bol

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
çatlamış gibi görünüyor

daha öne ölçmedıgın yüksek bır ates çıkmış inşallah çatlamıştır canım ama önumuzdekı 2 gün herseyı daha güzel anlatıcak

seninki 36,1 de çatlamıştı galiba dimi

canım bana da ıyı gelıo fazlasıyla iyi gelıo işte ama bebeğimin ağzı yanar dıye yemedım kız

OP
G

gunness

Misafir
onlarda memnun degillerrr mikroskoptann
clearblue dijitali güzen deniliyor
dijitalde gülen yüz cıktıktan 2 gün sonra ilişki olcak
mutlu elif öle hamiş kaldıı erkekk
mimozanın bi arkadaşı daha varmış o da 2 gün sonra yapmış o da erkekk

Ben de digital siparişi vericem bu ay

cnm ben aldım

buradan sipariş veriyosun ..sadece senden adres bilgisi alıyorlar.o kadar..kapıda ödüyosunn..güvenilir geldi bana..

meltem 20 tane kiti var ya o bitince sonra alabiliyo musun

MİNİETEK güle güle kullan canım ben de haftasonu alıcam.

OP
E

_eZeL_

Misafir
UMUT YAAA BEN KAPTIM OĞLANI HAMİŞ KALDIM SEN KALAMADIN DAHA :gulbis:

OP
M

minietek

Misafir

bak bu sıteye göre adetın 20 günü çatladı yanı 36,1 den 37 dereceye çıktıgı zaman 37 de çatladı diye gösterıyoo ki zaten adetın 19. günü dr gitmiştim ve 21,9 çatlama iğnesı vuralım demıstı yanı 19, günü sabah çatlamamıştı ne olduysa 19. sabahıyla 20. günün sabahında oldu 20, ve 21. günde çalışma oldu sıteye göre 37 derecede çatladı dıyo ama elara 19. gün çatladı dıyo

OP
M

minietek

Misafir
aci fazla yeme zaten birsey olur Allah korusun dusuk falan sen kayisi yulaf ezmesinden vazgecmeee onlari tuket elma su bol bol

evet cnm ben pimpirikliyim ya zaten yiyemem fazla anca bır tane o bıberlerden

Ben de digital siparişi vericem bu ay

meltem 20 tane kiti var ya o bitince sonra alabiliyo musun

MİNİETEK güle güle kullan canım ben de haftasonu alıcam.

sağol cnm

UMUT YAAA BEN KAPTIM OĞLANI HAMİŞ KALDIM SEN KALAMADIN DAHA :gulbis:
:1::1::1::1::1::1:
Daha iyi ya kız, doğmadan alışır acıya:)... Ben yiyordum gebeykende ve cidden bizimki acı macı demeden yiyor.

kız alışmayın babası hayatta acı yemez bende çok nadır

hele babası varya bıberın carlıstonunu bıle yemezzz

umut bu sıteye üye olsana ff ye bak çok güzell anlatıo herseyı

şuanda benı yüzde 98,5 olarak gebe gösterıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar