hoşgeldin burda hava mis vallaky:
afiyet bal şeker olsun
hoşbulduk kakule sen nasıl girebiliyosun ordan kız sıraylamı öğretiyosunuz yanında kimse yokmu:dertli:
hoşgeldin burda hava mis vallaky:
afiyet bal şeker olsun
Kizlar net acik ama ben gideyim biraz islerimi yapayim kizimin odasini temizliyecem bugün by ..................
kızlar bugün annem ve abim geldi çalıştığım yere annem dio apartmanda şu hamile bu hamile (hani bende heveslenımhemen hamile kalmak içn çabalım dıye bilmiyorki canım annem pazar günü sana gelcem katmer yaparmısın bana dedim tamam dedi pazar günü herkesi eve toplucam ve süprizi vericemm inşallah tabii
eşimede yarın akşam süprizi vericem tahlillerim güzel çıkarsa:bebecik:gulbis:
kızlar bugün annem ve abim geldi çalıştığım yere annem dio apartmanda şu hamile bu hamile (hani bende heveslenımhemen hamile kalmak içn çabalım dıye bilmiyorki canım annem pazar günü sana gelcem katmer yaparmısın bana dedim tamam dedi pazar günü herkesi eve toplucam ve süprizi vericemm inşallah tabii
kızlarrr berra msn deeeeee
burayı verdim inşallah gelirr,cok merak ediyordukkk
gelince iyi bi zopaa atalım biizi meraktan catlattıgı içinnn:zopa:
başıma cok kötü şeyler geldii yazdıı
sonra msn yi kapattı yaa((
başıma cok kötü şeyler geldii yazdıı
sonra msn yi kapattı yaa((
aaaaaaaa
şimdi daha çok merak ettimm inanki çok üzüldüm nooldu acaba
ay allah göstermesinde ölüm aklıma ilk gelen
bi haber verse keşke bize gelsede konuşsak offff
hayırdır inş.bebiş iyidir bi problem yoktur,nie kapattıki msn yi bende merak ettim
mersinde canımcımkakuuuş sen nerde yaşıyosun
hoşbulduk kakule sen nasıl girebiliyosun ordan kız sıraylamı öğretiyosunuz yanında kimse yokmu:dertli:
kızlar ezel burda daha çok arazi oluyo gene kimlerin kafasını karıştırıyo acaba yemek saatide geçti hala gelmedi yoksa hasta ya izin alıp gittimi dinlenmeye
kızlar ezel burda daha çok arazi oluyo gene kimlerin kafasını karıştırıyo acaba yemek saatide geçti hala gelmedi yoksa hasta ya izin alıp gittimi dinlenmeye