İncitanem Tuana'yı seçerdim. Ondan güzel yemekler öğreneceğim için:ask::ask:
ilknurcum kosuluyorum:cicek:
Ben tek kişi söyleyemiycem. İlknur,Arina ve Zühre yi merak ediyorum. İlknuru biraz kendime benzettim diğer yorumlardan. Arina benim tam tersim bir kişiye benziyo yani ben karamsarım genelde onun böyle mutluluk dolu olması ilgimi çekiyor. Zühre yi gizemli buldum ve yorumlarıda hoşuma gidiyor.
:utananincismili: ay vallahi utandim bebem tesadüfen gördüm topigi nikim gecmesi beni cok mutlu etti cansin sen estaffurullah bebem el elden üstündür sen calisiyosun evde olsan kimbilir neler döktürürsün
gecendede profilden yazismistik buraya yolun düserse basimin üstünde yerin var diye biliyosun dimi:sarilma::rose:

Ben tek kişi söyleyemiycem. İlknur,Arina ve Zühre yi merak ediyorum. İlknuru biraz kendime benzettim diğer yorumlardan. Arina benim tam tersim bir kişiye benziyo yani ben karamsarım genelde onun böyle mutluluk dolu olması ilgimi çekiyor. Zühre yi gizemli buldum ve yorumlarıda hoşuma gidiyor.

ay ben secim yapamamki icime kalbime isleyen okadar kisi varken bu sitede ama illaki nik belirtmem gerekirse bu kedijik olurdu
hem candostum dedigim insan
hemdee hemserim
ki allah nasip ederde yolum düserse mutlaka ugricam ona
incitanemtuanamı izlemek isterdim heralde
buyur gel canim seve seve
İncitanemi merakediyorum.
Çok renkli bir kişilik ve de çok olumlu bir insan.
Renklere bayılırım renkli insanın yanında vakit geçirmek çok güzel olurdu.
Bir de öyle güzel bir yüzü varki yüzüne bakmaya doyamazdım yanında olsaydım.
Hem bana nefis börekler yapardı güllerdiyarını da alırdık birlikte çay içerdik aaahhh ahh

Oyyyyy canım benımmm
Zaten ugramadan gıdersen kırılırım valla
Bende en cok incim le yengesı güllerdıyarını merak edıyorum.
Gecen yaz cok ıstedım ama denk gelemedık gülüm le ama ınsallah ılk seferde gorusecegımıze ınanıyorum:cicek:
Zaten onlar ugramazsa ben atlar gıderım yanlarına burnumun dıbı -ayse