Burada hayatını en çok merak ettiğiniz kişi kim?

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
İncitanem Tuana'yı seçerdim. Ondan güzel yemekler öğreneceğim için:ask::ask:

:utananincismili: ay vallahi utandim bebem tesadüfen gördüm topigi nikim gecmesi beni cok mutlu etti cansin sen estaffurullah bebem el elden üstündür sen calisiyosun evde olsan kimbilir neler döktürürsün:hhhhhh:
gecendede profilden yazismistik buraya yolun düserse basimin üstünde yerin var diye biliyosun dimi:sarilma::rose:

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
ay ben secim yapamamki icime kalbime isleyen okadar kisi varken bu sitede ama illaki nik belirtmem gerekirse bu kedijik olurdu
hem candostum dedigim insan
hemdee hemserim
ki allah nasip ederde yolum düserse mutlaka ugricam ona

nurci

Daimi Üye
Tepki
516
Ben tek kişi söyleyemiycem. İlknur,Arina ve Zühre yi merak ediyorum. İlknuru biraz kendime benzettim diğer yorumlardan. Arina benim tam tersim bir kişiye benziyo yani ben karamsarım genelde onun böyle mutluluk dolu olması ilgimi çekiyor. Zühre yi gizemli buldum ve yorumlarıda hoşuma gidiyor.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Ben tek kişi söyleyemiycem. İlknur,Arina ve Zühre yi merak ediyorum. İlknuru biraz kendime benzettim diğer yorumlardan. Arina benim tam tersim bir kişiye benziyo yani ben karamsarım genelde onun böyle mutluluk dolu olması ilgimi çekiyor. Zühre yi gizemli buldum ve yorumlarıda hoşuma gidiyor.

sağol canım senin konularıma yaptığın yorumlardan sonra bende seni merak ettim valla

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
:utananincismili: ay vallahi utandim bebem tesadüfen gördüm topigi nikim gecmesi beni cok mutlu etti cansin sen estaffurullah bebem el elden üstündür sen calisiyosun evde olsan kimbilir neler döktürürsün:hhhhhh:
gecendede profilden yazismistik buraya yolun düserse basimin üstünde yerin var diye biliyosun dimi:sarilma::rose:

Canım benim:sarilma:

Aynen seninde benim başımın üstünde yerin var bebem.:utangac:

:utandim:

Canım benim sağol. Karamsarlık pek bana göre bir kavram değil. Küçüklüğümden bu yana hep hayata pembe gözlüklerle bakmayı seçiyorum. En kötü anımda bile hayata hep pozitif bakmayı tercih ediyorum. Hayat beni üzeceğine ben hayatı üzmeye çalışıyorum-ayse Bunu eşim de dahil olmak üzere herkese aşılamayı seviyorum aslında. Yanlış bir tutum mu? Bana göre hayır:eek:

nurci

Daimi Üye
Tepki
516
Canım benim sağol. Karamsarlık pek bana göre bir kavram değil. Küçüklüğümden bu yana hep hayata pembe gözlüklerle bakmayı seçiyorum. En kötü anımda bile hayata hep pozitif bakmayı tercih ediyorum. Hayat beni üzeceğine ben hayatı üzmeye çalışıyorum-ayse Bunu eşim de dahil olmak üzere herkese aşılamayı seviyorum aslında. Yanlış bir tutum mu? Bana göre hayır:eek:[/QUOTE]

Tabiki yanlış bir tutum değil ben bunu becermediğim için imreniyorum sana. Ben kendimi bildim bileli hep karamsarım. En mutlu anımda bile ufacık bişey beni mutsuz etmeye yetebilir. Ruh halim çok çabuk değişir.

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
İncitanemi merakediyorum.
Çok renkli bir kişilik ve de çok olumlu bir insan.
Renklere bayılırım renkli insanın yanında vakit geçirmek çok güzel olurdu.
Bir de öyle güzel bir yüzü varki yüzüne bakmaya doyamazdım yanında olsaydım.
:utangac::utangac:
Hem bana nefis börekler yapardı güllerdiyarını da alırdık birlikte çay içerdik aaahhh ahh

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.926
ay ben secim yapamamki icime kalbime isleyen okadar kisi varken bu sitede ama illaki nik belirtmem gerekirse bu kedijik olurdu
hem candostum dedigim insan
hemdee hemserim
ki allah nasip ederde yolum düserse mutlaka ugricam ona

Oyyyyy canım benımmm :eek:

Zaten ugramadan gıdersen kırılırım valla :cak:

Bende en cok incim le yengesı güllerdıyarını merak edıyorum.:cak:

Gecen yaz cok ıstedım ama denk gelemedık gülüm le ama ınsallah ılk seferde gorusecegımıze ınanıyorum:cicek:

Zaten onlar ugramazsa ben atlar gıderım yanlarına burnumun dıbı -ayse

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
İncitanemi merakediyorum.
Çok renkli bir kişilik ve de çok olumlu bir insan.
Renklere bayılırım renkli insanın yanında vakit geçirmek çok güzel olurdu.
Bir de öyle güzel bir yüzü varki yüzüne bakmaya doyamazdım yanında olsaydım.
:utangac::utangac:
Hem bana nefis börekler yapardı güllerdiyarını da alırdık birlikte çay içerdik aaahhh ahh

:utangac::utangac::utangac:
oy canimsin ya
böyle bir yoruma ne yazabilirimki
cok utandim
mest oldum inanki
yüregine saglik canim
kalp kalbe karsi
gönüllerimiz bir inan
yildizlarimiz güzel anlasti seninle
hicte sönmesin insaallah
hep parlasinlar

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
Oyyyyy canım benımmm :eek:

Zaten ugramadan gıdersen kırılırım valla :cak:

Bende en cok incim le yengesı güllerdıyarını merak edıyorum.:cak:

Gecen yaz cok ıstedım ama denk gelemedık gülüm le ama ınsallah ılk seferde gorusecegımıze ınanıyorum:cicek:

Zaten onlar ugramazsa ben atlar gıderım yanlarına burnumun dıbı -ayse

Allah in izniyle tr ye adimimi atabilirsem
mutlaka ugricamm
esimde biliyo bu istegimi zaten
ve söz verdi
kendi ellerimle götürücem dedi
bebem atla gel ucakla
yengem ve benn 1bucuk saat mesafe bile yok aramizda
insaallah karsilasip tanismak nasip olurrrrrrrrrrrrr

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
ben de es_se m:eek: ,kSo m ve şirinesi :eek::eek:, birsam:eek: mım ....üçünle birgün geçirmek isterdim ...kısmetsede gerçek olucak inşallah...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar