Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
6+6 da kesenin sağında yapışmış duruyordu aynı şekilde karnımdada öyleydi
bilmiyorum gerçi 7,8,9 haftalarda kesin oluyor sanırım...ihşallah bioritm tutar:)

resme bakıldığında sağda ise aslında anne karnında solda oluyor buna göre kız ama tutmayan çok var

OP
E

Elara

Misafir
şu yazdığın yazı 5 yaşındaki çocuklara söylenir Elara
ne olduğunu bile anlamadım bu yazı ile karşılaştım şimdi

ben 5 yaşındaki cocuklara bu kadarr net konuşmamm
onların anlıyacagı dilde yumuşak kunuşurumm

yazdıklarım gayet acıkk
size bugünlerde uyuz oluyorum bunun başka acıklaması yok.

OP
G

gunness

Misafir
Elara bu kadar kırıcı olmaya gerek var mı?
gören ne yaptığımızı sanacak kaç gündür
söndüremedin öfkeni ,biz seni onca şey yazmana
rağmen kırmadık çünkü burda manen paylaşmışlıklar
var bu kadar hatır yok mu,burda herkes güzel vakit geçirmeye çalışıyo buna niye engel oluyoruz

egem

Daimi Üye
Tepki
517
kızlar ne olur böyle kırıcı olmayın birbirinize ya çok üzüldüm inanın elara ne oldu canım yaa:acep:

Tepki
7
elara ben sizi burdan önceki yerden tesadüfen bulmuştum uzun zamandır takip ediyordum ben üye oldum sizi bulamadım:)
burdaymışsınız meğerse çok sıcaksınız samimisiniz hamile olunca hemen yazmak istedim
benim her ay aynı olur tam adet ortasında kasıklarımda kötü bir ağrı ayaklarımı yere basınca bile zonklar tam o ağrıdan 14 gün sonrada adet oluram kesinlikle şaşmaz saati bile; yumurtlama günümdür ihşallah benim tahminimce....hiç mide bulantım olmadı şimdiden 5-6 kilo aldım sadece göbüşümden ihşallah yaa allahım dualarımı kabul et ne olur

OP
E

Elara

Misafir
elara ben sizi burdan önceki yerden tesadüfen bulmuştum uzun zamandır takip ediyordum ben üye oldum sizi bulamadım:)
burdaymışsınız meğerse çok sıcaksınız samimisiniz hamile olunca hemen yazmak istedim
benim her ay aynı olur tam adet ortasında kasıklarımda kötü bir ağrı ayaklarımı yere basınca bile zonklar tam o ağrıdan 14 gün sonrada adet oluram kesinlikle şaşmaz saati bile; yumurtlama günümdür ihşallah benim tahminimce....hiç mide bulantım olmadı şimdiden 5-6 kilo aldım sadece göbüşümden ihşallah yaa allahım dualarımı kabul et ne olur

keşke daha önce üye olupp yöntemlerin hepsini bilseydinnn .
ama yinede maşallahh cok ii denk getirmişsinn
Allah gönlüne göre versinn
ben sana duaları yollim onları okumaya calışş

crescent

Yeni Üye
Tepki
13

amin canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
durup dururken oldugunu nerden biliyorsun?

sadece ikimizin profilde oluşumuz senin için nedenmi Elara
1 yıldır iyi kötü hergün beraberiz
bu şekilde konuşman inan üzüyor beni
nerdeyse sayfadaki herkesle arkadaş olduk
nedir bu neden sadece kimse yok sayfada dedik ve oyun smile gönderdik diye demediğini bırakmadın
sende çok iyi biliyosunki hiç bir art niyetimizin olmadığını
nnoldu 2 gündür yazdıkların lütfen ya
uyuz oluyorum size derken kırıldığımızı hiç düşünmüyomusun

egem

Daimi Üye
Tepki
517
Kızlar zaten herkezin az veya çok derdi var günlük hayatta inanın ben buraya girip herşeyden uzaklaşıyorum sizinle gülüp dertleşiyorum lütfen kırmayın birbirinizi
allah sizi nazardan korusun nazar mı deydi sizee
hepinizi öpüyorum kızlar çıkmam gerek oğlum beni istiyoo
öpüyorum hepinizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar