Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
benim icin inanin onemi yok
zaten yasim geciyor bunu dogrup buyutene kadar
ama biliyosunuz erkek cocuk baskin olan toplumdayiz esimin yuzunden bende kafayi bozdum

Allah´a sükür esimden de ailemden de bu tarz birsey görmedim, duymadim. Ne diyeyim Rabbim yardimciniz olsun. Hamilelik sürecide cok zordur bir bayan icin. Esinizin size destek olmasi size daha iyi gelecek. Keske esiniz bunu anlayabilse.
 
Katılım
16 Mayıs 2011
Mesajlar
1
Tepki
2
Puan
3
Konum
antep
slm elara uzun bi süre giremedim sonrada diğer site kapanmış....
neyse tabloları inceledim gercektende cok güzel allah coğunun gönlüne göre vermiş bence hayırlısı neyse o olur inşallah ablam 11 sene sonra hamile kaldı kız cacok için hiç bir yöntemde uygulamadı bilmiyordu yöntemleri 2 oğlu var kız istiyor müsait olunca bioritimin linkini bana yazarmısın bioritmine bakmak istityorumda şimdiden tşklr haa bu arada sen naptın hamilemiisn merak ettim:):hihi:
 
Katılım
1 Mart 2011
Mesajlar
48
Tepki
11
Puan
8
Konum
tekirdağ
s.a arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhaba...gerçi ara sıra bir çırpıda girip çıktım ama kimseyle görüşemedim umarım hepiniz iyisinizdir vakit buldukça geçmişi okuyabildiğim kadar okudum ama yine banlamalar mı olmuş nolmuş anlayamadım?evimde tadilat vardı 15-20 gün sürer dedi ustalar tam 34 günde bitti:(( mahvoldum resmen.... hamişlerimizin keyfi yerindedir inşaallah..elara sen nasılsın cnm temmuzda allahın izniyle bende deneme yapmak istiyorum son sat ım 13 yada 14 haziran olucak adet döngüm 28 gün deneme tarihim de 25-26 temmuz benide eklersen sevinirim bebişlerin cinsiyeti belli olan yok mu daha minieteğin ki falan belli değil mi? kakule ne yaptı cnm bnm ya inşaallah minik bir prenses verir rabbim ona...şimdi biraz geçmişi okuyayaım görüşmek üzere:))
 

tuba 84

Yeni Üye
Katılım
3 Eylül 2011
Mesajlar
3
Tepki
9
Puan
3
Konum
diyarbakır
internetten çokşeyler okudum ve kam çok karıştı erkek bebek için yapılanlar doğrulananlar sizce doğru olma payı varmı yumurtlama dönemi sağa yatma gibi bazı şeyler....
 

füreyya

Daimi Üye
Katılım
1 Eylül 2011
Mesajlar
2.315
Tepki
2.323
Puan
113
Konum
...
cinsiyet için çocuk yapmaya karşıyım:2:
:) dediysemde bakmayın bir ara bu topiğin müdavimiydim bende.
benim iki kızım var,kaynanamlar "yap bi tane" diye beynimi yiyor.
ama bende pek erkek çocuk takıntısı yok. Olsaydı bu yöntemleri bi denemek suretiyle
hamile kalabilirdim herhalde :cokkomik: emin değilim:sila:
 

gülsemin

Daimi Üye
Katılım
21 Ağustos 2011
Mesajlar
813
Tepki
1.282
Puan
93
Yaş
39
Konum
istanbul
Owww bu nasıl bir konudur böyle!.. Sayfa sayısını gördüm şaştım kaldım. :sok Tık ve cevap rekoru bu konuda sanırım :1: Okumaya asla başlayamam ömrüm yetmez :hihi: En iyisi evlendiğimde bırakayım Rabbim seçsin cinsiyetini :cee :hihi:
 

berill

Yeni Üye
Katılım
25 Aralık 2012
Mesajlar
2
Tepki
4
Puan
3
Konum
İstanbul
kızlar hepinize merhaba.Ne zamandan beri bu tabloya bakıyorum sırf bunun için üye oldum.çok merak ediyorum sık ilişkiyle kız, tek ilişkiyle erkekmi oluyo? yani yumurtlama günüde ilişki olsa bile kız olma ihtimali varmı? bende bebek düşünüyorum ama özellikle kız istiyorum.yardım ederseniz çok sevinirim:elif:
 

Anathema8

Yeni Üye
Katılım
10 Ocak 2013
Mesajlar
1
Tepki
2
Puan
3
Yaş
35
Konum
Ankara
Kızlar bende yeni üye oldum bioritm ile ilgili birşeylerde yazdım ama bulamadım benimde bilgilendirebilirmisiniz bu babychoice yi denemek istiyorum bende ama birde sizin yöntemlerinizi duymak istiyorum adım Bilge bir kızım var çok kız istiyordum Allah bana nasip etti ama ikinci cocuğum erkek olsun istiyorum şimdiden teşekkürler :))
 

mrymnaz

Yeni Üye
Katılım
21 Mart 2013
Mesajlar
3
Tepki
5
Puan
3
Konum
istanbul
slm kızlar bende yeni üye oldum buraya daha önce farketmemiştim bu formu...benim haziranda 3.yasını doldurucak bi oğlum 2.düşünmeye basladım ve bi kızım olmasını çok istiyorum kız için deneyenler yada yöntem bilenler yazabilirlermi birde baybchoice nedir bende merek ettim %95 şansı varmış
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst