Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
cnm senin dün koydugun resim cok şirindiiii
ama hala onun sen olduguna inanamıyorum.cükü 2 resim arasında o kadar cok fark var kiiii şaşırıyorumm :hihi:

tek olan resmimi diyosun dimiiii
kızımla birlikte çekildiğimmm nisan ayında tek çekildiğim temmuz ayında
hatta nasıl gözden kaçırdın başörtülerim aynı denk gelmiş :hihi:

OP
M

minietek

Misafir
tubbyy bunlar senın kızınsa sen de bır meleksınn kız maşallahh bunlar nekadarr güzell

oyy yerım onlarıı ben bölee sımsıkı sarılsaydım öpseydımm

maşşallh yazıları güzel olur inşallahh maşallahhh

OP
E

Elara

Misafir
tubbyy bunlar senın kızınsa sen de bır meleksınn kız maşallahh bunlar nekadarr güzell

o tubynim meleklidiginden degil cnm,eşi melek gibi adam bu tubyi idare ediyor bu mıy mıylıgıyla
eşini germedinmi sen az önce ondan almışlar kızları göz rengi ve sarıışınlıgıı

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
OP
E

Elara

Misafir
tek olan resmimi diyosun dimiiii
kızımla birlikte çekildiğimmm nisan ayında tek çekildiğim temmuz ayında
hatta nasıl gözden kaçırdın başörtülerim aynı denk gelmiş :hihi:

evet tek olan resimmm
orda mesela tenin cok koyu degilll acık tenlisinn
ama diger resimde koyu teninn

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Elara gıcıksın... O sandalyeler 1 ay masa üstünde durdu, minik hanım masa üstüne çıkıp hopluyordu. Düşme tehlikesi atlattı sürekli ama genede çıkmaya devam. Daha dün indirdim tepeden onları.
Umutcum hafızana hayran kaldım.
Minietek 2 kızım var cnım.
Kızlar Allah hepimizin yavrularını kem gözlerden nazardan sakınsın. Onlara uzanan kötü eller yansın kül olsun. Bahtları, şansları güzel olsun ve her daim umutlu olsunlar. Rabbime iyi birer kul bizlerede iyi evlatlar olsun.
Hepinize çok teşekkür ederim...

OP
E

Elara

Misafir
Elara gıcıksın... O sandalyeler 1 ay masa üstünde durdu, minik hanım masa üstüne çıkıp hopluyordu. Düşme tehlikesi atlattı sürekli ama genede çıkmaya devam. Daha dün indirdim tepeden onları.
Umutcum hafızana hayran kaldım.
Minietek 2 kızım var cnım.
Kızlar Allah hepimizin yavrularını kem gözlerden nazardan sakınsın. Onlara uzanan kötü eller yansın kül olsun. Bahtları, şansları güzel olsun ve her daim umutlu olsunlar. Rabbime iyi birer kul bizlerede iyi evlatlar olsun.
Hepinize çok teşekkür ederim...

gıcık oldugumu biliyorum ,bilmedigim bişi sölee :)
bu araada aminnnn diyorummm

OP
G

gunness

Misafir
Küçük bir erkek çocuk annesine sordu:
-Niçin ağlıyorsun?”
-Çünkü ben bir kadınım” ...diye cevapladı annesi...
-Anlamadım!” dedi çocuk. Annesi çocuğu kucaklayıp,
-Ve hiç bir zaman anlamayacaksın!” dedi...

Babasına
-Baba, annem niçin ağlıyor?” diye sordu...
Baba
-Bütün kadınlar sebepsiz ağlayabilen yapıdadır... diye cevapladı...

Küçük oğlan büyüdü, yetişkin adam oldu, hala kadınlarin niçin ağladıklarını keşfedemedi...

Nihayet öldukten sonra cennete gittiğinde Allah’a sordu...
-Allahım...Kadınlar niçin bu kadar kolay ağlayabiliyorlar?”
Allah dedi ki…
-Ben kadınları özel yarattım!… Tüm yaşamın ağırlığını taşıyabilecek kuvvette olmasına rağmen başkalarına teselli verecek kadar yumuşak omuzlar, doğumun acısına olduğu kadar doğurdukları evlatlarının nankörlüğüne dayanabilecek iç kuvvetini verdim...Başkalarının kuvvetinin kalmadığında devam edecek azmi, ailesinin hastalığında yorgunluğa papuç bıraktırmayacak kudreti verdim...Her türlü şart altında ve hatta annelerini çok kötü incitselerde,cocuklarını sevmek duygusallığını verdim...Bu duygusallık her yaştaki çocuklarının yaralarını sarmalarına, sorunlarını dinleyip paylaşmalarına yardım ediyor...Kocalarına tüm kusurlarıyla sevmek kudretini verdim...Erkeğin kaburgasından onları erkeğin kalbini korumaları için yarattım...Onlara iyi bir eşin asla incitmeyeceğini fakat bazen destek ve kuvvetini deneyecek davranışlarda bulunacağını anlayacak duyarlı bir zeka verdim...

Tek zayıflık olarak kadınlara birer GÖZYAŞI verdim...

Tamamen kendilerinin sahip oldukları, ihtiyaçları olduğunda kullanmak üzere…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar