Bu Akşam Tv'de Ne Var,İzleyelim

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.284
Tepki
83.521
Puan
113
Konum
İstanbul
214896.jpg

94_.png

23:15
Beyaz Show

Saat : 23:15 - 01:40 (145 dakika)
Tür : Eğlence (Talk Show)



Beyaz Show'a bu hafta; senarist, oyuncu, yönetmen Mahsun Kırmızıgül, ‘Mucize’ filminin oyuncuları Talat Bulut, Büşra Pekin, Erdem Yener, Metin Yıldız ve türk pop müziğinin en iyi yorumcularından biri olan Göksel konuk oluyor.

679811.jpg

90_.png

23:30
Mahşer-i Cümbüş

Saat : 23:30 - 01:15 (105 dakika)
Tür : Eğlence (Tiyatro)
Oyuncular : Burak Satıbol, Ayhan Taş, Dilek Çelebi, Ayça Işıldar Ak, Özlem Türay, Yiğit Arı



Programa, Seda Bakan ve Şinasi Yurtsever konuk oluyor. Doğaçlama tiyatro formatını ekranlara kazandıran, eğlenceli şov programı Mahşer-i Cümbüş, beş yıl aradan sonra izleyicisi ile buluşuyor. Seyircilerin de oyunlara aktif olarak katıldığı programda birbirinden eğlenceli skeçler ile renkli görüntüler yaşanıyor.

634874.jpg

24_.png

20:00
Yetenek Sizsiniz Türkiye

Saat : 20:00 - 23:15 (195 dakika)
Tür : Eğlence (Yarışma)


Family_.png


Türkiye’nin gizli kalmış yeteneklerini bu sezon Acun Ilıcalı, Eser Yenenler, Özgü Namal ve Murat Boz keşfe ediyor. Alp Kırşan’ın sunduğu Yetenek Sizsiniz'e yurtdışından gelecek özel gösteriler, sürpriz yetenekler ve jürinin neşesi damga vuracak...

679576.jpg

92_.png

20:00
Güldür Güldür Show

Saat : 20:00 - 23:15 (195 dakika)
Tür : Eğlence (Komedi Programı)
Oyuncular : Ali Sunal, Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Atilla, Çağlar Çorumlu
Yönetmen : Meltem Bozoflu


7_.png


Aynı iş yerinde çalışan Hüseyin ve Sinem aralarındaki aşkı gizli tutmayı başarabilecekler mi? Hüseyin'in terfi etmesi bu aşkı etkileyecek mi? Sinem iş ile aşkı birbirine karıştırmamayı başarabilecek mi? Vapurda sevgilisine evlenme teklif etmeye hazırlanan İsmail'in karşısına “Çekirdek Çıtlayan” teyzeler çıkarsa neler yaşanır? İsmail evlilik teklif etmeyi başarabilecek mi? Cimriliği ile meşhur olan Şevket, oğlunun düğünü için yerin üç kat altında ucuz ve izbe bir düğün salonu tutarsa neler yaşanır? Üç katlı düğün pastasına gözünü diken İbrahim, babasını üç bin liralık pastayı kesmeye ikna edebilecek mi? Davetiye vermek yerine konuklara çağrı atan ve yemekli düğün için tavuk döner-ayran alan Şevket, karısı Yeter'in gazabından kurtulabilecek mi? Bir kadın dergisi satın alan ve ilk toplantısına katılan patron Şevket'in dergide yapmak istediği değişiklikler ne? Derginin editörü Hüseyin, gurmesi İbrahim, kadınlar hakkında bilgiler paylaşan uzman Mesut ve yazar Dilek, yeni patronun isteklerini yerine getirebilecek mi? Apartmanlarına taşınan Mustafa hakkında dedikodu yapan Şevket, Nezaket ve Sinem, hangi gerçekleri keşfedecek? Mahalle bakkalı, manavı ve fikri, bodrum katta yaşayan komşuları Mustafa'nın gelişinden nasıl etkileniyor? Hepsi ve daha fazlası Güldür Güldür Show'da...





536902.jpg

87_.png

19:45
Karagül

Saat : 19:45 - 21:00 (75 dakika)
Tür : Dizi (Dram)
Oyuncular : Ece Uslu, Yavuz Bingöl, Mesut Akusta, Şerif Sezer
Yönetmen : Murat Saraçoğlu



Doğulu zengin bir ailenin oğlu Murat, İstanbul'da zarif eşi Ebru ve 3 çocuğuyla mutlu bir hayat sürmektedir. Bu peri masalı Murat'ın aniden ortadan kaybolmasıyla Ebru ve çocuklar için büyük bir yıkıma dönüşür. Murat'ın kayboluşunun ardından Murat'ın memleketi Halfeti'ye giden Ebru, kocasının kendinden gizlediği iflas gerçeğiyle yüzleşir. Diğer yandan eşinin ailesiyle mücadele etmek zorunda kalır. İstanbul'dan gelen bu narin ve iyi yetişmiş kadın, karagül gibi bu topraklarda kalmak için direnecek mi yoksa tüm bu mücadeleden vazgeçip kendi yolunu mu çizecek?

679405.jpg

90_.png

20:30
Medcezir

Saat : 20:30 - 23:30 (180 dakika)
Tür : Dizi (Dram)
Oyuncular : Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Şebnem Dönmez
Yönetmen : Ali Bilgin



Yaman’ın Nadir’in kaçış planını herkesten önce tahmin etmesi Leyla’nın hayatını kurtarır. Nadir ise etrafını saran çemberi aşmak için son hamlelerini yapar. Nadir’in işlediği suçların kanıtlanmasıyla polis bütün sürece el koyar. Bu durum Sude dışında herkesin rahat bir nefes almasına neden olur. Mira’nın Yaman’a yılbaşı hediyesi olarak şarkısını televizyonda çaldırması, şarkının internette bir fenomen olmasına neden olur. Yaman’ın meşhur olması fikri uzak bir hayal değildir. Bu durum en çok Mira’yı rahatsız eder. Öte yandan şans Kenan’ın kapısını da çalar.

665793.jpg

85_.png

21:00
The Flash (The Flash)

Saat : 21:00 - 22:00 (60 dakika)
Tür : Dizi (Aksiyon, Macera)
Oyuncular : Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Rick Cosnett



Arrow’u da yaratan isimlerden, bir kahramanın doğuş hikayesi olan The Flash, bir kaza sonucu elde ettiği yetenekle, yaşadığı şehri kötülerden korumaya adayan Barry Allen'ın öyküsünü anlatıyor.

458746.jpg

85_.png

22:00
Person of Interest (Person of Interest)

Saat : 22:00 - 23:00 (60 dakika)
Tür : Dizi (Aksiyon, Dram)
Oyuncular : Jim Caviezel, Kevin Chapman, Michael Emerson, Taraji P. Henson



Geçen yıl bomba gibi bir final yapan Person of Interest, sınırları zorlayan 4. sezonuyla ekrana geliyor. Person of Interest'e yeni sezonda yepyeni bir konuk geliyor; Cara Buono. Buono, Person of Interest'in tekinsiz karakteri Martine olarak karşımıza çıkıyor. The Sopranos'ta Kelli Moltisanti'yi canlandırarak tanınan oyuncu, Mad Men'deki rolüyle En İyi Konuk Kadın Oyuncu dalında Emmy Ödülü'ne aday gösterilmişti.

379448.jpg

85_.png

20:30
Two And a Half Men (Two and a Half Men)

Saat : 20:30 - 21:00 (30 dakika)
Tür : Dizi (Komedi)
Oyuncular : Jon Cryer, Angus T. Jones, Conchata Ferrell, Charlie Sheen



Ashton Kutcher’li üçüncü Two And Half Men sezonunda Charlie Harper’ın kızı Jenny ile tanışmaya hazır mısınız? O da en az babası kadar serseri ruhlu, alkole düşkün ve flört etmeye bayılıyor. 11. sezonda dizinin adındaki “buçuk adam” boşluğunu bir başka Harper dolduruyor. Rahmetli Charlie Harper’ın evlilik dışı bir beraberlikten dünyaya gelmiş olan, henüz kimselerin tanımadığı 25 yaşındaki kızı Jenny... İçki ve diğer keyif verici maddelerle arası en az babası kadar iyi olan, eğlenceye aşırı düşkün Jenny’nin babasına çok benzeyen bir diğer yönü ise çapkınlığı. Bu alanda babasıyla yarışacak kadar başarılı olduğunu kısa sürede öğreneceğimiz Jenny’nin dizideki “buçuk adam”lık boşluğu en kısa sürede dolduracağına hiç şüphe yok!

















 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.284
Tepki
83.521
Puan
113
Konum
İstanbul
424192.jpg

90_.png

20:30
Karayip Korsanları 4: Gizemli Denizlerde (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides)

Saat : 20:30 - 23:15 (165 dakika)
Tür : Sinema (Aksiyon, Macera,Fantastik)
Oyuncular : Johnny Depp, Penélope Cruz, Geoffrey Rush, Ian McShane, Kevin McNally
Yönetmen : Rob Marshall



Gençlik Çeşmesi'nin bulunması için İngiltere Kralı'na hizmet etmeyi reddeden kaptan Jack Sparrow, kentte kendi adıyla gemisine mürettebat toplayan sahte bir kaptanın olduğunu öğrenir. Sahte kaptanı kovalarken, karşısındakinin aslında geçmişinden geri gelen güzeller güzeli Angelica olduğunu anlar. Angelica da kral ile aynı şeyin, sonsuz yaşam sağlayan Gençlik Çeşmesi'nin peşindedir. Gençlik yıllarında kalan aşkı ve Angelica'nın şimdiki sahtekar yönü arasında gidip gelen Jack Sparrow, bir anda kendisini korsan Karasakal’ın gemisi Kraliçe Anne’de esir düşmüş halde bulur. Kralın tarafında ise esir düşen mürettebatı Gibbs ve ezeli rakibi Kaptan Barbossa da ellerindeki tek haritadan yola çıkarak çeşmeye giden yolu ve ayin rituelinin yapılması için gereken diğer 'malzemeleri' toplama niyetindedir. Aynı hedefe giden iki farklı korsanın yolu, gözyaşlarını hiçbir şey için feda etmeyen deniz kızlarını avlarken kesişecektir.

539628.jpg

82_.png

20:00
Mekanik (The Mechanic)

Saat : 20:00 - 21:40 (100 dakika)
Tür : Sinema (Aksiyon, Suç)
Oyuncular : Jason Statham, Ben Foster, Donald Sutherland, Tony Goldwyn
Yönetmen : Simon West


7_.png

%C5%9Eiddet-Korku_.png


Mekanik, olası düşmanlarını yok eden bir yeraltı örgütünün suikastçılarına verdiği bir isimdir. Arthur Bishop, eli çabuk, temiz ve profesyonelce iş çıkaran bir mekaniktir. Öyle ki örgütle arasındaki bir numaralı ara bulucu olan menajeri Koca Harry’i dahi ortadan kaldırmaktan çekinmez. Baba yadigarı mesleğini sürdürürken, yalnız olmanın yarattığı psikolojik yükü ise olanca gücüyle sırtlamaya çalışmaktadır. İç çalkantıları ile boğuşurken Harry’nin doyumsuz ve soğukkanlı oğlu Steve ile aralarında ilginç bir ortaklık doğar.

458300.jpg

15_.png

19:55
Beni Böyle Sev

Saat : 19:55 - 23:00 (185 dakika)
Tür : Dizi (Dram, Romantik)
Oyuncular : Alper Saldıran, Zeynep Çamcı, Güven Kıraç, Ozan Osmanpaşaoğlu
Yönetmen : Levent Türkan


Family_.png


Ömer Karatepe, zengin bir ailenin tek çocuğu olmasına rağmen mütevazı bir çocuktur. Annesinin neredeyse tüm hayatına yön veren aşırı ilgisi ile yetişmiştir. Babası ise onun bir an önce okulunu bitirip şirketin başına geçmesini istemektedir. Ama Ömer bir fotoğraf tutkunu ve iyi mimar olma hevesindedir. Ayşem, Trabzon'dan İstanbul'a okumaya gelen, deli dolu, yaşam enerjisi yüksek bir kızdır. Memleketinde köftecilik yapan babası Nail'den ilk kez ayrılmıştır. Ayşem, İstanbul'da amcası İlyas'ın yanında yaşarken yengesinin kendisini istemediğini öğrenince evden ayrılır. Ömer'le yolları da bu zor zamanlarında kesişir.

680247.jpg

94_.png

20:00
Güllerin Savaşı

Saat : 20:00 - 23:15 (195 dakika)
Tür : Dizi (Dram)
Oyuncular : Damla Sönmez, Barış Kılıç, Canan Ergüder, Serap Aksoy, Atilla Şendil, Yiğit Kirazcı
Yönetmen : Emre Kabakuşak



Salih’in ölümünün ardından hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Gülru, ailesine sıkı sıkı sarılırken Ömer’le aralarına ölümün soğukluğu girer. Acı ölümün gerçek sorumluları olan Gülfem ve Cahide ise, vicdan azabına kulaklarını kapatıp, kazandıkları savaşa odaklanırlar. Öte yandan, Duygu’nun bebek kozuyla Gülfem’i sıkıştırması, Gülfem’in bile beklemediği bir trajediye sebep olur. Müştemilatta ölüm acısı kızları kavururken, Yonca’nın beklenmedik acı itirafı Gülfem’i bir anda Gülru’nun hedefi haline getirir. Gülru’nun adım adım yaklaştığı gerçek, herkesin hayatını kökünden değiştirmek üzeredir.

680167.jpg

83_.png

20:00
Kertenkele

Saat : 20:00 - 23:30 (210 dakika)
Tür : Dizi (Komedi, Macera)
Oyuncular : Timur Acar, Sera Tokdemir, Erdinç Gülener, Şemsi İnkaya
Yönetmen : Kartal Çidamlı



Kertenkele, Betül’ün kardeşi olduğunu öğrenmiştir. Ünsal ve Levent ise Kertenkele’yi yakalamak için Betül’ü yakın takibe almışlardır. Zehra’ya sevgisini söyleyemeyen Kertenkele şimdi de Betül’e abisi olduğunu söyleyememenin acısını yaşamaktadır. Diğer yanda Hale, Ünsal’ın “Kara Faruk” ve “Kertenkele” diye dolaşmasından artık fazlasıyla sıkılmıştır. Bu yüzden Ünsal’a ya mesleğin ya da ben diye rest çeker. Semih ise bir yandan Zehra’nın ilgisini kazanmaya çalışırken bir yandan Melis ve Tülin’in yoğun ilgisine maruz kalmaktadır. Semih’in mutluluğu, Deli Kenan’ın Semih’in karanlık yüzünü öğrenmesiyle son bulacaktır. Semih’in malikânedeki varlığı yetmezmiş gibi sürekli Zehra ile yalnız kalma çabaları Kertenkele’nin Zehra’yı kıskanmasına neden olur. Bu arada mahalleye Kertenkele için her şeyi mahvedecek birisi gelir. Zehra’ya gerçek duygularını söyleyemeyen, peşindeki Ünsal, Levent ve Deli Kenan’dan kurtulamayan Kertenkele, şimdi de sahte hoca olduğunu ortaya çıkaracak büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalacaktır.

664009.jpg

85_.png

20:00
Forever (Forever)

Saat : 20:00 - 21:00 (60 dakika)
Tür : Dizi (Dram, Bilimkurgu)
Oyuncular : Ioan Gruffudd, Alana De La Garza, Joel David Moore, Donnie Keshawarz



Grown Ups, Las Vegas ve Chuck gibi dizilerde yazarlık görevi üstlenen Matthew Miller'ın kaleminden çıkan Henry Morgan, şık, çekici, bilgili, zeki ama daha çok hüzünlü bir adam. New York'ta adli tıp uzmanı olarak çalışıyor. Pek çok insan için ölümsüzlük bir lütuf iken onun için bir lanettir. Çünkü dünya korkunç acılara gebe ve o bütün bu acıları yaşamak durumunda kalıyor...

679675.jpg

87_.png

20:15
Kiraz Mevsimi

Saat : 20:15 - 23:30 (195 dakika)
Tür : Dizi (Romantik, Gençlik)
Oyuncular : Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Dağhan Külegeç, Nilperi Şahinkaya
Yönetmen : Filiz Gülmez Pakman



Ayaz Öykü’yle ilişkilerine yepyeni bir boyut kazandırmak üzere büyük bir sürpriz planlar. Birlikte şehir dışına doğru yolculuğa çıkarlar. Ancak yolda yaşadıkları aksilikler Ayaz’ın bütün planını alt üst eder. Ayaz tam her şeyi yoluna koymuşken, Mete’nin getirdiği haberler işlerin yeniden karışmasına sebep olur. Mete, Öykü’den şirketin geleceği için bir süre daha karısı rolünü oynamasını ister. Ayaz bu isteğe karşı çıkarken Öykü Mete’yi yüz üstü bırakmak istemez. Bu fikir ayrılığı, Ayaz ve Öykü için yeni bir inatlaşmanın başlangıcıdır. Oynadıkları evcilik oyunu Önem’in de hamlesiyle içinden çıkılmaz bir hal alır.

500641.jpg

85_.png

21:00
Major Crimes (Major Crimes)

Saat : 21:00 - 22:00 (60 dakika)
Tür : Dizi (Suç, Dram)
Oyuncular : Mary McDonnell, G.W. Bailey, Tony Denison, Michael Paul Chan



Brenda Leigh Johnson’a veda ettik ama The Closer ekibi hala orada bir yerlerde. Yeni şefleri Sharon Raydor ile birlikte bıraktıkları yerden devam ediyorlar. Suçlular artık Sharon Raydor’a hesap veriyor! The Closer’ın devam dizisi sayılan Major Crimes’ta, The Closer’ın beşinci sezonunda tanıştığımız Sharon Raydor karakterini ekibin şefi olarak izliyoruz. Battlestar Galactica’dan tanıdığımız Mary McDonnell’ın başarıyla canlandırdığı Raydor, hem The Closer seyircisinin hem de Brenda Leigh Johnson’ın başlangıçta pek hoşlanmadığı bir karakterdi. Dizinin finaline doğru kendini sevdiren Raydor, Major Crimes’ta ekibin yeni lideri olarak gerçek sınavını veriyor. Brenda’nın yokluğuyla ekibin çalışma yöntemleri değişiyor, dinamikler yeni bir forma giriyor ama suçlar ve suçlular yine kimsenin boy ölçüşemediği bir şefin süzgecinden geçiyor.

665235.jpg

99_.png

22:00
The Vampire Diaries

Saat : 22:00 - 23:00 (60 dakika)
Tür : Dizi (Dram, Fantastik)
Oyuncular : Nina Dobrev, Paul Wesley, Ian Somerhalder


Youth_.png


Elena ve Caroline, Mystic Falls güzellik yarışmasında giyeceği kıyafet için April’e yardım eder.

680039.jpg

92_.png

21:45
Roman Havası

Saat : 21:45 - 00:00 (135 dakika)
Tür : Dizi (Komedi)
Oyuncular : Oya Başar, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Petek Dinçöz, Erkan Şahin
Yönetmen : Hakan Arslan


g.i_.png


Parfüm reklamında oynayan Şahin’in boy boy resimlerini Sultaniye görmüştür. Şahin’in gördüğü ilgiyi kıskanan Sultaniye de oyunculuk ajanslarına başvurmaya karar verir en büyük destekçisi tabii ki annesi Zarife olur. Ana kız film çekimine giderler ama onları büyük bir tehlike beklemektedir. Çünkü bu set porno film setidir. Ama yine Zarife’nin çabalarıyla buradan kurtulacaklardır. Elmas ve Haydar çadırda yaşamaktan vazgeçerler çünkü Haydar, emlakçı bir arkadaşından kullanılmayan bir evin anahtarlarını almıştır. Zarife ise bu evi Aslı’nın dünürcülerini kabul etmek için kiralamaya karar verir. Aslı ve Kerem de Zarife’ye yakalanmamak için inşaatta buluşmuştur.

634874.jpg

24_.png

20:00
Yetenek Sizsiniz Türkiye

Saat : 20:00 - 23:15 (195 dakika)
Tür : Eğlence (Yarışma)


Family_.png


Türkiye’nin gizli kalmış yeteneklerini bu sezon Acun Ilıcalı, Eser Yenenler, Özgü Namal ve Murat Boz keşfe ediyor. Alp Kırşan’ın sunduğu Yetenek Sizsiniz'e yurtdışından gelecek özel gösteriler, sürpriz yetenekler ve jürinin neşesi damga vuracak...

677104.jpg

94_.png

23:15
Arkadaşım Hoşgeldin

Saat : 23:15 - 02:30 (195 dakika)
Tür : Eğlence (Eğlence Programı)
Oyuncular : Ezgi Mola, Tolga Çevik



Kulisinden, dekoruna yeni yıl heyecanını tiyatro salonuna taşıyan gösteri, sahne üzerinde de Tolga Çevik ile yılın en eğlenceli macerasını yaşıyor. Arkadaşım, yılbaşı özel bölümünde Türkiye’nin Diva’sı Bülent Ersoy, Rafet El Roman ve Oryantal Didem ile bol sürprizli bir şov ile ekrana geliyor.

657681.jpg

90_.png

23:15
Dada Dandinista

Saat : 23:15 - 02:00 (165 dakika)
Tür : Eğlence (Talk Show)



Programın bu haftaki konukları; Fatih Ürek, Ceyhun Yılmaz, Lerzan Mutlu; Kocamın Ailesi dizisinden Gökhan Alkan; bu cuma günü vizyona giren Bana Masal Anlatma filmi oyuncuları Hande Doğandemir, Fatih Artman, Devrim Yakut, Cengiz Bozkurt, Sadi Celil Cengiz ve Burcu Biricik; Bu Tarz Benim yarışması ile tanıdığımız Tuğce Ergişi, Aycan ve Nurcan Şencan; şarkıcı Soysal - Cemal Kardeşler ve Mahşer-i Cümbüş ekibi... Okan Bayülgen’in sunduğu Dada Dandinista birbirinden renkli konukları ile ekrana geliyor. Medya arkası, dandinistan haber bülteni, kamu spotu, burç yorumcusu, studyo canavarı buling gibi Okan Bayülgen’e özgü birbirinden eğlenceli skeçler ve canlı performanslar ile Dada Dandinista çumartesi gecelerinin vazgeçilmez programı olmaya aday...

























 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.284
Tepki
83.521
Puan
113
Konum
İstanbul
674691.jpg

15_.png

19:55
Filinta

Saat : 19:55 - 23:00 (185 dakika)
Tür : Dizi (Tarihi, Polisiye)
Oyuncular : Onur Tuna, Serhat Tutumluer, Mehmet Özgür, Damla Aslanalp, Naz Elmas
Yönetmen : Kudret Sabancı



Kadı Gıyaseddin Hatemi, kundaktayken Külliye’nin önünde bulduğu Filinta Mustafa'ya bir baba, adalete ihtiyacı olanlar içinse sığınılacak bir liman gibidir. Kadı Gıyaseddin, aynı zamanda Padişah’a şehzadeyken hocalık yapmıştır. Kadılık makamını karakola taşıyan Kadı Gıyaseddin, böylelikle hem olaylara yakın olacak hem de padişaha verdiği Galata'yı kötülüklerden temizleme sözünü tutacaktır.

680706.jpg

94_.png

20:00
Küçük Ağa

Saat : 20:00 - 23:15 (195 dakika)
Tür : Dizi (Komedi, Dram)
Oyuncular : Birce Akalay, Sarp Levendoğlu, Zeki Alasya, Emir Berke Zincidi
Yönetmen : Türker İnanoğlu


Family_.png


Sinem ve Ali’nin başına gelen terslikler devam etmektedir. Sinem’in evine hırsız girince yardıma Ali koşar fakat, başı belaya girecektir. Mehmetcan ve çete okullar arası müzik yarışmasına katılırlar ve kendi besteleri farklı tarzları ile iddialılardır...

681007.jpg

83_.png

20:00
Kaçak

Saat : 20:00 - 23:30 (210 dakika)
Tür : Dizi (Aksiyon, Dram)
Oyuncular : Gürkan Uygun, Berk Hakman, Mustafa Avkıran, Begüm Birgören
Yönetmen : Serkan Birinci



Ertan, gireceği yeni işte babasını ve Serhat’ı şaşırtacak kadar büyük oynar. Cemile, Tülay’la baş etmek için onu sevgilisinin silahıyla vurmak ister. Tülay için kurduğu planı yürütürken diğer yandan Seyfi’yle bir olup, Ertan’ı da oyundan uzaklaştırmaya çalışır. Merve ve Serhat’ın evlilikleri, Serhat ve ekibinin gazabına mı uğrayacak? Serhat, ekibinin tepkilerini göz önüne alarak kaybettiği itibarını geri kazanmaya çalışır. Umut, okulda yaşadığı sorunla baş etmek zorunda kalırken babası Serhat imdadına yetişir. Serhat ve ekibi, Şahingöz’ün talimatıyla girdikleri yeni macerada Ertan’ı alt edebilecekler mi? Ertan kurduğu ekiple başarıya mı ulaşacak, yoksa bir kez daha karşısında Serhat’ı görmek onu şaşırtacak mı?

680920.jpg

90_.png

20:30
Kaderimin Yazıldığı Gün

Saat : 20:30 - 23:30 (180 dakika)
Tür : Dizi (Dram)
Oyuncular : Özcan Deniz, Hatice Şendil, Begüm Kütük Yaşaroğlu, Gürbey İleri
Yönetmen : Ulaş İnaç



Kahraman’dan umduğu karşılığı bulamayan Defne konaktan ayrılma kararındadır. Annesinin hapishanede bıçaklandığını öğrenen Elif ise, adeta çılgına döner. Kıymet Hanım’a bunların hesabını sormak için soluğu konakta alır. Elif bir anda Defne’yle karşı karşıya kalır. Kendi varlığını iyice unutturan Maksut güçlenerek, Yörükhanların karşısına çıkmayı istemektedir. Büyük denizde küçük balık olmayacaktır artık.

652195.jpg

87_.png

23:45
1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk

Saat : 23:45 - 01:45 (120 dakika)
Tür : Dizi (Komedi)
Oyuncular : Demet Evgar, Emre Karayel
Yönetmen : Leyla Yaman


Family_.png


Demet Evgar ile Emre Karayel'in yer aldığı dizide, kadın erkek ilişkileri üzerine kurulu hikâyeler ekrana taşınıyor.

642653.jpg

24_.png

20:00
O Ses Türkiye Düello

Saat : 20:00 - 23:15 (195 dakika)
Tür : Eğlence (Yarışma)


Family_.png


Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu programda, Gökhan Özoğuz, Hadise, Ebru Gündeş ve Mazhar Alanson ile Özkan Uğur'dan oluşan jüri üyeleri, Türkiye’nin en iyi sesini bulunmaya çalışıyor. O Ses Türkiye’de artık takımlarını oluşturan jüri üyeleri, kendi takımlarındaki birbirine uygun sesleri eşleştiriyor, en iyi performansı sergileyen yarışmacı O Ses Türkiye’ye kaldığı yerden devam ediyor.











 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.284
Tepki
83.521
Puan
113
Konum
İstanbul
682552.jpg

92_.png

20:00
Güldür Güldür Show

Saat : 20:00 - 23:15 (195 dakika)
Tür : Eğlence (Komedi Programı)
Oyuncular : Ali Sunal, Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Atilla, Çağlar Çorumlu
Yönetmen : Meltem Bozoflu


7_.png


Eşofmanlı Şevket Hoca, bu kez tasarruf konusuna el atıyor. Şevket Hoca ve program sunucusu Nezaket, tasarruf ile ilgili neler söyleyecek? Stüdyo konukları hangi soruları soracak ve Şevket bu sorulara çıldırmadan cevaplar verebilecek mi? Bankaya kredi başvurusu yapan ve yeni sistem sayesinde bütün sırları ortaya çıkan Hüseyin, kredi almayı başarabilecek mi? Resul Dindar'ın banka memuru Burcu ve banka müdürü Mustafa'ya karşı gelmesinin nedeni nedir? Hekimim programında neler oluyor? Kalp doktoru Bilal, beyin cerrahı İbrahim ve program sunucusu Yeter, bu hafta hangi sorunlara çözümler arayacak? Programa konuk olarak katılan Nafi, neden hocalara 'bana masal anlatma' diyor? Arabesk rap'çi Sinem, ayrıldığı sevgilisi İbrahim'den intikam almak için kankası Bilal’le iş birliği yapacak. İbrahim'in yeni sevgilisi rap'çi Yeter ve grup arkadaşları Sinem'i görünce neler yaşanır? Arabesk rap'çiler ile normal rap'çiler atışmasını kim kazanacak? Hepsi ve daha fazlası Güldür Güldür Show'da...

634874.jpg

24_.png

20:00
Yetenek Sizsiniz Türkiye

Saat : 20:00 - 23:15 (195 dakika)
Tür : Eğlence (Yarışma)


Family_.png


Türkiye’nin gizli kalmış yeteneklerini bu sezon Acun Ilıcalı, Eser Yenenler, Özgü Namal ve Murat Boz keşfe ediyor. Alp Kırşan’ın sunduğu Yetenek Sizsiniz'e yurtdışından gelecek özel gösteriler, sürpriz yetenekler ve jürinin neşesi damga vuracak...

214896.jpg

94_.png

23:15
Beyaz Show

Saat : 23:15 - 06:00 (405 dakika)
Tür : Eğlence (Talk Show)



Beyaz Show'a bu hafta; Çalsın Sazlar filminin oyuncuları Engin Hepileri, Belçim Bilgin, Caner Cindoruk, Polis Akademisi Alaturka filmi ile Yolanthe Sneijder Cabau, Bana Masal Anlatma filmiyle Hande Doğandemir, Cengiz Bozkurt, sahnelerin sevilen ismi Altay ve yepyeni albümü ile Funda Arar konuk oluyor.

679811.jpg

90_.png

23:30
Mahşer-i Cümbüş

Saat : 23:30 - 01:15 (105 dakika)
Tür : Eğlence (Tiyatro)
Oyuncular : Burak Satıbol, Ayhan Taş, Dilek Çelebi, Ayça Işıldar Ak, Özlem Türay, Yiğit Arı



Programa, Seda Bakan ve Şinasi Yurtsever konuk oluyor. Doğaçlama tiyatro formatını ekranlara kazandıran, eğlenceli şov programı Mahşer-i Cümbüş, beş yıl aradan sonra izleyicisi ile buluşuyor. Seyircilerin de oyunlara aktif olarak katıldığı programda birbirinden eğlenceli skeçler ile renkli görüntüler yaşanıyor

682356.jpg

82_.png

21:40
Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu (Resident Evil: Extinction)

Saat : 21:40 - 23:30 (110 dakika)
Tür : Sinema (Bilimkurgu, Aksiyon,Macera)
Oyuncular : Milla Jovovich, Oded Fehr, Ali Larter, Iain Glen
Yönetmen : Russell Mulcahy


13_.png

%C5%9Eiddet-Korku_.png


Raccoon City felaketinin üzerinden yıllar geçmiştir. Şehirler güvenli olmayı yitirince Alice, Nevada çölünde, kendi yarattığı steril bir dünyada yaşamaya başlamıştır. Bu arada Carlos Olivera ve L.J., hayatta kalmayı başaran Claire, K-Mart ve hemşire Betty’yle birlikte sağ kalan bir grup insanı bir araya getirerek, yola çıkar. Bir süre sonra yolları, Umbrella Corporation’ın üzerinde çeşitli bio-organik deneyler yaptığı Alice ile kesişir. Onlar, yaşayan ve virüsten etkilenmemiş başka insanları arayan cesur bir ekibin üyeleridir artık... Ama çölün ortasında karşılarına sağlıklı insanlar değil, Zombiler çıkar. Kendilerini korumaları için gereken şey; bir düzine silah, binlerce kurşun ve bir çift alev makinesidir. Türler arası acımasız bir ölüm kalım savaşı başlamıştır artık...

622342.jpg

83_.png

21:50
İçerideki Adam (Inside Man)

Saat : 21:50 - 00:35 (165 dakika)
Tür : Sinema (Suç, Dram,Gerilim)
Oyuncular : Denzel Washington, Clive Owen, Jodie Foster, Christopher Plummer
Yönetmen : Spike Lee



Boyacı kıyafetleri giymiş dört kişi, Wall Street’in en büyük ve kalabalık şubelerinden birine gelir. Zekice planlanmış operasyon, kısa bir süre sonra kostümlü soyguncuların 50 kişiyi rehin alması ile başlar. Soyguncuların lideri Dalton Russel ile anlaşması için New York Polis Departmanı dedektifleri, Keith Frazier ve Bill Mitchell görevlendirilir. Tecrübeli Dedektif Frazier ve Mitchell, kimseye zarar gelmeden, durumu kontrol altına almak konusunda kararlıdır. Ancak son derece zeki ve soğukkanlı bir lider olan Russel, her aşamada dedektifleri saf dışı bırakmayı başarır. Üstelik banka patronu, olup bitenle dakika dakika ilgilenmekte ve bayan bir broker da soyguncularla özel görüşme talep etmektedir. Bu durum dedektiflerin kafasını iyice karıştırır.

683243.jpg

94_.png

20:00
Arka Sokaklar

Saat : 20:00 - 23:15 (195 dakika)
Tür : Dizi (Polisiye, Macera)
Oyuncular : Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Can Nergis, Müge Boz, Beril Kaynar
Yönetmen : Orhan Oğuz


Family_.png


Mesut, Esma’yı kan revan içinde bulur. Hastaneye yetişmeye çalışır. Sidar ise Yakup ile birliktedir ve Yakup’a Esma’nın yaşamasının çok zor olduğundan bahseder. Ama hesabı hala bitmemiştir. Şimdi ise sıradaki hedef Mesut’tur. Rıza’nın önderliğindeki ekip hastanede Mesut’un yanındadır. Reşat Hoca ameliyata başlar ve Esmanın babası Rasim Bey hastaneye gelir. Ameliyathane kapısında tüm ekip Esma’dan gelecek iyi haberi bekler; Ancak çok geçmeden acı haber gelir...

658060.jpg

15_.png

19:55
Yeşil Deniz

Saat : 19:55 - 23:00 (185 dakika)
Tür : Dizi (Komedi)
Oyuncular : Burak Serdar Şanal, Öykü Çelik, Melis Babadağ, Mert Turak
Yönetmen : Yahya Samancı



1990'lı yıllarda, Ege'de Yeşilova isimli kasabada yaşayan naif, komik ve büyük hayalleri olan küçük insanların hikâyesini konu alıyor.

536902.jpg

87_.png

20:00
Karagül

Saat : 20:00 - 21:00 (60 dakika)
Tür : Dizi (Dram)
Oyuncular : Ece Uslu, Yavuz Bingöl, Mesut Akusta, Şerif Sezer
Yönetmen : Murat Saraçoğlu



Doğulu zengin bir ailenin oğlu Murat, İstanbul'da zarif eşi Ebru ve 3 çocuğuyla mutlu bir hayat sürmektedir. Bu peri masalı Murat'ın aniden ortadan kaybolmasıyla Ebru ve çocuklar için büyük bir yıkıma dönüşür. Murat'ın kayboluşunun ardından Murat'ın memleketi Halfeti'ye giden Ebru, kocasının kendinden gizlediği iflas gerçeğiyle yüzleşir. Diğer yandan eşinin ailesiyle mücadele etmek zorunda kalır. İstanbul'dan gelen bu narin ve iyi yetişmiş kadın, karagül gibi bu topraklarda kalmak için direnecek mi yoksa tüm bu mücadeleden vazgeçip kendi yolunu mu çizecek?

682986.jpg

90_.png

20:30
Medcezir

Saat : 20:30 - 23:30 (180 dakika)
Tür : Dizi (Dram)
Oyuncular : Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Şebnem Dönmez
Yönetmen : Ali Bilgin



Yaman, Nadir karşısında çaresiz kalan Sude’ye yardım etmek için hiç düşünmeden tehlikeye doğru adım atar. Şantajın ortaya çıkmasından korkan Sude, Yaman’ın bütün ısrarlarına rağmen, polisten ya da Selim’den yardım almayı kabul etmez. Fakat gece hem Sude için hem Nadir için hiç beklenmedik şekilde sonuçlanacaktır. Tuzağa düştüğünü düşünen Nadir intikam yemini eder.

636773.jpg

99_.png

20:00
The Musketeers (The Musketeers)

Saat : 20:00 - 21:00 (60 dakika)
Tür : Dizi (Macera, Dram)
Oyuncular : Howard Charles, Luke Pasqualino, Santiago Cabrera, Tom Burke



Aramis'in eski bir arkadaşı Marsac beklenmedik bir anda Paris’e dönünce silahşorları bir telaş alır.

379448.jpg

85_.png

20:30
Two And a Half Men (Two and a Half Men)

Saat : 20:30 - 21:00 (30 dakika)
Tür : Dizi (Komedi)
Oyuncular : Jon Cryer, Angus T. Jones, Conchata Ferrell, Charlie Sheen



Ashton Kutcher’li üçüncü Two And Half Men sezonunda Charlie Harper’ın kızı Jenny ile tanışmaya hazır mısınız? O da en az babası kadar serseri ruhlu, alkole düşkün ve flört etmeye bayılıyor. 11. sezonda dizinin adındaki “buçuk adam” boşluğunu bir başka Harper dolduruyor. Rahmetli Charlie Harper’ın evlilik dışı bir beraberlikten dünyaya gelmiş olan, henüz kimselerin tanımadığı 25 yaşındaki kızı Jenny... İçki ve diğer keyif verici maddelerle arası en az babası kadar iyi olan, eğlenceye aşırı düşkün Jenny’nin babasına çok benzeyen bir diğer yönü ise çapkınlığı. Bu alanda babasıyla yarışacak kadar başarılı olduğunu kısa sürede öğreneceğimiz Jenny’nin dizideki “buçuk adam”lık boşluğu en kısa sürede dolduracağına hiç şüphe yok!

665793.jpg

85_.png

21:00
The Flash (The Flash)

Saat : 21:00 - 22:00 (60 dakika)
Tür : Dizi (Aksiyon, Macera)
Oyuncular : Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Rick Cosnett



Arrow’u da yaratan isimlerden, bir kahramanın doğuş hikayesi olan The Flash, bir kaza sonucu elde ettiği yetenekle, yaşadığı şehri kötülerden korumaya adayan Barry Allen'ın öyküsünü anlatıyor.


 

Simge_01

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2014
Mesajlar
427
Tepki
418
Puan
63
Yaş
33
Konum
İstanbul
Ben yine müziklere takılacağım anlaşılan.Zaten öyle fazla tvler diziler ile pek aram yoktur.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.284
Tepki
83.521
Puan
113
Konum
İstanbul
646661.jpg

92_.png

20:00
Hükümet Kadın 2

Saat : 20:00 - 22:30 (150 dakika)
Tür : Sinema (Komedi)
Oyuncular : Demet Akbağ, Ercan Kesal, Sermiyan Midyat, Ayberk Atilla
Yönetmen : Sermiyan Midyat


g.i_.png


Yıl 1949, mevsim bahar... Yasaklı yıllar... Kitaplar, gazeteler, kelimeler hüküm giymiş; hürriyet dedikleri hep vaat, hep vaat... Tek umut, açılan sandık sayısı ve geçerli oy sayıları... Güneydoğu’nun ilk kadın belediye başkanı Xate, henüz kendisini bekleyen bu başkanlık görevinden habersiz, Midyat Belediye Başkanı Aziz Veysel’in eşi olarak yaşamaktadır. Kasabanın iflah olmaz başkan adayı Faruk, hala gözde bir bekar olarak hayatına devam etmektedir. Belediye başkanı olmak için her yolu denemeye hazırdır. Xate, bir sabah Aziz Veysel’i başkanlık görevine uğurlarken kötü bir sürprizle karşılaşır. Bu sürpriz, Xate ile Faruk’u yeniden karşı karşıya getirecektir. Üstelik ağzından yalan çıkamayan Xate ile yeri gelince kendine bile yalan söyleyebilen Faruk meydanlarda, seçim vaaderi ile yarışacaktır.

579929.jpg

92_.png

22:30
Ayakta Kal

Saat : 22:30 - 00:30 (120 dakika)
Tür : Sinema (Dram)
Oyuncular : Mehmet Aslan, Sinem Kobal, Fırat Çöloğlu, Ozan Aydemir
Yönetmen : Adnan Güler


7_.png

%C5%9Eiddet-Korku_.png


Sıradan bir lisede okuyan Ali ile kolejde okuyan Yasemin'in yolları kesişir. İkili kısa sürede birbirine ilgi duymaya başlar. Ancak Yasemin'in ailesi bu ilişkiye karşı çıkar. Bu arada Yasemin'in zengin arkadaşları ile Mehmet'in devlet okulunda olan arkadaşları arasında çatışma çıkar. Mehmet'in okuluna atanan idealist bir matematik öğretmeni öğrencileri farklı bir yöne kaydırır.

684404.jpg

90_.png

20:30
Kaderimin Yazıldığı Gün

Saat : 20:30 - 23:30 (180 dakika)
Tür : Dizi (Dram)
Oyuncular : Özcan Deniz, Hatice Şendil, Begüm Kütük Yaşaroğlu, Gürbey İleri
Yönetmen : Ulaş İnaç



Defne’nin hamile olmadığını öğrenen Şükran, Yörükhan Ailesi için bomba etkisi yaratacak bu sırrı Yakup’a söyler. Holdingde dönen dolapları öğrenen Ziya bey adeta küplere biner. Yakup kendisini babasının hışmından kurtarmak için, Defne’nin hamile olmadığı açıklar. Ziya Bey’in bu sırrı öğrenmesiyle adeta yer yerinden oynar. Ziya Bey, herkese küser ve evi terk eder. Yörükhan Konağı, adeta matem havasına bürünür. Bu durumda Kahraman’ın vereceği kararlar merakla beklenmektedir. Bütün bu olaylardan sonra iyice yalnızlaşan Kıymet Hanım, bu oyuna bir son vermekte kararlıdır. Hiç kimseye söylemeden tek başına radikal bir karar alır. Bu işi kendisi başlattığı için kendisi bitirecektir.


636773.jpg

99_.png

20:00
The Musketeers (The Musketeers)

Saat : 20:00 - 21:00 (60 dakika)
Tür : Dizi (Macera, Dram)
Oyuncular : Howard Charles, Luke Pasqualino, Santiago Cabrera, Tom Burke



Kral Luis’nin sürgün edilen hain annesi Marie de' Medici, bir suikastçıdan korunmak için geri döner.





684965.jpg

15_.png

19:55
Filinta

Saat : 19:55 - 23:00 (185 dakika)
Tür : Dizi (Tarihi, Polisiye)
Oyuncular : Onur Tuna, Serhat Tutumluer, Mehmet Özgür, Damla Aslanalp, Naz Elmas
Yönetmen : Kudret Sabancı



Kadı Gıyaseddin Hatemi, kundaktayken Külliye’nin önünde bulduğu Filinta Mustafa'ya bir baba, adalete ihtiyacı olanlar içinse sığınılacak bir liman gibidir. Kadı Gıyaseddin, aynı zamanda Padişah’a şehzadeyken hocalık yapmıştır. Kadılık makamını karakola taşıyan Kadı Gıyaseddin, böylelikle hem olaylara yakın olacak hem de padişaha verdiği Galata'yı kötülüklerden temizleme sözünü tutacaktır.

684599.jpg

94_.png

20:00
Küçük Ağa

Saat : 20:00 - 23:15 (195 dakika)
Tür : Dizi (Komedi, Dram)
Oyuncular : Birce Akalay, Sarp Levendoğlu, Zeki Alasya, Emir Berke Zincidi
Yönetmen : Türker İnanoğlu


Family_.png


Sadık Müdür’ün başına gelenler Mehmetcan ve çeteyi harekete geçirir. Bülent, Ali yüzünden kendini hiç istemediği bir durumun içinde bulur, Arzu ise Bülent’e epey sinirlenir. Sinem ve Ali arasındaki durumlar devam ederken, Ali’nin Sinem’i kıskanmasını fırsat bulan Mehmetcan, barışırlar umudu ile Ali’nin başını belaya sokacak işlere kalkışır ve ortalık iyice karışır.

642653.jpg

24_.png

20:00
O Ses Türkiye Düello

Saat : 20:00 - 23:15 (195 dakika)
Tür : Eğlence (Yarışma)


Family_.png


Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu programda, Gökhan Özoğuz, Hadise, Ebru Gündeş ve Mazhar Alanson ile Özkan Uğur'dan oluşan jüri üyeleri, Türkiye’nin en iyi sesini bulunmaya çalışıyor. O Ses Türkiye’de artık takımlarını oluşturan jüri üyeleri, kendi takımlarındaki birbirine uygun sesleri eşleştiriyor, en iyi performansı sergileyen yarışmacı O Ses Türkiye’ye kaldığı yerden devam ediyor.

681247.jpg

15_.png

23:00
Bak Hele Bak

Saat : 23:00 - 00:15 (75 dakika)
Tür : Eğlence (Komedi Programı)



Öyle bir kapı düşünün ki her yere açılıyor. Bak Hele Bak'ta her bölümde 4 ünlü bir kapıdan içeri girip, hiç bilmedikleri bir hikayenin kahramanı oluyor. Bir kapı, onlarca ünlü, yüzlerce durum, binlerce kahkaha burada...

635573.jpg

83_.png

22:30
Kim Milyoner Olmak İster?

Saat : 22:30 - 23:40 (70 dakika)
Tür : Eğlence (Yarışma)


Family_.png


Dünyanın en çok seyredilen ve en çok kazandıran bilgi yarışması “Kim Milyoner Olmak İster?”, Selçuk Yöntem'in sunumuyla ekrana geliyor. Programa Türkiye’nin farklı yerlerinden ya da farklı ülkelerden başvuru yapıp, mülakatla seçilen yarışmacılar katılıyor. Yine moral desteği için yarışmacıların yakınları da stüdyoda yerlerini alıyorlar. Toplamda on iki soruyu yanıtlamak için yarışmacılara dört joker hakkı sunuluyor. Ayrıca iki baraj hakkı veriliyor. Baraj sorularına doğru yanıt verildiğinde o ana kadar kazanılan ödül, her durumda yarışmacının oluyor. On iki soru doğru yanıtlanırsa kazanılacak ödül 1 milyon TL...

412241.jpg

82_.png

23:20
Hayatın Rengi

Saat : 23:20 - 01:15 (115 dakika)
Tür : Eğlence (Magazin)



Hayatın Rengi, özel röportajları ve farklı haber anlayışıyla sanat dünyasının gündemini belirliyor. Her hafta başka bir ünlünün sunduğu programda, sanat dünyasındaki son dakika gelişmeleri ekrana taşınıyor.

















 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.284
Tepki
83.521
Puan
113
Konum
İstanbul
642653.jpg

24_.png

20:00
O Ses Türkiye Düello

Saat : 20:00 - 23:15 (195 dakika)
Tür : Eğlence (Yarışma)


Family_.png


Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu programda, Gökhan Özoğuz, Hadise, Ebru Gündeş ve Mazhar Alanson ile Özkan Uğur'dan oluşan jüri üyeleri, Türkiye’nin en iyi sesini bulunmaya çalışıyor. O Ses Türkiye’de artık takımlarını oluşturan jüri üyeleri, kendi takımlarındaki birbirine uygun sesleri eşleştiriyor, en iyi performansı sergileyen yarışmacı O Ses Türkiye’ye kaldığı yerden devam ediyor.

689133.jpg

94_.png

20:00
Küçük Ağa

Saat : 20:00 - 23:15 (195 dakika)
Tür : Dizi (Komedi, Dram)
Oyuncular : Birce Akalay, Sarp Levendoğlu, Zeki Alasya, Emir Berke Zincidi
Yönetmen : Türker İnanoğlu


Family_.png


Ali, başına gelen olaylar karşısında şaşkınlık içindedir. Mehmet Ağa ise gerçeklerin ortaya çıkması için elinden geleni yapmaktadır. Mehmetcan babasının durumuna çok üzülür bir de okuldaki çocukların Mehmetcan’ ın bu konu ile ilgili üstüne gelmeleri onun iyice canını yakar. Sinem ise olayların çözüme ulaşmasında büyük rol oynar. Ali’nin gayreti ve polislerin sıkı takibi sonucu olaylar gün yüzüne çıkar fakat herkes perişan olmuştur.

688823.jpg

92_.png

20:00
Acil Servis

Saat : 20:00 - 23:30 (210 dakika)
Tür : Dizi (Dram)
Oyuncular : Serhat Teoman, Nur Erkul, Seda Akman, Tamer Tıraşoğlu
Yönetmen : Merve Girgin, Barış Erçetin


7_.png

%C5%9Eiddet-Korku_.png


Hastanede ölümle yaşam arasında yeni bir gün daha başlamaktadır. Ambulanslar durmadan hasta taşımaktadır. İdealist doktor Murat, yorucu bir gece nöbetinin ardından bir yandan hastaları, bir yandan da eşinin istekleriyle uğraşmaktadır. İlişkileri henüz biten Sinan ve Zeynep’in arasında ise soğuk rüzgarlar esmektedir. Yeşim, Sinan tarafından aldatılmanın acısını hala atlamamış Zeynep’e destek olmaya çalışıyordur. Acil Servis’teki stajının ilk gününde Mert, servisin en sert doktoru Berzan’ın ellerine teslim edilmiştir. Herkes o günün de diğer günler gibi sıradan ve yoğun bir gün olduğunu düşünürken Zeynep’in intihar ettiği haberi gelir. Sinan aşkın hafife alınamayacak bir oyun olduğunu anlayacaktır.

688610.jpg

90_.png

20:30
Kaderimin Yazıldığı Gün

Saat : 20:30 - 23:30 (180 dakika)
Tür : Dizi (Dram)
Oyuncular : Özcan Deniz, Hatice Şendil, Begüm Kütük Yaşaroğlu, Gürbey İleri
Yönetmen : Ulaş İnaç



Şirketten gelen fatura Kahraman’ın bir kolye satın aldığını göstermektedir. Defne bu kolyenin kendisine değilse, kime alındığını merak etmektedir. Hedefte Elif vardır. Evine gider ve Defne kolyeyi Elif’in boynunda görür. Üzerine saldırır. Elif bunun altında kalmaz. Bu arada Kahraman da babasına bebeğin alınmadığını söyler. Ziya bey havalara uçar. Diğer tarafta ise, Meryem, Kadir’le yüzleşir. Yirmi yıllık bu yüzleşme çok sert olur. Meryem bu noktadan sonra ailesine yönelir. Konak Meryem’in sesiyle çınlar. Kahraman yaptığı bir sürprizle Elif’i mutlu eder. Ancak birkaç saatlik planladıkları kar tatili yolların kapanmasıyla uzar. Elif ve Kahraman geceyi otelde geçirmek zorunda kalırlar. İkisi için de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

688941.jpg

83_.png

22:00
Kaçak

Saat : 22:00 - 23:10 (70 dakika)
Tür : Dizi (Aksiyon, Dram)
Oyuncular : Gürkan Uygun, Berk Hakman, Begüm Birgören, Yağmur Tanrısevsin
Yönetmen : Serkan Birinci



Dadaylı hayatında ilk defa gerçek bir ilişki yaşama şansı yakalamışken karşılaşacağı sürprizle nasıl başa çıkacak? Tanışacağı kız onun hayatını nasıl değiştirecek? Burak, hayatına yön vermeye çalışırken yapacağı hatayla ablası Merve ve Serhat’ın evliliğini etkiler. Tülay gün geçtikçe Bonzai'nin etkisine girmeye başlar, aklını kaybetmek üzeredir. Ertan sonunda durumu anlayıp sattığı zehrin insanlara neler yapabileceğini hayatı boyunca aşık olduğu tek kızda görmek zorunda kalır. İşin ucunda Cemile olduğunu öğrenen Ertan, onun için nasıl bir son hazırlayacak? Ertan, Tülay’ın durumundan o kadar etkilenir ki yıllardır savaştığı Serhat ve ekibine ummadıkları bir fırsat sunar. Serhat ve ekibini bekleyen son görevde kimlerin canı yanacak? Mutluluğa yeni kavuşan Merve, Serhat’ın olmadığı bir hayata mı adım atmak zorunda kalacak? Yıllardır kendi adaletlerini ortaya koyan Serhat ve ekibi, son görevde başarılı olabilecekler mi?









 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.284
Tepki
83.521
Puan
113
Konum
İstanbul
696026.jpg

15_.png

19:55
Yedi Güzel Adam

Saat : 19:55 - 22:00 (125 dakika)
Tür : Dizi (Dram)
Oyuncular : Uraz Kaygılaroğlu, Yıldız Çağrı Atiksoy, Baran Akbulut, Kemal Uçar
Yönetmen : Levent Demirkale



Maraş’ı karıştırmak için ortalıkta gezen ajanları samimi bir şekilde gören Çalık, hesap sormak için ajanlardan birinin karşına dikilir. Çalık gerçeği ortaya çıkarmak isterken başı daha da belaya girer ve kendini hiç bilmediği bir yerde sorguda bulur. Öte yandan bazı ajanlar çoktan Alevi mahallesine yerleşmiş, Hakkı ve diğerleriyle dost olmuştur. Hakkı bu tehlikenin farkına varacak mı? Cahit ise evlilik kararından sonra babasını karşısında görünce büyük bir şaşkınlık yaşar. cahit’in gideceğini öğrenen Zehra’nın tepkisi ne olacaktır? Rasim, Cevat ve Celal’in arasında kalan Güler’e destek olmaya çalışırken Müdür Fuat, Cevat’ın kütüphanede kaldığını öğrenir. Arkadaşları her yerde Cevat’ı ararken, acaba Fuat Müdür Cevat’ı ihbar edecek mi?

695687.jpg

83_.png

20:00
Karadayı

Saat : 20:00 - 23:40 (220 dakika)
Tür : Dizi (Dram, Aksiyon)
Oyuncular : Kenan İmirzalıoğlu, Çetin Tekindor, Bergüzar Korel, Yurdaer Okur, Rıza Kocaoğlu
Yönetmen : Uluç Bayraktar, Cem Karcı


Family_.png


Nail’in başına gelenleri gören Seyis ve Sosyete, Mahir’le tek başlarına baş edemeyeceklerini anlamışlardır. Mehmet Saim’e gidip Mahir’in asıl amacını anlatırlar. Mehmet Saim, Mahir’in kendisinin peşinde olduğunu ve çemberin giderek daraldığını öğrenir. Mahir’i bir an önce durdurmak zorundadır. Mahir, Feride’nin gazeteci tarafından tehdit edildiğini öğrenir. Feride ile birlikte Tarık’la buluşmaya gider. Amacı adamı konuşturup, bu işi yaptıranları öğrenmek ve fotoğrafları almaktır. İlknur, Seyis’le evlenmeye karar verdiğini babasına açıklar. Nazif bu evliliğe asla izin vermeyeceğini sert bir şekilde ifade eder. Babasını ikna edemeyeceğini anlayan İlknur, eşyalarını toplayıp evi terk eder. Belgin’in duruşma günü gelmiştir. Aleyhinde hiçbir delil olmadığı için serbest kalacağından emin bir şekilde mahkemeye gider. Belgin ve Feride, mahkemede karşı karşıyadır. Birbirlerinden hiç haz etmeyen Feride ve Belgin restleşmesinin sonucu ne olacaktır.

695711.jpg

94_.png

20:00
Beş Kardeş

Saat : 20:00 - 22:45 (165 dakika)
Tür : Dizi (Komedi)
Oyuncular : Serkan Keskin, Osman Sonant, Tansu Biçer, Nadir Sarıbacak, Fatih Artman, Serdar Orçin, Melisa Sözen, Nihal Yalçın, Ece Dizdar
Yönetmen : Onur Ünlü



Sait eski sevgilisi ve kızı Melike'nin annesi Fahriye'nin mahalleye dönüşüyle hem şaşkın hem de kızgındır. Bir yandan evlenmeye karar verdiği Canan'dan bu durumu gizlemeye çalışırken bir yandan dört kardeşinin dertleriyle uğraşmaktadır. Melike'nin aniden ortadan kaybolmasıyla Beş Kardeş, Fahriye ve tüm mahalle her yerde küçük kızı aramaya koyulurlar.

695786.jpg

90_.png

20:30
Paramparça

Saat : 20:30 - 23:30 (180 dakika)
Tür : Dizi (Dram)
Oyuncular : Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Cemal Hünal, Cihan Canova
Yönetmen : Cevdet Mercan



Cansu’nun öz babası Özkan ile buluşması Cihan’ı çıldırtır. Özkan’ın döndüğünü Gülseren’den değil de Cansu’dan duymak Cihan için yıkım olmuştur. Özkan’la yüzleşmeye giden Cihan, sinirlerine hakim olamaz ve yumruk yumruğa kavga ederler. Cihan’ın damarına nasıl basılacağını anlayan Özkan ise plan değiştirir. Dilara ile Rahmi, Özkan’ın kefaletini ödeyip İstanbul’a getirttiklerine çoktan pişman olmuştur. Dilara’nın, Özkan’ı kendilerinden uzak durması için Hazal’ı geri vermeyi teklif etmesi Hazal için gerçek bir yıkım olur.

587568.jpg

99_.png

22:00
Arrow (Arrow)

Saat : 22:00 - 23:00 (60 dakika)
Tür : Dizi (Aksiyon, Macera)
Oyuncular : Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Willa Holland



Geceleri şehre adalet dağıtıyor, gündüzleri ise artık olmadığı biri gibi davranıyor. Arrow birinci bölümüyle ekrana geliyor.

548431.jpg

82_.png

23:30
The Walking Dead (The Walking Dead)

Saat : 23:30 - 01:10 (100 dakika)
Tür : Dizi (Korku)
Oyuncular : Andrew Lincoln, Jon Bernthal, Sarah Wayne Callies, Laurie Holden
Yönetmen : Frank Darabont



Silahlı bir çatışmada vurulduktan sonra komaya giren şerif yardımcısı Rick Grimes, hastanede tek başına uyanır. Etrafta sadece cesetler vardır. Ailesinin bu korkunç saldırıdan kurtulan şanslı insanlar arasında olduğuna inanan Rick, onları bulmak için yola koyulur. Fakat ailesine ulaşmak için aç zombileri aşması, geçmişinden şeytanlarla savaşması ve insanlığını sorgulaması gerekmektedir. The Walking Dead, Robert Kirkman'ın 2003'te kaleme almaya başladığı çizgi roman serisinin televizyon uyarlaması... Dizi, zombilere karşı verilen mücadeleden ziyade insanlığın kendi sınırları ve etik değerleri üzerine bir sorgulamanın üzerinde duruyor.

355073.jpg

99_.png

23:00
Shameless (Shameless)

Saat : 23:00 - 00:00 (60 dakika)
Tür : Dizi (Komedi, Dram)
Oyuncular : William H. Macy, Emmy Rossum, Ethan Cutkosky, Cameron Monaghan
Yönetmen : Paul Abbott



Jimmy geri döner ve Fiona’nın peşine düşer; bu durum yeni evli Fiona’yı sadakat konusunda zorlar.















 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.284
Tepki
83.521
Puan
113
Konum
İstanbul
706545.jpg

94_.png

20:00
Arka Sokaklar

Saat : 20:00 - 23:15 (195 dakika)
Tür : Dizi (Polisiye, Macera)
Oyuncular : Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Can Nergis, Müge Boz, Beril Kaynar
Yönetmen : Orhan Oğuz


Family_.png


Ekip, Bekir Paker adlı bir mafya liderinin peşine düşer; fakat ekip de onların takibindedir!

706561.jpg

83_.png

20:00
Kara Ekmek

Saat : 20:00 - 23:30 (210 dakika)
Tür : Dizi (Dram)
Oyuncular : Özlem Yılmaz, Engin Hepileri, Ushan Çakır, Gülçin Şantırcıoğlu
Yönetmen : Taner Akvardar



Pervin'in bitmek tükenmek bilmeyen istekleri karşısında geceleri de çalışmaya başlayan Salim, karısının Ali'yle yakınlaşmasına engel olabilecek mi? Diğer tarafta ise Hale'nin eve dönmesiyle büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Mine, nelerle karşı karşıya kalacak? Çetin ise Asiye'ye aşık olmuştur. Kızın kayıtsız davranışları karşısında onu kıskandırmak ister. Başarır da... Ancak hesaplamadığı bir şey daha vardır.

536902.jpg

87_.png

20:00
Karagül

Saat : 20:00 - 21:00 (60 dakika)
Tür : Dizi (Dram)
Oyuncular : Ece Uslu, Yavuz Bingöl, Mesut Akusta, Şerif Sezer
Yönetmen : Murat Saraçoğlu



Doğulu zengin bir ailenin oğlu Murat, İstanbul'da zarif eşi Ebru ve 3 çocuğuyla mutlu bir hayat sürmektedir. Bu peri masalı Murat'ın aniden ortadan kaybolmasıyla Ebru ve çocuklar için büyük bir yıkıma dönüşür. Murat'ın kayboluşunun ardından Murat'ın memleketi Halfeti'ye giden Ebru, kocasının kendinden gizlediği iflas gerçeğiyle yüzleşir. Diğer yandan eşinin ailesiyle mücadele etmek zorunda kalır. İstanbul'dan gelen bu narin ve iyi yetişmiş kadın, karagül gibi bu topraklarda kalmak için direnecek mi yoksa tüm bu mücadeleden vazgeçip kendi yolunu mu çizecek?




706188.jpg

90_.png

20:30
Medcezir

Saat : 20:30 - 23:30 (180 dakika)
Tür : Dizi (Dram)
Oyuncular : Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Şebnem Dönmez
Yönetmen : Ali Bilgin



Mira’nın yenilgiyi kabullenip, Altınkoy’u terk etmesi Yaman’ı derinden yaralar. Mira yeni hayatına alışmaya çabalarken Yaman’ın duyduğu acıyı kalbinde hisseder. Herkes için en doğru olanı yaptığını ümit eden Mira geri dönmemeye kararlıdır. Mira’nın yokluğunu sindirmeye çalışan Yaman’a bir darbe de annesinden gelir. Oğlunun başına gelenlerden hesap sormak için Sude’nin kapısını çalan Nevin gerçekleri herkesin suratına haykırır. Kenan’ın yürüyemeyeceğini öğrenen Yaman için durum artık içinden çıkılmaz bir hal almıştır.

704634.jpg

24_.png

20:45
Maral: En Güzel Hikayem

Saat : 20:45 - 22:15 (90 dakika)
Tür : Dizi (Dram)
Oyuncular : Hazal Kaya, Aras Bulut İynemli, Ceyda Duvenci, Reha Özcan, Rıza Akın, Gümeç Alpay
Yönetmen : Deniz Koloş



Halis Bey, soygunun zararını çıkarmak için, Maral’dan bir çalışanın işine son vermesini ister. Her kim olursa olsun! Patronluğun acımasız tarafıyla karşı karşıya kalan Maral, ya bir dostunu soyguna kurban edecek ya da hayalinden vazgeçecektir. Geçmişinden gelen sırrın öfkesiyle dolan Sarp ise, vicdanıyla boğuşmaktadır. Bu meselede Maral'ı yalnız bırakmamaya karar verir. Ancak kendini tutamaz. Ve Halis'le karşı karşıya gelir. Öte yandan, gözü Maral’ın yeni oturduğu koltuktan hiç ayrılmayan Deniz, Maral ve Sarp'ın planına çomak sokmak için elinden geleni ardına koymaz. Tam umutların tükendiği noktada, ortaya çıkan sürpriz bir ziyaretçi ise Maral’a yeni bir kapı açacaktır.

587568.jpg

99_.png

22:00
Arrow (Arrow)

Saat : 22:00 - 23:00 (60 dakika)
Tür : Dizi (Aksiyon, Macera)
Oyuncular : Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Willa Holland



Rehinelerinin boyunlarına bomba düzeneği yerleştirerek zorla soygun yaptırtan bir mücevher hırsızı, Starling City’de terör estirir.





696605.jpg

85_.png

22:00
Vikings (Vikings)

Saat : 22:00 - 23:00 (60 dakika)
Tür : Dizi (Aksiyon, Dram)
Oyuncular : Travis Fimmel, Clive Standen, Jessalyn Gilsig, Gustaf Skarsgård



İngilizlerin yeni topraklar vadetmesi üzerine Ragnar, halkını Wessex kıyılarında belirsiz bir sona doğru sürükler. Kral Ecbert’in şimdiye kadar verdiği sözleri tutup tutmayacağı zaman içerisinde belli olacaktır. Ancak sürekli oradan oraya göçen Ragnar, daha fazlasının peşindedir ve aradığı şeyi, efsanevi şehir Paris’te bulur. Dış güçlerin içeri girmesinin imkansız olduğu söylenen şehirde Ragnar ve Norveçli adamları, şehrin duvarlarını yıkmak ve Viking efsanesinin tarihteki yerini sağlamlaştırmak için bir araya gelmek zorundadır.

685822.jpg

85_.png

23:00
Black Sails (Black Sails)

Saat : 23:00 - 00:00 (60 dakika)
Tür : Dizi (Macera, Dram)
Oyuncular : Zach McGowan, Luke Arnold, Jessica Parker Kennedy, Louise Barnes



Walrus mürettebatı zor durumdadır; zira Urca’daki hazineyle aralarında İspanyol askerleri durmaktadır. Kardeşlerine karşı işledikleri suçları artık sır olmaktan çıkan Flint ve Silver ise güçlerini birleştirmek zorundadır. Bu arada Ned Low adında, işkenceyi yalnızca bir araç değil, aynı zamanda bir hobi olarak gören yeni bir korsan peydahlanınca Eleanor, Guthrie Nassau’nun dizginlerini elinde tutmakta zorlanır. Öte yandan, dökülen kan ve iyiden iyiye yükselen tansiyon Charles Vane’i “Eleanor’un hayatının mı” yoksa “adamları karşısındaki saygınlığının mı” daha önemli olduğuna karar vermeye iter. Dahası, öğrenecekleri müthiş bir haber, tüm dünyalarını değiştirecek ve Nassau’dakileri birer insan mı yoksa birer canavar mı olduklarına karar vermek zorunda bırakacaktır.

548431.jpg

82_.png

22:20
The Walking Dead (The Walking Dead)

Saat : 22:20 - 00:30 (130 dakika)
Tür : Dizi (Korku)
Oyuncular : Andrew Lincoln, Jon Bernthal, Sarah Wayne Callies, Laurie Holden
Yönetmen : Frank Darabont



Atlanta'dan umudu kesen Rick Grimes önderliğindeki ekip, hayatta kalabilmek için yola devam etmek zorundadır. Rick, grubun sığınabileceği güvenli bir yer bulur. Shane ise gerekli tıbbi malzemeleri bulabilmek için son derece tehlikeli bir görev üstlenir.














 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.686
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
1.jpg

20:00
Vatanım Sensin
Saat : 20:00 - 23:30 (210 dakika)
Tür : Dizi
Oyuncular : Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak, Senan Kara, Baki Davrak, Şebnem Hassanisoughi
Yönetmen : Yağmur-Durul Taylan
Bölüm : 45
Filipos zaferinin tadını çıkarır ve Mustafa Kemal halka moral vermek için Batı Cephesi'ni ziyaret etme kararı alırken, Cevdet de Dağıstanlı'ya yaptıklarının bedelini ödetmek için bir plan yapar. Ancak başına gelenlerden Mustafa Kemal'i sorumlu tutan Dağıstanlı'nın

2.jpg

20:00
Siyah İnci
Saat : 20:00 - 23:45 (225 dakika)
Tür : Dizi
Oyuncular : Hande Erçel, Berk Hakman, Tolgahan Sayışman, Merve Polat, Hüseyin Avni Danyal
Yönetmen : Benal Tairi
Bölüm : 20
Kenan, Hazal'ın onu kaçırıyor olmasına anlam veremez. Hazal ise Kenan'dan duymak istediklerini duyana kadar onu bırakmaz. Cenevre'ye gitmeden önce Kenan'la son kez yemeğe çıkan Irmak, geceyi teknede geçirmek ister. Kenan Irmak'ın bu isteği karşısında ne yapacağ

3.jpg

20:00
Yuvamdaki Düşman
Saat : 20:00 - 23:45 (225 dakika)
Tür : Dizi
Oyuncular : Nebahat Çehre, Ece Çeşmioğlu, Pamir Pekin, Aslı Tandoğan, Pelin Öztekin, Hakan Dinçkol, Rıza Akın, Doğaç Yıldız,
Yönetmen : Müge Uğurlar
Bölüm : 4
7
Şiddet-Korku
Ceren, Murat’la yakınlaşmaya çalışırken Yasemin’in koyduğu kamera bilgisini çok geç öğrenir. Şimdi tek amacı, kaydı herkes görmeden ele geçirmektir. Yasemin kaydın başkasının eline geçmemesi için yanına alınca Ceren, Yasemin’in peşine düşer. Ceren ya kaydı ele geçirecek ya da “Umut”unu alıp gidecektir.

4.jpg

20:00
Kanatsız Kuşlar
Saat : 20:00 - 00:15 (255 dakika)
Tür : Dizi
Oyuncular : Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al
Yönetmen : Kemal Uzun, Serkan İpekören
Bölüm : 34
Muzaffer, çocuklara ve Nefise’ye sonuna kadar sahip çıkarak, tam bir aile olma yolunda evinin kapılarını sonuna kadar açar. Azime ve Nefise için ise yolun sonuna gelinmiştir artık... Herkesten gizledikleri, baba oğulun aynı evde, habersizce yaşamaya başlayacak olması yeni sorunları getirmektedir. Bütün bunlar olurken Tuba, hayatındaki bütün mutsuzlukların sebebi olarak gördüğü Nefise ve çocuklarından intikam almaya kararlıdır. Ama en büyük hesaplaşması Azime’yle olacaktır. Ailede mutluluk rüzgarları eserken Onur’un sebep olduğu kaza ile ilgili endişeleri vardır. Etrafa belli etmese de Onur’un endişeleri yersiz değildir ve onu zor günler beklemektedir.

5.jpg

20:00
Bizim Hikaye
Saat : 20:00 - 00:15 (255 dakika)
Tür : Dizi
Oyuncular : Hazal Kaya, Burak Deniz Reha Özcan, Nesrin Cavadzade, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur, Pınar Töre, Berkay Akın, Evrim Doğan, İsmail Karagöz,
Yönetmen : Serdar Gözelekli
Bölüm : 22
Şükran’ın çocukları yeniden yüzüstü bırakması Filiz’i istemediği bir karara iter. Filiz Cemil’le evliliğini sürdürmeye mecbur kalır. Bu kararı çocukları elinde tutmasını sağlayabilecek olsa da Barış’ın pes edip her şeyden vazgeçmesine de sebep olur. Diğer yandan Yeliz’den gelecek karaciğeri bekleyen Fikri üst üste aldığı darbelerle sarsılır: Şükran yine onu terk etmiştir, üstelik Yeliz de ortadan kaybolmuştur. Hayata karşı umudunu yitirmeye başlayan Fikri kurtulabilecek midir?

6.jpg

23:30
Siyah Beyaz Aşk
Saat : 23:30 - 01:45 (135 dakika)
Tür : Dizi
Oyuncular : Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, Muhammet Uzuner, Arzu Gamze Kılınç, Ece Dizdar, Deniz Celiloğlu
Yönetmen : Yasin Uslu
Bölüm : 17
Aslı, Ferhat’ı terk etmeye karar verir ancak Ferhat’ın Aslı’yı bırakmaya niyeti yoktur. Ferhat, Aslı’yı durdurmaya çalışırken kaza geçirirler. Ölümden dönen çiftin hayata tutunmak için, birbirlerinden başka bir şeyleri yoktur. İdil, Yeter’in onu merdivenlerden ittiğini söyleyince ortalık karışır. Namık bebeğinin ölümünden Yeter’i sorumlu tutar ve onu Bolu’ya göndermeye karar verir. Ancak kapı önüne konan Yeter’in elinden tutmak için uzun zamandır bekleyen bir başkası vardır. Aslı ve Ferhat herkesten ve her şeyden uzak romantik bir gece geçirirken, yanı başlarında Cüneyt’in onlar için hazırladığı kötü sürprizden haberleri yoktur.​
 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.686
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
1.jpg


20:00
Meryem
Saat : 20:00 - 23:30 (210 dakika)
Tür : Dizi
Oyuncular : Furkan Andıç, Ayça Ayşin Turan, Cemal Toktaş, Açelya Topaloğlu, Bestemsu Özdemir
Yönetmen : Feride Kaytan
Bölüm : 29
Oktay’ın hapse girmesiyle Savaş ve Meryem için gergin günler bitmiş olur. Meryem ve Savaş nikahları için gün saymaktadırlar. Burcu ise hayatı boyunca tuttuğu kinden kurtulmuştur. Güçlü’ye evet demek istemektedir ancak onu hayallerinden birinden alıkoymak da istememektedir. Güçlü ise sadece Burcu ile olmaya hazırdır. Beliz Oktay’ın yakalanması ile tatmin olmamış, kardeşinin intikamını almak için harekete geçmiştir.


2.jpg

20:00
Sen Anlat Karadeniz
Saat : 20:00 - 23:30 (210 dakika)
Tür : Dizi
Oyuncular : Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu
Yönetmen : Osman Sınav, Emre Kabakuşak, Yusuf Ömer Sınav
Bölüm : 5
Nefes ve Yiğit’in Rusya’daki özgürlük hayalleri, Vedat’ın onları yakalamasıyla suya düşer. Tahir, Batum’da Nefes’ten gelecek “sağ salim vardık” haberini beklerken, Vedat, Nefes’ten oğlunu da ayırır, Yiğit’i annesinin kollarından koparıp, İstanbul’a gönderir. Nefes şimdi yabancı bir memlekette yapayalnız Vedat’ın zalim ellerindedir. Tahir ise yüzlerce kilometre öteden çok acı bir şekilde Nefes’in her çığlığına tanık olur. Nefes’in Yiğit’i kendisine emanet ettiğini duyar ve Vedat’ın silahından çıkan merminin sesiyle büyük bir karanlığın içine gömülür. Artık hayatının tek bir amacı vardır: Ölü ya da diri, Nefes’i Vedat’ın ellerinden almak ve Yiğit’i kurtarmak...


3.jpg

20:00
Diriliş Ertuğrul
Saat : 20:00 - 23:30 (210 dakika)
Tür : Dizi
Oyuncular : Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, Burak Hakkı, Cemal Hünal, Esra Bilgiç
Yönetmen : Metin Günay
Bölüm : 107
Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda bir bir anlatan Ares, Ertuğrul’un bütün iddialarını doğrulamıştı. Sultan, Ares’in itiraflarından sonra ne yapacak? Emir Saadeddin’e ne ceza verecek? Titan ve Angelos, Çavdar ve Kayı obalarının arasındaki yola baskın düzenlemiş; Aslıhan ve Hafsa’yı ele geçirmişlerdir. Haberi duyduktan sonra çılgına dönen Bamsı, Turgut’u suçlar ve ikili arasındaki gerilim artar. Bamsı ve Turgut, Aslıhan ile Hafsa’yı kurtarabilecek mi?

4.jpg

20:00
Elif
Saat : 20:00 - 21:00 (60 dakika)
Tür : Dizi
Oyuncular : Isabella Damla Güvenilir, Emre Kıvılcım, Selin Sezgin, Aysun Güven
Yönetmen : Betül Sevim, Çağıl Aydoğdu
Bölüm : 673
Vildan konaktan gitmemek için Tarık'ı tehdit eder. Vildan'ın ani hamlesi Tarık'ı zor durumda bırakır. Öte yandan Melek ise geçmişe dair bir şeyler hatırlamaya başlar.

5.jpg

21:00
Ah Kalbim (Kumkum Bhagya)
Saat : 21:00 - 23:15 (135 dakika)
Tür : Dizi
Oyuncular : Supriya Shukla, Mrunal Thakur, Sriti Jha, Shabbir Ahluwalia, Daljeet Soundh, Arjit Taneja, Faisal Rashid, Ankit Mohan, Madhu Raja
Yönetmen : Sameer Kulkarni, Sharad Pandey
Bölüm : 123
Pragya Tanu'nun buluştuğu kişiyi yakalayamaz. Öte yandan Abhi ise eski Pragya'yı özlediği için acı çeker. Abhi'yi kaybetmek üzere olan Pragya ne yapacak?


6.jpg

23:30
Siyah Beyaz Aşk
Saat : 23:30 - 01:45 (135 dakika)
Tür : Dizi
Oyuncular : Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, Muhammet Uzuner, Arzu Gamze Kılınç, Ece Dizdar, Deniz Celiloğlu
Yönetmen : Yasin Uslu
Bölüm : 18
Aslı ve Ferhat herkesten uzak aşklarını özgürce yaşarken tek engelleri Namık değildir. Cem de Aslı’nın Ferhat’tan uzak durmasını ister. Cüneyt, Aslı’yı öldürmeden pes etmeye niyetli değil. Aslı’yı ve Özgür’ü kaçıran Cüneyt kurduğu planla Namık’a yaranmaya çalışırken, Namık bu durumdan nasıl faydalanacak? Oğlu için gururunu ayaklar altına alıp Namık’ın kapısını çalan Yiğit’in en büyük desteği Ferhat. Omuz omuza, kim olduğunu bilmedikleri düşmanlarının peşinde koşan iki kardeş, Özgür’ü bulduklarında başka kiminle karşılaşacak?​
 

Teyzos

Sitenin Hikaye Yazarı
Moderatör
Katılım
30 Mayıs 2013
Mesajlar
3.232
Tepki
5.771
Puan
113
Konum
Netcen ziyarete mi gelcen :)
5-jpg.21322

21:00
Ah Kalbim (Kumkum Bhagya)
Saat : 21:00 - 23:15 (135 dakika)
Tür : Dizi
Oyuncular : Supriya Shukla, Mrunal Thakur, Sriti Jha, Shabbir Ahluwalia, Daljeet Soundh, Arjit Taneja, Faisal Rashid, Ankit Mohan, Madhu Raja
Yönetmen : Sameer Kulkarni, Sharad Pandey
Bölüm : 123
Pragya Tanu'nun buluştuğu kişiyi yakalayamaz. Öte yandan Abhi ise eski Pragya'yı özlediği için acı çeker. Abhi'yi kaybetmek üzere olan Pragya ne yapacak?

Baştan sona anlatırımda olmaz heyecanı kalmaz :haha:
 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.686
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
5-jpg.21322

21:00
Ah Kalbim (Kumkum Bhagya)
Saat : 21:00 - 23:15 (135 dakika)
Tür : Dizi
Oyuncular : Supriya Shukla, Mrunal Thakur, Sriti Jha, Shabbir Ahluwalia, Daljeet Soundh, Arjit Taneja, Faisal Rashid, Ankit Mohan, Madhu Raja
Yönetmen : Sameer Kulkarni, Sharad Pandey
Bölüm : 123
Pragya Tanu'nun buluştuğu kişiyi yakalayamaz. Öte yandan Abhi ise eski Pragya'yı özlediği için acı çeker. Abhi'yi kaybetmek üzere olan Pragya ne yapacak?

Baştan sona anlatırımda olmaz heyecanı kalmaz :haha:
haha hahah hahahaha
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.284
Tepki
83.521
Puan
113
Konum
İstanbul
2940869.jpg

87_.png

20:00
Ayla (Ayla)
Saat : 20:00 - 22:30 (150 dakika)
Tür : Sinema
Oyuncular : Kyung-jin Lee, Çetin Tekindor, İsmail Hacıoğlu
Yönetmen : Can Ülkay
1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bulur. 5 yaşındaki bu Koreli kız yetimdir ve nereye gideceğini bilmemektedir. Astsubay kızı yanına alır ve Ayla ismini verir. Birliğin neşesi haline gelen Ayla ile astsubay kısa sürede baba-kız gibi olurlar. Ancak 15 ay sonunda birliğin Türkiye'ye geri dönme kararı çıkar. Ayla'yı bırakıp dönmek istemeyen Süleyman Astsubay her yolu denese de Kore kanunlarını aşamaz. Küçük kızı geride bırakmak zorunda kalan Süleyman ve yetimlere uygulanan sisteme dahil olarak yetimhaneye verilecek olan Ayla son vedalarında tekrar bir araya gelmeye söz verirler. Yıllar ikiliyi yeniden buluşturacak mıdır?..


3002068.jpg

94_.png

20:00
Arka Sokaklar
Saat : 20:00 - 00:15 (255 dakika)
Tür : Dizi
Oyuncular : Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz
Yönetmen : Orhan Oğuz
Bölüm : 488
Family_.png

Selin tayin konusu ile ilgili arada kalmıştır. Mesut ise bu konu ile ilgili Selin’e tavır almıştır. Fakat tayin konusu hakkında Mesut’un bilmedikleri vardır. Mesut gerçekleri öğrenince ortalık bir anda karışır. Lütfiye oğlu Oğuz’la yaşamaktadır. Oğuz, uyuşturucu bağımlısıdır. Aldığı maddenin etkisiyle annesine şiddet uygulamaktadır. Ekip şikayet üzerine eve gelir. Durumu öğrenince Oğuz’un peşine düşer. Oğuz bağımlıların yanında ölmek üzereyken bulunur. Hastaneye kaldırılır ve sonrasında taburcu edilir. Rıza Baba annesine Oğuz’u tedavi ettirmesini söyler. Ama Lütfiye, Arda’nın başını belaya sokacak bambaşka bir işe kalkışır.



3001889.jpg

90_.png

20:00
İstanbullu Gelin
Saat : 20:00 - 00:15 (255 dakika)
Tür : Dizi
Oyuncular : Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Salih Bademci
Yönetmen : Zeynep Günay Tan
Bölüm : 55
Boranlar, İstanbul’daki yeni hayatlarına adım atarlar. Bu durum tüm ailede olduğu gibi Ülfet için de farklı bir hayatın başlangıcıdır. Faruk, arkadaşı Okan’ın yanındaki yeni işine başlar ve sadece sıradan bir çalışan olmanın zorlukları karşı karşıyadır. Süreyya özlem duyduğu arkadaşı Dilara’ya İstanbul’da kavuşur fakat bu kavuşma Ülfet’in varlığı nedeniyle Boranlar’a sorun olarak dönecektir. İpek ise eski hayatının özlemini Nişantaşı’nda fazlasıyla hissetmeye başlar. Fevri bir davranışı ise Esma’yı Ülfet karşısında yerin dibine sokacaktır.


3000887.jpg

92_.png

20:00
Gülperi
Saat : 20:00 - 00:15 (255 dakika)
Tür : Dizi
Oyuncular : Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Papuçcuoğlu, Ece Sükan, Burak Dakak, Aleyna Özgeçen
Yönetmen : Cem Karcı
Bölüm : 3
7_.png

iddet-Korku_.png

Yakup'un teklifi karşısında şok olan Gülperi, kızının ve kendi özgürlüğünün arasında bir seçim yapmaya zorlanır. Yakup artık Gülperi'yi köşeye sıkıştırdığına ve torunlarını sonsuza kadar yanına alacağına emindir. Gülperi ise kızından vazgeçmemeye en az Yakup kadar kararlıdır. Bu uğurda her türlü bedeli ödemeye de hazırdır. Gülperi’nin başının yine dertte olduğunu anlayan Kadir, kendi ailesiyle ilgili sorunlarını kısa süreliğine hallederek yeniden Taşkınhan'a gelir. Burada Yakup'un Gülperi'yi de yakından ilgilendiren, herkesten gizlediği bir sırrının olduğunu öğrenir.

3000703.jpg

83_.png

20:00
Aşk ve Mavi
Saat : 20:00 - 00:15 (255 dakika)
Tür : Dizi
Oyuncular : Emrah Erdoğan, Burcu Kıratlı, Kenan Bal, Ayşegül Ünsal, Cüneyt Mete
Yönetmen : Hakan Arslan
Bölüm : 71
Cemal, Yüksel’in yaptığı son hamleden sonra çaresizce teslim olmuştur. Bundan sonra ailesinin başına gelecek her türlü kötülüğün planlayıcısı Cemal olacaktır. Elmas, öğrendiği bilgiyle Safiye’yi parmağında oynatmaya başlamıştır. Safiye kadının her dediğini yapmaktadır. Konak ahalisi Safiye’deki bu değişimi hayretle izlerken Safiye, Elmas’ın beklemediği bir hamle yapar. Yüksel, Göreçkiler’den alacağı intikamı düşünürken bir yandan da Ali’yi de elde etme planları yapmaktadır. Mavi’nin müzayedede Ali için almak istediği bir yüzük Yüksel için bulunmaz bir fırsat olur. Hazırladığı tuzak Mavi ve Ali arasında bir gerilime yol açar.

2434703.jpg

15_.png

20:00
Payitaht Abdülhamid
Saat : 20:00 - 22:55 (175 dakika)
Tür : Dizi
Oyuncular : Bülent İnal, Özlem Conker, Selen Öztürk, Akın Akınözü, Ezgi Eyüboğlu
Yönetmen : Emre Konuk
Osmanlı İmparatorluğu'nun en çok tartışılan ve dünyanın gözünü Osmanlı topraklarına diktiği dönemde tahta çıkarak, 33 yıl imparatorluğu ayakta tutan Sultan Abdülhamid Han'ın son 13 yıllık padişahlık dönemi anlatılıyor.

2999315.jpg

24_.png

20:00
Kızım
Saat : 20:00 - 00:15 (255 dakika)
Tür : Dizi
Oyuncular : Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız‘a, Serhat Teoman, Tugay Mercan, Sinem Ünsal
Yönetmen : Gökçen Usta
Bölüm : 2
Babası Demir ve ortağı Uğur’u Candan’ı dolandırmak üzerelerken yakalayan Öykü onları ele verip vermemek konusunda kararsız kalır. Öte yandan Demir, Öykü gerçekleri Candan’a söylese de söylemese de başladığı işi bitirmeye kararlıdır. Candan ise geçmişteki korkunç hatasını Öykü’ye sahip çıkarak temize çekmek ister, Öykü ve Candan gittikçe daha çok yakınlaşırlar. Hapisten yeni çıkan Cemal geçmişin hesabını sormak için Demir’in karşısına çıkar. Bir yandan da Jilet Demir’i sıkıştırmakta ve parasını istemektedir. İyice köşeye sıkışan Demir bir karar verir; tabloları çalacak ve kendisine ayak bağı olan Öykü’yü de yurda gönderecektir.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst