Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
haskena aslında 20li olanın fiyatı cok ideal yaa
ondanmı alsam ben napsamm
ama ben hemen hamiş kalırım diye düşünüyorumm
7 kullanımlık bana 3 ay gitmezmi sence

Eger reglin düzenli ise 7 kullanimlik 2 ay gider ama düzensizse 20 kullanimlik al bu 20 ligin oradaki fiyati ne ama digital olan monitör olani sormuyorum burada digital 75 Euro Monitör 149 Euro

OP
E

Elara

Misafir
Demekki o da çok mantıklı değil elaracım.
Bu arada afiyet olsun, bende namaza gidiyorum. Sonraya bırakınca üzerime ağırlık çöküyor. Okunur okunmaz kılmalıyım.
Son olarak istersen istanbula yamacıma taşın, beraber yerdik.

sagol cnm ,Allah kabul etsin bizede dua et :)
üstüne para versen yine taşınmam ben istanbula

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Aslinda bu tam sana göre Umut senin cok düzenli reglin benimde öyleydi ya ama bu ay sasti terbiyesiz mantar yüzünden...

OP
E

Elara

Misafir
Eger reglin düzenli ise 7 kullanimlik 2 ay gider ama düzensizse 20 kullanimlik al bu 20 ligin oradaki fiyati ne ama digital olan monitör olani sormuyorum burada digital 75 Euro Monitör 149 Euro

170-180 arası cnm
reglim cokda düzensiz degil artıkk

OP
G

gunness

Misafir
haskena aslında 20li olanın fiyatı cok ideal yaa
ondanmı alsam ben napsamm
ama ben hemen hamiş kalırım diye düşünüyorumm
7 kullanımlık bana 3 ay gitmezmi sence

Eloş 7 kullanımlık iki ay yeter bence çünkü ben buay 5 li test çubuğu aldımya o bile zar zor yetti çünkü ovu. kaçırmamak için önceden yapmaya başlıyosun ben 20 li olanı alıcam ü
rahat rahat kullanırım arada 60tl fark var artık herşeye verdik bi buna vermeyelim:sirin:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
hangisi 7 li olanmı ???

Ay pardon tam cevap yazmamisim evet 7 li olan gülen yüz ciktiktan 24-36 saat sonra deneme yapiyon yani gülen yüz ciktiktan sonra ekstra test yapmana gerek yok cünkü zaten ikinci gün gülen yüz yok oluyor yani digerleri gibi yok cift cizgi yok silikti yok belirgindi ugrasmiyorsun gülen yüz islem tamam....

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Ay pardon tam cevap yazmamisim evet 7 li olan gülen yüz ciktiktan 24-36 saat sonra deneme yapiyon yani gülen yüz ciktiktan sonra ekstra test yapmana gerek yok cünkü zaten ikinci gün gülen yüz yok oluyor yani digerleri gibi yok cift cizgi yok silikti yok belirgindi ugrasmiyorsun gülen yüz islem tamam....

inşallah canım ya bakalımm

OP
E

Elara

Misafir
bende bulgur pilavı+kuru fasülye+turşu yedim
uygun dimi bunlar elara

sadece 3-4 kaşıkda dayanamadm cacık yedim :(

kısmen uygun cnm afiyet olsunn

Ben Istanbulu cok seviyorum ama yasamak icin degil gezmek icin....
aynennnn,cok korkutuyor beni istanbul

Eloş 7 kullanımlık iki ay yeter bence çünkü ben buay 5 li test çubuğu aldımya o bile zar zor yetti çünkü ovu. kaçırmamak için önceden yapmaya başlıyosun ben 20 li olanı alıcam ü
rahat rahat kullanırım arada 60tl fark var artık herşeye verdik bi buna vermeyelim:sirin:

sen takviyeelri nezmaan alcann
bak senin denemelerede az kaldıı

yok bacım umuta ne kadar dil döksenn işlemiyorr
cok söledim ben al diye ama cimri kadın almadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar